Dej dvojku červeného měj hezký večer a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Rok Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
…a co takhle pár vtipů a zasmát se…
Pár vtípků.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Pár vtípků pro radost klikej.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká: "Chtěla bych mít takový kožich." "To bys musela žrát Whiskas!"
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Přátelství Mám tě rád….
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Jezevčí vrch 2.díl.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Miluj svého muže.
Černý humor.
Cigánský romaneto.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Ponoř se do modra …
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Dej dvojku červeného měj hezký večer a

V hospodě se ptá jeden kamarád druhého: "Pepo, co dáš za moji manželku V hospodě se ptá jeden kamarád druhého: "Pepo, co dáš za moji manželku?" "Nic." "Beru!"

Muž se vrací z pohřbu své ženy Muž se vrací z pohřbu své ženy. Jeden smuteční host na něj: "Jak se cítíte?" "A víte, že mi ta malá procházka udělala docela dobře?"

"Miláčku, co kdybych přišel zítra k vám a přede všemi tě požádal o ruku?" "Hmmm, manžel by asi zuřil a děti by se smály."

„Drahá, dneska tě umiluji k smrti," řekl manžel, sedl si k televizi a usnul. "Tak co," budí ho žena, "bude něco?" "Víš co, daruju ti život..."

Povídá jeden kolega druhému: "Máš na drátě tchýni Povídá jeden kolega druhému: "Máš na drátě tchýni." A ten na to: "Telefonuje nebo visí?"

Přijde muž domů a najednou slyší zvonek, přistoupí tedy ke dveřím a podívá se, kdo tam je a uvidí tchýni s kufry. Tak otevře a ptá se: "Na jak dlouho jste přijela maminko?" Tchýně odpoví: "No, dokud vás neomrzím." A pán hned reaguje: "A nedáte si aspoň to kafe?"

Šéf přijímá sekretářku a říká: "Na zkouškách jste obstála dobře, hodnocení a doporučení vynikající, ale rád bych věděl, jestli umíte dobře počítat." "Samozřejmě, perfektně." "Tak běžte do vedlejší místnosti, svlečte se a počítejte s tím, že za chvíli jsem u vás."

Přijde sekretářka za šéfem a říká: "Mám pro vás dvě zprávy - špatnou a dobrou, kterou chcete slyšet první?" "Začněte tou dobrou." "Nejste neplodný."

Ředitel povídá sekretářce: "Slečno, neviděla jste moje pero Ředitel povídá sekretářce: "Slečno, neviděla jste moje pero?" "Ještě ne, pane řediteli."

Matka se ptá dcery, která začala pracovat jako sekretářka: "A neobtěžuje tě šéf?" Dcera se usměje: "Ani ne, mami! Já mám sex ráda..."