Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V tomto životě jsem žena …
Advertisements

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Udělej si následující test:
Ponoř se do modra ….
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Řekněme, že je 18:15 a právě jedeš domů (samozřejmě sám) po neobyčejně náročném dni v práci. Jsi opravdu velmi unavený a znechucený….
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Přeji Ti sílu všech živlů
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
A … jdeme na to - klikni si Poloautomatické střídání stránek s hudbou a poučením :
Čtěte pomalu a tiše!  .
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
JenTak na chvilku. Odpověď Paramahansy Nirandžanánandy, jak si udržet při stresu nadhled – „Zapomeň na ego!“. Poznámka:Egem se tu myslí malá, omezená.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Přátelství Mám tě rád….
Každý den jsme trochu starší…
JEN PRO TEBE.
Dopis od Boha.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Proč miluji důchod.
Pár vtípků.
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Jaký báječný svět… Louis Armstrong.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
should x be supposed to should x be supposed to
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
Udělej si následující test:
Řekněme, že je 18:15 a právě jedeš domů (samozřejmě sám) po neobyčejně náročném dni v práci. Jsi opravdu velmi unavený a znechucený….
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Pro koho tu přednášku děláme? zdroj: duarte.com
Udělej si následující test:
Každý den jsme trochu starší…
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Transkript prezentace:

Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.

A zde jsou tato pravidla: Povšimněte si, že všechna mají číslo 1. Je to úmyslné! Povšimněte si, že všechna mají číslo 1. Je to úmyslné!

1.1. Prsa jsou od toho, aby se na ně koukalo, a proto to také děláme. Nesnaž se to změnit … Prsa jsou od toho, aby se na ně koukalo, a proto to také děláme. Nesnaž se to změnit …

1.1. Nauč se pracovat s toaletním prkénkem – jsi velká holka, ty to zvládneš. Pokud je zvednuté, sklop ho. My ho potřebujeme nahoře a ty dole. A my si taky nestěžujeme na to, že ho necháváš dole. Nauč se pracovat s toaletním prkénkem – jsi velká holka, ty to zvládneš. Pokud je zvednuté, sklop ho. My ho potřebujeme nahoře a ty dole. A my si taky nestěžujeme na to, že ho necháváš dole.

1.1. Sobota = sport. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv. Prostě to tak je. Sobota = sport. Je to jako úplněk nebo příliv a odliv. Prostě to tak je.

1.1. Nakupování NENÍ sport. A né, nikdy to tak brát nebudeme. Nakupování NENÍ sport. A né, nikdy to tak brát nebudeme.

1.1. Pláč je vydírání. Pláč je vydírání.

1.1. Požádej nás, o co chceš. Musíme si ujasnit následující: Požádej nás, o co chceš. Musíme si ujasnit následující: Jemný náznak nefunguje! Jemný náznak nefunguje! Nápadný náznak nefunguje! Nápadný náznak nefunguje! Jasný náznak nefunguje! Jasný náznak nefunguje! PROSTĚ TO ŘEKNI! PROSTĚ TO ŘEKNI! Požádej nás, o co chceš. Musíme si ujasnit následující: Požádej nás, o co chceš. Musíme si ujasnit následující: Jemný náznak nefunguje! Jemný náznak nefunguje! Nápadný náznak nefunguje! Nápadný náznak nefunguje! Jasný náznak nefunguje! Jasný náznak nefunguje! PROSTĚ TO ŘEKNI! PROSTĚ TO ŘEKNI!

1.1. ‘Ano’ a ‘Ne’ jsou jednoznačně akceptovatelné odpovědi na skoro všechny otázky. ‘Ano’ a ‘Ne’ jsou jednoznačně akceptovatelné odpovědi na skoro všechny otázky.

1.1. Přijď za námi s problémem pouze tehdy, když ho chceš vyřešit. To děláme. Na sympatie máš kamarádky. Přijď za námi s problémem pouze tehdy, když ho chceš vyřešit. To děláme. Na sympatie máš kamarádky.

1.1. Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, je problém. Jdi k doktorovi. Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, je problém. Jdi k doktorovi.

1.1. Všecko, co jsme řekli před půl rokem, je nepřijatelné jako argument v hádce. Ve skutečnosti jsou všechny poznámky převedeny na null a void do 7 dní. Všecko, co jsme řekli před půl rokem, je nepřijatelné jako argument v hádce. Ve skutečnosti jsou všechny poznámky převedeny na null a void do 7 dní.

1.1. Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak pravděpodobně jsi. Nás se na to neptej. Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak pravděpodobně jsi. Nás se na to neptej.

1.1. Pokud se dá něco, co jsme řekli, interpretovat dvěma způsoby a jeden z nich tě rozzuří nebo zklame, tak jsme mysleli ten druhý způsob. Pokud se dá něco, co jsme řekli, interpretovat dvěma způsoby a jeden z nich tě rozzuří nebo zklame, tak jsme mysleli ten druhý způsob.

1.1. Můžeš nás o něco požádat, nebo nám říct, jak to chceš udělat. Ne obojí. Můžeš nás o něco požádat, nebo nám říct, jak to chceš udělat. Ne obojí. Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama. Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama. Můžeš nás o něco požádat, nebo nám říct, jak to chceš udělat. Ne obojí. Můžeš nás o něco požádat, nebo nám říct, jak to chceš udělat. Ne obojí. Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama. Pokud už víš, jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama.

1.1. Kdykoliv je to možné, prosím, řekni, co máš na mysli, během reklamy. Kdykoliv je to možné, prosím, řekni, co máš na mysli, během reklamy.

1.1. Kryštof Kolumbus nepotřeboval pokyny a my je taky nepotřebujeme. Kryštof Kolumbus nepotřeboval pokyny a my je taky nepotřebujeme.

1.1. Muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows. Muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows. Broskvová je například šťáva a ne barva. Dýňová to samé. Broskvová je například šťáva a ne barva. Dýňová to samé. Netušíme, co je lila. Netušíme, co je lila. Muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows. Muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows. Broskvová je například šťáva a ne barva. Dýňová to samé. Broskvová je například šťáva a ne barva. Dýňová to samé. Netušíme, co je lila. Netušíme, co je lila.

1.1. Když něco svědí, tak to podrbeme. To děláme. Když něco svědí, tak to podrbeme. To děláme.

1.1. Pokud se zeptáme, co se děje a ty odpovíš „nic“, budeme se chovat, jako že nic není v nepořádku. Samozřejmě víme, že lžeš, ale prostě to za tu hádku nestojí. Pokud se zeptáme, co se děje a ty odpovíš „nic“, budeme se chovat, jako že nic není v nepořádku. Samozřejmě víme, že lžeš, ale prostě to za tu hádku nestojí.

1.1. Pokud položíš otázku, na kterou nechceš slyšet odpověď, očekávej odpověď, kterou nechceš slyšet. Pokud položíš otázku, na kterou nechceš slyšet odpověď, očekávej odpověď, kterou nechceš slyšet.

1.1. Pokud někam máme spolu jít, absolutně všechno, co máš na sobě, je fajn. Opravdu. Pokud někam máme spolu jít, absolutně všechno, co máš na sobě, je fajn. Opravdu.

1.1. Neptej se nás, na co myslíme, dokud se nebudeš chtít bavit o Neptej se nás, na co myslíme, dokud se nebudeš chtít bavit o –Sexu, –Sportu, nebo –Autech a motorkách Neptej se nás, na co myslíme, dokud se nebudeš chtít bavit o Neptej se nás, na co myslíme, dokud se nebudeš chtít bavit o –Sexu, –Sportu, nebo –Autech a motorkách

1.1. Máš dost oblečení. Máš dost oblečení.

1.1. Máš příliš bot. Máš příliš bot.

1.1. Jsem ve formě. Forma může být i kulatá. Jsem ve formě. Forma může být i kulatá.

1.1. Díky, že sis to přečetla. Ano, vím, že budu muset spát na gauči, ale vědělas, že to chlapům zas tak nevadí? Je to jako camping.

Pošli to tolika chlapům, kolika můžeš, aby se pobavili.

A pošli to tolika ženským, kolika můžeš, abys jim dopřála vzdělání.

Translation by Hipík 2006