Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela Vyjmenovaná slova Český jazyk, 4. ročník VY_32_INOVACE_473, 24. sada,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Modrá velryba – poslech, práce s textem.
Advertisements

VY_32_INOVACE_434, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_410, 21. sada, Přírodověda
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.10 Název pro školu:
VY_32_INOVACE_429, 22. sada, Prvouka
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.10 Název pro školu:
VY_32_INOVACE_435, 22. sada, Prvouka
Učíme se počítat Matematika, 1. ročník VY_32_INOVACE_398, 20.sada, M2
Logopedické pexeso M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.07 Název pro školu:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.09 Název pro školu:
Dánsko Zeměpis VY_32_INOVACE_295, 15. sada, Z2
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.11 Název pro školu:
Tabulka otázek Rozstřel
VY_32_INOVACE_406, 21. sada, Přírodověda
VY_32_INOVACE_431, 22. sada, Prvouka
ICT Zvuk - tón Anotace: Materiál slouží k seznámení s hudebními pojmy. Prezentace obsahuje úkoly k procvičení pojmů, je prezentována interaktivně.
VY_32_INOVACE_437, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_427, 22. sada, Prvouka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_447_Vyjmenovaná slova po -m- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
VY_32_INOVACE_428, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_40. A BEAR VY_32_INOVACE_40 AN ELEPHANT.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.14 Název pro školu:
Podstatná jména 4. ročník
VY_32_INOVACE_440, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_438, 22. sada, Prvouka
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACE Prezentace seznamuje žáky se základní sestavou PC a dalšími.
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
ANOTACE Materiál seznamuje žáky se zeměpisem Lucemburska, obsahuje ilustrační fotografie. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy Žáci se orientuje.
VY_32_INOVACE_411, 21. sada, Přírodověda
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.04 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 04 Název materiálu:Toys Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:Anglický.
VY_32_INOVACE_419, 21. sada, Přírodověda
VY_32_INOVACE_423, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_433, 22. sada, Prvouka
Puzzle – jehličnaté stromy
základní sestava Základní sestava počítače Přiřaď slova k obrázkům:
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.06 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 06 Název materiálu:Clothes Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací oblast:Cizí.
VY_32_INOVACE_23_07 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – How many…………? Anotace – Žáci se seznámí se základní.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.15 Název pro školu:
VY_32_INOVACE_421, 22. sada, Prvouka
ANOTACE Šablona: ICT Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura Tematický okruh: Jazyková výchova.
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
VY_32_INOVACE_23_01 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – Animals Anotace – Žáci za pomoci programu budou.
V Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ5_10 Sada DUMČeský jazyk 5 Předmět Český jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po M Anotace Prezentace.
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.12 Název pro školu:EU CH 12 Název materiálu:Ochranné pomůcky Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.
VY_32_INOVACE_436, 22. sada, Prvouka
Autor: Mgr. Eliška Pitáková
VY_32_INOVACE_409, 21. sada, Přírodověda
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_449_Vyjmenovaná slova po -s- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
VY_32_INOVACE_426, 22. sada, Prvouka
VY_III/2_inovace_08_Hmyz
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.14 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 14 Název materiálu:Easter Autor:Mgr. Hana Opálková Vzdělávací obor:Anglický.
VY_32_INOVACE_424, 22. sada, Prvouka
VY_32_INOVACE_432, 22. sada, Prvouka
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.03 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 03 Název materiálu:Face Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:
Měření fyzikálních veličin – Měření objemu
KRUŽNICE KRUH Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY_32_INOVACE_430, 22. sada, Prvouka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_452_Podstatná jména AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková ROČNÍK, DATUM:
POVOLÁNÍ  Jaká by to tak mohla být?.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_448_Vyjmenovaná slova po -p- AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková.
PEXESO Ostré sykavky – S
Před, za, pod, nad aktivita
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
L I O N. L I O N T I G E R B E A R G I R A F F E.
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela Vyjmenovaná slova Český jazyk, 4. ročník VY_32_INOVACE_473, 24. sada, ČJ3 ANOTACEŽáci se seznamují formou obrázků s vyjmenovanými slovy Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupyŽáci znají všechna vyjmenovaná slova Pro koho je materiál určen Základní škola, 4. ročník, český jazyk AutorMgr. Vlková Marcela Datum vzniku Vzdělávací oblastČeský jazyk

BýtBydlitObyvatel Byt Příbytek NábytekDobytekObyčejBystrý BylinaKobyla BýkPřibyslav Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

Fyzika Pro 6. třídu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

SlyšetMlýnBlýskat sePolykatPlynout PlýtvatVzlykatLysýLýko LýtkoLyžePelyněkPlyš Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

MyMýtMyslitMýlit se Hmyz Myš Hlemýžď Mýtit Zamykat Smýkat DmýchatChmýříNachomýtnout se Litomyšl = 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

PýchaPytelPyskNetopýr SlepýšPyl Kopyto Klopýtat Třpytit se ZpytovatPykat PýrPýřit seČepýřit se pysk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

SynSytýSýrSyrový SychravýUsychatSýkoraSýček SyselSyčetSypat Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

VyVysokýVýt Výskat Zvykat ŽvýkatVydraVýrVyžle PovykVýheň Slova s předponou vy-, vý- Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

BrzyJazyk NazývatRuzyně Punťa Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

VBPMS

Snímek 2 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: < /gs-8061/p1=5044> Snímek 4 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

[cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Snímek 5 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Snímek 6 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

[cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Snímek 7 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Snímek 8 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela

[cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Snímek 9 [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: [cit ]. Dostupný pod licencí Public Domain na WWW: Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vlková Marcela