Ohlédnutí za jarní částí soutěžního ročníku 2012/2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Buď sám sebou a nikomu se nepodřizuj!
Advertisements

Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Pro úspěšnost loňské rodinné dovolené se psy (nejen Saarloosy), si Vás dovoluji pozvat k zopakování této akce.  Termín : od soboty do  Místo.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
1. Jak šťastný den, | kdy pozbaven | byl hříchu jsem | tvou krví jen, | můj Jezu! | Smím teď životem | jít blaze již, | neb spasen jsem. | Šťastný den,
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále. Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Projevila se Boží dobrota, která přináší spásu všem lidem. Tit 2, 11 Otevřme brány, otevřme svá srdce spáse!
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Ježíši, s námi zůstávej 1. Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Ref.: Ježíši s námi zůstávej,
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Poznávat Boží moudrost a charakter
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Dobrovolníci v sociálních službách Dobrá praxe v SAS pro rodiny s dětmi Dobrovolnického centra, o. s.
Komunikace a informace „Schopnost prezentace, představí sebe a oddíl“ Zásady kvalitní prezentace Jan-Iáček-Konečný , Vídeň.
Podzimní přírodovědný pobyt Lipno Trasa naší cesty KLADNO LIPNO.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
VY_III/2_INOVACE_99_Josef Čapek
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
1. Ó slyšte lidé přemilí, z mrtvých vstal v hodinu ranní, aleluja. Ježíš, Syn Boží jediný, z mrtvých vstal v hodinu ranní, aleluja.
1. Až potud nám pomáhal Hospodin z milosti, proto k nebes výšinám hleďme s důvěrností, odkud pomoc přichází nám vždy v pravé době, tam, kde duše nachází.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Papež František: Modlitba musí být smělá a neodbytná Centrum pro katechezi Olomouc, 2014Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Váno č ní prezentace. Podzimní část zahajujeme v plné sestavě.
Ježíši, s námi zůstávej 1. 1/2 Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Refr.: Ježíši s námi zůstávej,
II. kategorie 1.místo - Milan Bílý, Jaromír Bílý, Patrik Fontoš Dětský domov Volyně 2.místo - David Makas, ZŠ a MŠ Vacov 3.místo - Jiří Jaroš, ZŠ Dukelská,
1. Ozvi se , Pane můj. | Já toužím znát tvou vůli
1. Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Postav, prosím, Hospodine, naším ústům stráž! | Ať v něm žádná marnost místo nemá, | pomluvy a slova.
Přeji ti vše nejlepší !.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
1. Marie má dítě, Pane, Marie má dítě, Pane můj, Marie má dítě, Pane, hle, průvod stále přichází a zas jde dál.
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
1. Slyš kdo to stojí u dveří a volá: | Duše, otevři
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
1. Když nebeský duši mou proniká mír, ať hrozí mi svět ze všech stran, mé srdce už nestrhne bouřlivý vír, bezpečnou kotvou mou můj je Pán. Šťasten jsem.
V čase svém 1. V čase svém, v čase svém, Bůh vše stvořil nádherné v čase svém. Pane, uč mne každý den poznávat jen cesty Tvé, věřit Ti, že činíš vše v.
1. Vezmi, Pane, život můj, | k své jej službě zasvěcuj
Neviditelná realita – cesta k záchraně Vyškov, Viktor Baláž.
Letnice Jóel 3:1 I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši.
Božena Němcová Český realismus.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 42 INOVACE 14 Matematika a její aplikace.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Šablona III/2 Božena Němcová Mgr. L. Junová, 1
Ref.: Ať v našich srdcích stále zní: “Hledej moji tvář“,
Naše 7 Třída.
1. Svatá doba, Páně den; | Hospodin buď veleben
LUCEMBURKOVÉ NA ČESKÉM TRŮNĚ
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Karmelitánský Řád.
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
Transkript prezentace:

Ohlédnutí za jarní částí soutěžního ročníku 2012/2013

Tým získává své domácí zázemí v Country hospodě U Formana

Po podzimní části držíme kontakt se špicí

Našim spoluhráčům Verče a Mírovi,kteří našli společnou cestu životem,se narodil syn Jaromír 49cm a 2970g

Dalšímu našemu spoluhráči Péťovi a jeho přítelkyni Janě se narodil syn Patrik 48cm a 3020g

Pravidelně využíváme nabídky druholigového týmu Rumídci a rádi si přijdeme do jejich prostředí zahrát

V jarní části prohrajeme pouze 4x a obsadíme konečnou 3.příčku,což nám zaručilo postup do III.ligy

Vysypala se kasa a spočítali jsme peníze

Pan vedoucí vše připravil

A hurá na dlabanec

Po konci sezóny hlásí odchod Michal

Na nový ročník přichází k týmu Pája a Mates

Ať vám to lítá alespoň jako doposud vám ze srdce přeje

Váš nový spoluhráč a autor této prezentace

Láďa Novotný