Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta. www.ped.muni.cz  Seminář se uskuteční 3.11. 2011 ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář IVIG 2008, Kde plagiátorství začíná Moravská zemská knihovna Brno Mgr. Jana Nejezchlebová
Advertisements

Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
2. INFOSCHŮZKA s 1. ročníky akademický rok 2009/2010.
Mateřská a rodičovská dovolená
Stipendia. 2 Legislativní rámec Zákon o vysokých školách (§ 91) Stipendijní řád Směrnice Upa č. 6/2013 Pravidla pro přiznávání a výplatu stipendií.
IS. MUNI. CZ a služba pro odhalování plagiátů 7
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
IS MU krůček po krůčku.
Schůze koordinátorů programu SOCRATES/ERASMUS
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
SOCIÁLNÍ POLITIKA STÁTU
k přijímacímu řízení pro školní rok
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
 systematická tvůrčí činnost v oblasti inkluzivního vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v základní škole  s důrazem na implementaci.
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
DSpace a jeho možnosti z hlediska zpřístupňování VŠKP Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TU Ostrava Seminář Systémy pro zpřístupňování VŠKP : zkušenosti,
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
2. infoschůzka.
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Den otevřených dveří PřF MU
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Správa sociálního zabezpečení
Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací.
Úvod Proč studovat informatiku?
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
PRÁVO SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ Státní sociální podpora
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Místo konání: Pedagogická fakulta, Poříčí 7, Brno  Datum konání: 9. prosince 2010 Přehled.
210 mm Národní technická knihovna podporuje.... OPEN ACCESS WEEK
Popularizační a vzdělávací aktivity pro studenty a učitele středních a základních škol Oddělení obecné fyziky a didaktiky, Ústav fyzikální elektroniky.
Analýza stipendií v r Stipendijní politika MU - seminář
Příspěvek na péči v působnosti Úřadu práce ČR
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Vzdělávání, výzkum a praxe územního rozvoje K možnostem vzájemné spolupráce.
Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity Tamara Váňová, Jitka Kazelleová 1 Praha, 2013.
Spolupráce ÚP ČR a LPS konference - Poslanecká sněmovna parlamentu ČR Mgr. Zdeňka Cibulková, Odbor pro sociální věci Generálního ředitelství.
Právo sociálního zabezpečení Státní sociální podpora.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Žižkovo nám. 5, Olomouc , , Katedra technické a informační výchovy Pedagogická fakulta UP Nabídka stáží pro.
Žižkovo nám. 5, Olomouc , , Katedra technické a informační výchovy Pedagogická fakulta UP Nabídka stáží pro.
Svět e-zdrojů na FSV UK Mgr. Daniela Uhrová
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Ubytovací stipendia Ing. Tomáš Majer
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Přírodovědecká fakulta UJEP
Časová osa opatření Analýza bezpečnostních rizik
Pravidla citování v absolventské práci
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

 Seminář se uskuteční ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen na výuku geometrie na základní škole.  Seminář navazuje na Setkání učitelů matematiky I a II, který se konal v roce 2008 a Je bezplatný. Každý účastník obdrží sborník příspěvků. Přehled nejbližších akcí na PdF Setkání učitelů matematiky III Geometrie na základní škole

Program:  Prezence: 9 – 10h (posluchárna 32)  Dopolední blok: 10 – h Plenární přednášky  Odpolední blok: 12 – 15 h Jednání v sekcích Přehled nejbližších akcí na PdF Setkání učitelů matematiky III Geometrie na základní škole

 Setkání vědeckých pracovníků a studentů zabývajících se kontrastivním výzkumem češtiny a němčiny proběhne 6. listopadu 2010  Pořadatel: Katedra německého jazyka a literatury Přehled nejbližších akcí na PdF Čeština a němčina ve srovnání II

 Konference proběhne 11. listopadu 2010 na PdF MU  Konference proběhne pomocí on-line propojení i na: - Fakultě elektroniky a informatiky Technické univerzity v Košicích - Pedagogické fakultě Univerzity Konštantína Filozofa v Nitře - Fakultě elektroniky a informatiky STU v Bratislavě - Pedagogické fakultě Karlovy univerzity v Praze. Přehled nejbližších akcí na PdF Nové technologie ve výuce

 Konference se bude věnovat možnostem, novým pohledům na využití informačních technologií ve výuce, technologii výuky, technické výchově i technice jako takové.  Konference může přinést hodně zajímavého a mnoho nových poznatků i pedagogům, kteří se přímo informačními technologiemi či technickou výchovou nezabývají.  Pořadatel: Katedra technické a informační výchovy Přehled nejbližších akcí na PdF Nové technologie ve výuce

 Sběr žádosti probíhá od - do: vč.  Na této adrese najdete také podmínky k nároku na stipendium.  Při podávání žádosti kontrolujte, zda máte v IS MU správně vložené číslo účtu! Špatně vložené číslo účtu si můžete vždy opravit sami. IS Stipendia Žádost o ubytovací stipendium Informace o ubytovacím stipendiu

 Sběr žádosti probíhá od - do: vč.  Součastně musíte na adresu RMU (Žerotínovo nám. 9, Brno) zaslat dokument s názvem Sdělení pro účely přiznání stipendia IS Stipendia Žádost o sociální stipendium Informace o sociálním stipendiu

 Dokument Vám vydá Úřad státní sociální podpory ve vašem bydlišti.  Dokument potvrzuje, že žadatel má nárok na přídavek na dítě v období říjen nebo listopad 2010 a současně žadatelův rozhodný příjem v rodině za rok 2009 zjišťovaný pro účely přiznání přídavku na dítě nepřevyšuje součin částky životního minima rodiny a koeficientu 1,5.  Na žádosti, které budou neúplné, ze kterých vyplyne, že žadatelův příjem převyšuje součin částky životního minima a koeficientu 1,5, nebo které se budou vztahovat k nesprávnému období, nebude brán zřetel. Informace o sociálním stipendiu

 Pro vyplacení jakéhokoliv stipendia na MU je třeba mít v IS MU vložené číslo běžného bankovního účtu (vedeného v CZK).  Žadatelé dokladující sociální dávky vyplácené jiným státem než ČR nemají na toto stipendium nárok.  Více informací v ISu a na stránkách fakulty. Informace o sociálním stipendiu (