Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pět dekád českého softballu a baseballu
Advertisements

Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012

Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Hodnocení uplynulého období & Návrh činnosti
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
ELTODO CUP První jarní homerun
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Program profesionalizace rozhodčích v ČSLH Vladimír Mana.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Mimořádná Valná hromada Svazu futsalu ČR Praha.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
BELBOG s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE FIRMY.
Technika řízení LH Přednáška 3
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Česká asociace stolního tenisu Praha, Zahájení Schválení jednacího řádu Schválení a volba pracovního předsednictva Volba mandátové, návrhové.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Dotace Členská základna a její evidence
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
REORGANIZACE TŘETÍ LIGY
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Projekt manažer SK Florbal Benešov: Individuální plán rozvoje dle zralostního modelu pro období Petr Tůma.
Transkript prezentace:

Vize softballových soutěží

Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit elitní soutěž se všemi standardy vrcholové soutěže Vytvořit prostředí pro vstup finančních partnerů na úrovni ČSA i klubů Vytvořit prostředí pro profesionální řízení klubů

Jaké máme nástroje ? Soutěže −Typy soutěží Reprezentační týmy −Dospělé reprezentace −Přiblížení činnosti a hráčů (web) Vrcholné akce −Pořadatelství vrcholných akcí v ČR (ME žen i mužú)

Soutěže Soutěže s mediálním potenciálem na celostátní úrovni −Extraliga mužů a žen −Extraliga juniorů a juniorek včetně Final Four (změna soutěže od 2016) −Pohár ČSA mužů i žen včetně Final Four Soutěže výkonnostní −2. ČSL mužů a žen −3. ČSL mužů a žen Soutěže společenské (vesměs smíšené) −Interpohár −Slowpitch

Soutěže společenské Interpohár −Kluci a holky hrají dohromady fast pitch −Kdo přijde, zahraje si, není potřeba registrace −Společenská rovina je zásadní Slowpitch −Česká slowpitchová liga −Regionální slowpitchové soutěže −MČR ve slowpitchi Podpora ČSA −Prostor na webu ČSA, uvedení v termínové listině −Vytvoření speciálního náborového programu pro dospělé

Soutěže výkonnostní Specifikace soutěží −Organizované sportovní soutěže −Skupina hráčů, kteří si chtějí zahrát na slušné úrovni −Společenská rovina je důležitá Povinnosti týmů −Dodržovat pravidla a strukturu soutěží −povinnost registrace a soupisek −Povinnost trenérů vlastnit licenci (2. třída u 2. ČSL, 3. třída u 3. ČSL) −Povinnost mládeže zrušena od 2015 Podpora ČSA −Řízení soutěží (STK ČSA) −Obsazování soutěží rozhodčími −Spolufinancování nákladů na rozhodčí (CP)

Soutěže s mediálním potenciálem Specifikace soutěží −Elitní soutěže −Nejvyšší úroveň sportovní soutěže v ČR −Určujícím prvkem je sport Povinnosti týmů −Povinnost trenérů vlastnit licenci 2. třídy −Povinnost EXL klubů mít mládež v pohlavní linii −Povinnost kvalitního areálu (od 2018 umělé osvětlení) −Povinnost vést Iscore a Play By Play −Mediální povinnosti Extraligových klubů: Klubový mluvčí Profily hráčů na webu ČSA Logo Extraligy na klubovém webu Logo extraligy v areálu (vlajka, banner) Prezentace soutěže na klubovém webu a v regionálních médiích

Soutěže s mediálním potenciálem Podpora ČSA - mediální −Brand nejvyšších soutěží - loga −Podpora soutěží na webu ČSA – články, rozhovory −Podpora prezentace nejvyšších soutěží v médiích −Podpora Extraligy v pořadu Na metách (Krilie) −Podpora Final Four pořadem v ČT Podpora ČSA - finanční −Dotační program pro EXL kluby ( ) −Price money ( ) −Mediální podpora −Řízení soutěží, TOP skupina rozhodčích −Spolufinancování rozhodčích (odměny i CP)

Jak toho dosáhnout ? Věřit společnému cíli Mít tento cíl na paměti v každém okamžiku Nehledat důvody, proč to či ono nejde Budu-li vše dělat jak mám, pak k cíli společně dojdeme

Klíčová slova Medializace Profesionalita Finance