Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Černoch Michal Školoudová Lenka
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
… aneb Všude samý sponzoring OLGA JURÁŠKOVÁ
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Oddělení mládeže a sportu
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Mediální komunikace ČD
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Vývoj a současné trendy horolezectví Petr Resch, ČHS.
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
 Zkvalitnění webu ČES a muzea 2.Brožura „Objevte esperanto“ distribuce do knihoven a jiných institucí (spolu s CD Karel Čapek) 3.Aktualizace.
ČHS a údržba skalních oblastí Vladimír Wolf, ČHS.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Koordinace Evropského roku dobrovolnictví /10 Michal Urban 31. ledna 2011.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
Rok existence Evropského spotřebitelského centra © 2006 ESC Praha při Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Služba pořádkové a dopravní policie KŘP Libereckého kraje.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
BSE České Budějovice o. s.
Prezentace Hanna Hřebíčková
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Příprava operačních programů
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Název a termín akce Žadatel
Transkript prezentace:

Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost

Partneři ČHS Anexe public relations koordinace činnosti před uzavřením partnerství zajištění naplňování smluvních podmínek jednání s dalšími partnery (GP apod.)

Hlavní partneři ČHS

Partneři ČHS

Hlavní mediální partneři ČHS

Mediální partneři ČHS

Redaktor ČHS cíl: systematické informování o horolezeckém sportu a zajištění plnění vůči partnerům systém práce: plnění úkolů konkrétních definovaných určených KMM spolupráce se závodními komisemi ČHS redaktor : Veronika Jandíková

Redaktor ČHS Soutěžní lezení dospělých a skialpinismus disciplínydruh zprávymédiumzveřejněnícenaspecifikace Světový pohár O, B, R, LD, SAČTK, velká média Avízo týden dopředu při očekávaném úspěchu Jen při očekávaném úspěchu naší reprezentace. Informace poskytne odborná komise. O, B, R, LD, S TZ rozšířená TZ na web ČHS ČTK Web ČHS 24 hod. od vyhlášení Do ČTK v den vyhlášení výsledků Jen SP s českou účastí ve finále, v případě R a S do 5. místa. Celkové výsledky SP. Informace si zjistí redaktor. Mistrovství světa, mistrovství Evropy O, B, R, LD, SA Web ČHS ČTK, velká média Web ČHS před akcí Ostatní - avízo týden dopředu při očekávaném úspěchu Informace pro ČTK a velká média poskytne odborná komise. Ostatní informace si zjistí redaktor. O, B, R, LD, S TZ rozšířená TZ ČTK Web ČHS Web ČHS 24 hod. od vyhlášení Do ČTK v den vyhlášení výsledků Informace si zjistí redaktor. Mistrovství ČR O, B, R, S, LD, SA ČTK Web ČHS Reg. média Před akcíInformace si zjistí redaktor. O, B, R, LD, STZČTKV den vyhlášení výsledkůViz OČ s účastí redaktora na závodech. O, B, R, LD, SČReg. média 2 dny, v případě akce o víkendu do konce víkendu O, B, ROČWeb ČHS24 hod Účast redaktora na závodě V případě R účast jen po dohodě s Mediální komisí S, LDOČWeb ČHS24 hodInformace si zjistí redaktor.

horosvaz.cz

Další činnost KMM ročenka zpravodaj ČHS grafika (registrace loga…) spolupráce s ostatními komisemi ohledně propagace tisková konference …pojďte mezi nás Petr a Božena