INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Advertisements

VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro investory.
Technologie pro CI. Od technologií pro CI vyžadujeme především funkce vyhledávání v rozsáhlých databázích na základě libovolných dotazů, propojování a.
Výběr informačního systému Karel Jaborník
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
NĚKTERÉ PRÁVNÍ FORMY SPOLUPRÁCE INVESTORA A DEVELOPERA
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Řízení a kontrola hospodaření v ekonomických agendách
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Informační systémy Tomáš Maděra.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
1 Etika podnikání Společenská odpovědnost organizací Ing. Jaroslav Prachař – výkonný ředitel, Korektní podnikání, o.s CEBRE – Kam směřuje Společenská.
INSPIRING CONFIDENCE Creditinfo Czech Republic Insolvence a jak jim předcházet 12. května 2011.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
DBSZ Databáze Strany zelených (… a jiných politických stran)
Milan Cerman předseda představenstva AKCENTA CZ, a. s.
BEST PRACTICES IN TREASURY CORPORATE FUNDING COUNTERPARTY RISK MANAGEMENT WORKING CAPITAL MANAGEMENT.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Petr Štoček, SPZ, part 31 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Petráčková Jozová Cézová
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Ochrana práv spotřebitelů v energetických odvětvích JUDr. Petr Scholz, Ph.D. ředitel sekce legislativně správní Praha, květen 2013.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
INDEX OČEKÁVÁNÍ FIREM XI. vlna Exkluzivně pro PRÁVO Legislativní změny.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o. XXIII. Seminář STMOÚ, Brno května 2012 T-MAPY spol. s r.o.
IS jako nástroj moderního personálního managementu Vít Červinka
Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI.
OSN.
Výpočet náhrad za škody na lesích pomocí SW VySkoL
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
účetnictví, daně a controlling
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti
Jak na odměňování dle výkonu?
Nástroje podpory uživatelů
Katedra řízení podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
GDPR General Data Protection Regulation
Závěrečná konference projektu
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv

Úvod Firma IN – LOOK s.r.o. je správcem nového informačního portálu I N M O S - informační monitoring solventnosti, jehož hlavním úkolem je poskytovat co největší množství aktuálních informací o firmách se špatnou platební morálkou. Naší snahou je pomocí nezávislého portálu umožnit výměnu informací a tím předejít vznik u nežádoucích pohledávek, které vedou k celkovému zatížení chodu firem. V první fázi se věnujeme oboru stavebnictví a to sekci lešení a bednění, dále pak budou následovat další sekce jako např. beton, stavebniny, půjčovny nářadí, plasty, výroba instalačního materiálu apod. Prostřednictvím našeho portálu si můžete ověřit platební morálku Vašich zákazníků až z 31 zdrojů najednou. Věříme, že Vám náš portál bude rádcem i pomocníkem při rozhodování, zda uzavřít obchod s novým či stálým partnerem za každou cenu.

Hlavní úkoly Zabránit soudním sporům, které bývají často zdlouhavé a neúčinné a zaberou Vám čas a zvýší Vaše náklady Zabránit soudním sporům, které bývají často zdlouhavé a neúčinné a zaberou Vám čas a zvýší Vaše náklady Ochrana potencionálního věřitele Ochrana potencionálního věřitele Kontrola závazků jiných subjektů Kontrola závazků jiných subjektů Efektivní využití informací =„TIME IS MONEY“ Efektivní využití informací =„TIME IS MONEY“

Cíle Ekonomická ochrana podniku Ekonomická ochrana podniku Prevence proti vzniku pohledávek Prevence proti vzniku pohledávek Monitoring nežádoucích ekonomických subjektů Monitoring nežádoucích ekonomických subjektů Vytvoření jasného, přehledného,snadno ovladatelného a přístupného portálu Vytvoření jasného, přehledného,snadno ovladatelného a přístupného portálu

Metodika Využitím informací z detektivních kanceláří z detektivních kanceláří využití informací z veřejných zdrojů využití informací z veřejných zdrojů z inkasních společností z inkasních společností z uživatelů systému INMOS z uživatelů systému INMOS

S námi získáte Prověření zákazníků až z 31 zdrojů najednou Prověření zákazníků až z 31 zdrojů najednou Přehled pohledávek ve Vašem oboru Přehled pohledávek ve Vašem oboru Snížení celkového objemu pohledávek po splatnosti Snížení celkového objemu pohledávek po splatnosti Dohled nad platební morálkou Dohled nad platební morálkou Působnost po celé ČR Působnost po celé ČR Aktuální informace o nesolventních firmách Aktuální informace o nesolventních firmách Okamžitý přístup do databáze Okamžitý přístup do databáze Pravidelné informace o Vašich pohledávkách Pravidelné informace o Vašich pohledávkách Rychlá, jednoduchá a flexibilní práce s portálem Rychlá, jednoduchá a flexibilní práce s portálem Černá listina - firmy se sníženou platební morálkou Černá listina - firmy se sníženou platební morálkou

Výsledky Na základě důkladného monitoringu a prověřování ekonomických subjektů, za použití rychlých a efektivních metod jsme získali důvěru společností jako jsou např.: PERI spol. s r.o., SGB Hunnebeck Cz s.r.o., HANT BA CZ a.s., Stavební doprava a mechanizace Praha a.s.

Závěr Děkujeme Vám za pozornost a věříme, že Vás naše prezentace oslovila a těšíme se na budoucí spolupráci. KONTAKT Pavel Zubík IN-LOOK s.r.o. c redit manag er sídlo: Bořivojova 878 tel: Praha 3 pobočka: Prostřední Uh. Hradiště Uh. Hradiště Denisa Turečková,DiS administrativní správce pohledávek tel: