Time Machine Stroj umožňující pohled do budoucnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
POČÍTAČOVÉ VIRY Barbora ČÁPOVÁ 1.A.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Sluneční soustava Slunce
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
Vítejte u dopravní prezentace Abyste si mohli naši prezentaci prohlédnout,musíte nejprve si ji nainstalovat Instalovat.
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Udelhop ohénij z mesač ínávotsec Michal Rada. Kdy a jak? Dle hypotéz vědeckého vývoje překoná lidstvo: bariéry oddělených informací do roku 2040 bariéry.
Výzkumný úkol.  Litomyšl je nádherné město ve kterém se narodil Bedřich Smetana, nějaký čas zde i pobývala Božena Němcová a Alois Jirásek  V Litomyšli.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Představujeme službu Samepage
Soutěž o nejhezčí prdelku světa Kandidátka č.1 Pánové, prosím začněte volit nejhezčí prdelku!
Dominik nedzbala Svět TECHNIKY A JÁ Můj pohled na věc
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
HOŘENÍ HAŠENÍ RZ
Větrná energie.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
32. Mojžíš se svým bratrem žádá faraona, aby propustil Izraelity z Egypta.
Složení počítače Informatika 5. třída.
Metodika měření svislých posunů staveb
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Aneta Trkalová Petra Košárková
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
které je stále třeba brát v úvahu !
Spotřeba a využití energie
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
V životě nemůže být každý hrdinou, ale každý může zůstat člověkem... ale každý může zůstat člověkem...
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Připouštění Je-li samice v říji a Vy již toužíte po tom, aby po kotci běhali mladí králíci, nezbývá nic jiného, než samici připustit samcem – bez toho.
NEZAMĚSTNANOST.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_152_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Za malou chvíli vstoupíte do magického světa. Vyčkejte ještě chvíli...
Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Napsala a vytvořila: Madlenka
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_191.
Počítačové viry Michael Čambor 7.A říjen 2010.
4 KMITÁNÍ A VLNĚNÍ, AKUSTIKA 4.1 MECHANICKÉ KMITÁNÍ
Model atomu 1nm=10-9m 1A=10-10m.
Je možné cestovat v čase?
DOPIS PRO TEBE.
Elektromotorky A Vypracoval: Ing. Bc. Miloslav Otýpka Kód prezentace: OPVK-TBdV-IH-AUTOROB-AE-3-ELP-OTY-004 Technologie budoucnosti do výuky CZ.1.07/1.1.38/
Informační bezpečnost VY_32_INOVACE _BEZP_16. SYMETRICKÉ ŠIFRY  Používající stejný šifrovací klíč jak pro zašifrování, tak pro dešifrování.  Výhoda.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Tvorba výrobního programu Příklad tvorby efektivního výrobního programu vzhledem k úzkému místu.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
O DRAZ SVĚTLA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
Radovan Plocek 8.A. Stavové veličiny Izolovaná soustava Rovnovážný stav Termodynamická teplota Teplota plynu z hlediska mol. fyziky Teplotní stupnice.
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
Sci-fi a fyzika. Nadsvětelné rychlosti Černé díry Cestování v čase (a prostoru) Červí díry.
P EVNÝ DISK Tereza Biskupová. * zkratka HDD, anglicky H ard D isk D rive *Harddisk je hlavní záznamové medium uvnitř počítače *Jsou na něm uložena všechna.
Software,hardware,data,biti a bajty.  Software je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost.
Typy připojení k internetu
SLOVENSKO 2016.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_14 Název Jan Drda, Jan Otčenášek Téma hodiny.
DOPIS PRO TEBE.
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
Ťukni myší, abys viděl dál…
POLOVODIČE SVĚT ELEKTRONIKY.
které je stále třeba brát v úvahu !
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Přeji krásný den... Pro Tebe.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Time Machine Stroj umožňující pohled do budoucnosti

Po dlouhé a namáhavé práci se vám konečně podařilo vyrobit zařízení, které dokáže vidět do budoucnosti.

Toto zařízení se ovládá přes počítač pomocí Vámi vytvořeného softwaru.

Princip zařízení Přístroj využívá zakřivení časoprostoru v okolí speciální čočky (jejíž hlavní složkou je tzv. tachyonové plazma), která se chová jako miniaturní červí díra. Díky ní je možné „zkrátit si cestu“ (v tomto případě cestu časem), tudíž nahlédnout do libovolného okamžiku v budoucnosti v relativně krátké době, která závisí pouze na rychlosti, na kterou tachyony urychlíme, tedy na odebrané energii (tachyony mají zápornou hmotnost). Tato energie se pak rozptýlí do prostředí ve formě tepla.

Jak za chvíli uvidíte, tento přístroj nepřinese lidem nic dobrého. Možnost podívat se do budoucnosti probudí v některých lidech touhu budoucnost ovládnout. Zhroutí se ekonomika a velkou část světa postihne hladomor. Ti, kteří na tom budou nejhůř, začnou zoufale migrovat, aby si zachránili holý život, což se začne nelíbit těm, kteří na tom zatím budou lépe. To v důsledku zapříčiní rozepři mezi hlavními světovými velmocemi a vypuknutí finální války, která již nebude mít vítěze…

Stroj předpovídá budoucnost

Světoví vládci odsuzují nápad Puntikcomu

Strach z budoucnosti

Panika na burze

Válka!!!

Byli jste velmi udiveni, jak je vůbec možné, že stroj může být takto zneužit. Vždyť jste ho sestrojovali s přesvědčením, že právě díky němu budete schopni varovat svět před možnou blížící se katastrofou. Ale to, co jste viděli, Vám zničilo iluze. Proto jste jej zabezpečili vstupním klíčem, který jste znali pouze Vy. Poté, co Vám bude vymazána paměť, by již nezbyl nikdo, kdo by klíč znal…

Bohužel při jednom z posledních náhledů do budoucnosti jste uviděli, že se někomu daří Vaše důmyslné zabezpečení prolomit…

Proto musíte zařízení, na kterém jste řadu let usilovně pracovali, bezpodmínečně zničit, a to dříve, než dokáže napáchat škody. Díky tomu se ani budoucnost, kterou jste viděli, nebude moci stát, protože by byla sporná (objevuje se v ní stroj, který nebude existovat). Jaká bude budoucnost pak, to již nemůžete vědět. Vlastně ani nechcete. Nezbývá Vám než doufat, že bude lepší…