Hospodářská domácí zvířata – savci – pracovní list

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo v digitálním archivu školy
Advertisements

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_03 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po B Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Byliny – rozdělení podle místa výskytu I. část
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_06 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluEvropské hospodářství - Doprava Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_13 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiálu Státy jižní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje.
Číslo v digitálním archivu školy
Byliny a dřeviny – rozdělení, stavba
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_D7_20 Sada DUMDějepis 7 PředmětDějepis Název materiáluKdo jsem? Anotace Prezentace formou soutěže prověří.
Hmyz hádanky - pracovní list
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy VY_52_INOVACE_P8_03 Sada DUMPřírodopis 8 Předmět Přírodopis Název materiálu Člověk – odlišnosti od ostatních savců Anotace.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_07 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po L Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_P _14 Sada DUMPřírodověda pro speciální školu PředmětPřírodověda 7.ročník Název materiálu Rostliny – kvíz.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_10 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty západní Evropy Anotace V prezentaci žák určuje.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou.
Hospodářská domácí zvířata – ptáci
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_14 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluPodstatná jména Anotace AutorMgr. Andrea.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_09 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluSkloňování podstatných jmen rodu středního.
Hospodářská zvířata Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Hmyz - stavba těla, zástupci
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_04 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluJak se mluví v Evropě Anotace V prezentaci žák přesouváním.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_10 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po M Anotace Prezentace.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_12 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město_2 Anotace Žák má v průběhu.
Hospodářská domácí zvířata – ptáci – pracovní list
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_08 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluStáty střední Evropy Anotace V prezentaci žák určuje.
Hospodářská domácí zvířata – savci
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_D9_20 Sada DUMDějepis 9 PředmětDějepis Název materiáluNobelova cena Anotace Prezentace vysvětluje ocenění.
Zelenina – druhy, význam
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
Rostliny jedovaté Číslo v digitálním archivu školy VY_32_INOVACE_P _13
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_P _12 Sada DUMPřírodověda pro speciální školu PředmětPřírodověda 7.ročník Název materiálu Pokojové rostliny.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_D9_06 Sada DŮMDějepis 9 Předmět Dějepis Název materiáluPřehled událostí Anotace Prezentací zopakuje.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Savci pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Třídění živočichů Mgr. Hana Patschová duben 2011 VY_52_INOVACE_19.
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_11 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město _1 Anotace Žák má v průběhu.
Zelenina – hádanky Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_20 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po Z – význam vyjmenovaných.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_09 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Excel – tabulkový editor, funkce AnotaceMS Excel.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_20 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu – cvičení MS PowerPoint – opakováníSvět.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_14 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiáluNásobení a dělení v oboru do 100 Anotace Žáci.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_19 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluSvět internetu MS PowerPoint – opakováníSvět internetu.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_13 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS PowerPoint – tvorba prezentací cvičení AnotaceMS.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_ICT_12 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS PowerPoint – tvorba prezentací AnotaceMS PowerPoint.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_02 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word – vlastnosti písma - cvičení Anotace Vlastnosti.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_ INOVACE_ ICT_06 Sada DUMICT PředmětInformatika Název materiáluMS Word - opakování Anotace Velké opakování AutorMgr.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Ekosystém okolí lidských obydlí Hospodářská zvířata
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
Číslo v digitálním archivu školy
EKOSYSTÉM OKOLÍ LIDSKÝCH OBYDLÍ
DUM I. / 4. domácí zvířata Bc. Zdeněk Klíma.
Transkript prezentace:

Hospodářská domácí zvířata – savci – pracovní list Číslo v digitálním archivu školy VY_32_INOVACE_P _20 Sada DUM Přírodověda pro speciální školu Předmět Přírodověda 8.ročník Název materiálu Hospodářská domácí zvířata – savci – pracovní list Anotace Pracovní prezentace prověří znalost zástupců domácích savců. Žáci rozlišují a porovnávají jednotlivé druhy. Rozlišují a porovnávají i mláďata domácích savců. Autor Mgr. Ivana Bílková Jazyk Český jazyk Datum vytvoření 7.10.2011 Očekávaný výstup Znalost zástupců domácích savců, znalost mláďat a jejich pojmenování, užitek Stupeň a typ vzdělávání Základní vzdělání – střední mentální postižení Klíčová slova Hospodářská domácí zvířata – savci, zástupci, mláďata, užitek Druh učebního materiálu Pracovní prezentace Cílová skupina Žák na 2. stupni speciální školy Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.1102

HOSPODÁŘSKÁ DOMÁCÍ ZVÍŘATA PRACOVNÍ LIST Savci Mgr.Ivana Bílková

Ahoj kluci a holky. Tak už jsem zase tady. Že si na mne pamatujete Ahoj kluci a holky. Tak už jsem zase tady. Že si na mne pamatujete? Tak to jsem moc rád. Dnes jsem si pro vás připravil čtyři úkoly. Tentokrát budou o domácích zvířatech. Ty přece zná každý! Tak hurá do práce! Váš skřítek Lojzík

TAK, A JE TADY PRVNÍ ÚKOL: KTERÝ Z TĚCHTO SAVCŮ NEPATŘÍ K DOMÁCÍM HOSPODÁŘSKÝM ZVÍŘATŮM? PRASE DIVOKÉ KOZA DOMÁCÍ KRÁLÍK DOMÁCÍ

A ÚKOL DRUHÝ: KTERÝ Z TĚCHTO SAVCŮ SE CHOVÁ PRO VLNU? KŮŇ DOMÁCÍ OVCE DOMÁCÍ TUR DOMÁCÍ

A MÁME ZDE ÚKOL TŘETÍ: KTERÝ Z TĚCHTO SAVCŮ PATŘÍ MEZI VŠEŽRAVCE? PRASE DOMÁCÍ KRÁLÍK DOMÁCÍ KOZA DOMÁCÍ

A ČEKÁ TĚ ÚKOL ČTVRTÝ: VYZKOUŠÍM SI TĚ, JAK ZNÁŠ MLÁĎATA DOMÁCÍCH SAVCŮ. SELE JE MLÁDĚ TURA DOMÁCÍHO. SELE NENÍ MLÁDĚ TURA DOMÁCÍHO. KŮZLE JE MLÁDĚ KOZY DOMÁCÍ. KŮZLE NENÍ MLÁDĚ KOZY DOMÁCÍ. TELE JE MLÁDĚ TURA DOMÁCÍHO. TELE NENÍ MLÁDĚ TURA DOMÁCÍHO. JEHNĚ JE MLÁDĚ OVCE DOMÁCÍ. JEHNĚ NENÍ MLÁDĚ OVCE DOMÁCÍ.

Tak, jak se Vám úkoly podařilo splnit? Měli jste častěji potlesk nebo povzdech? Já věřím, že jste slyšeli pouze potlesk. A jestli ne, tak se to podaří určitě příště. Možná to chce více přemýšlet! Váš skřítek Lojzík

Zdroje http://masek.fotostranky.net/zvirata/albums/zvirata/domaci_zvirata/04_16166_prase_sele.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Koza_dom%C3%A1c%C3%AD_(zoo_Vy%C5%A1kov-_czech_republic).JPG  http://img6.ct24.cz/multimedia/images/16/1506/middle/150572.jpg http://vyrtualkone.websnadno.cz/3561616.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Kr%C3%A1l%C3%ADk_novoz%C3%A9landsk%C3%BD_b%C3%ADl%C3%BD.jpg http://www.ezoo.cz/files/novinky/108.jpg http://simonhancox1.files.wordpress.com/2011/05/wild20boar-11.jpg http://nd01.jxs.cz/837/482/5efe428818_12326008_o2.gif