RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Schůzka k projektu Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Matematika pro inženýry.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_011_6TR_CJ Autor: Mgr. Renata Stalová.
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
BASKETBAL II..
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Oddělení mládeže a sportu
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Programové období Benefit Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 Datum:
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
LETEM SVĚTEM Psaní velkých písmen.
POLITICKÉ A ÚZEMNÍ DŮSLEDKY
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Zajímavosti a weby …on-line inspirace.. Webové stránky ERYICA – stránky organizace, seznam členů, školení, projekty, dokumenty, novinky.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
BOBY.
Váš partner pro náročná ICT řešení PŘIHLÁŠENÍ NA MVLC PORTÁL AUTOR.
Prvouka pro 3. třídu NAŠE VLAST.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Leží na severozápadě od naší republiky. Je rozdělen na 16 spolkových zemí. Za sousedy má nejen nás, ale i Polsko, Rakousko, Švýcarsko, Francii, Belgii,
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
ALI A IVI Sociální sítě. Typy sociálních sítí Facebook- nejvíce používaný Lidé Spolužáci Twitter My space Bebo Jaiku.
STŘEDNÍ EVROPA EO – OP VK – III/2 ICT DUM 5
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Zprostředkování kontaktu
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Zprostředkování kontaktu
BSE České Budějovice o. s.
BRNO Matěj Pilát
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
TJ Sokol Rosice.
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Opakování I.- sousední státy ČR Česká republika jako součást Evropy
VY_32_INOVACE_01_Poloha České republiky
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Vážené kolegyně, kolegové, příznivci…..
Jedu.cz|Individuální fundraising 2.0 – jak na to?
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
VY_32_INOVACE_Fi_III_28 Název Státní znaky sousedních zemí
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
MEZINÁRODNÍ DAŇOVÁ KANCELÁŘ
Prezentace projektu SMART_watch
PředOCEnění.
Transkript prezentace:

RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.

2222003 MISTR RAKOUSKA 3.místo MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY 2.místo MISTROVSTVÍ EVROPY V SEDLČANECH 2222004 -MISTR ČESKÉ REPUBLIKY -VÍTĚZ ZÓNY STŘEDNÍ EVROPY -MISTR RAKOUSKA -VÍTĚZ ČESKÉ TROFEJE JUNIOR 222 místo MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY -VÍTĚZ ČESKÉ TROFEJE JUNIOR 2222006 -MEZINÁRODNÍ MISTR ČESKÉ REPUBLIKY 2222007 -Starty na Mistrovství Evropy -Starty na Mistrovství České republiky -Starty na Mezinárodní mistrovství České republiky

MMČR = Mezinárodní mistrovství ČR v Polsku

ME=Mistrovství Evropy

Zalíbilo se Vám co Petr Bílek dělá a rozhodl(a) jste se že se stanete členem FanClubu R.C.P.B. ??? FanClubu R.C.P.B. ??? Zašlete nám !!! Zašlete nám !!! by měl obsahovat Vaše jméno,příjmení,kontaktní a zajímavosti o Vás. Zde máte webové stránky partnerů FanClubu R.C.P.B. :

Děkujeme za Vaši přízeň a Nashledanou