Avon Corporate Template

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
ageLOC® Galvanic Body Trio
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Nabídka Nahlédněte do jednotlivých sekcí a objevte, kolik jsme toho pro Vás připravili. … a kolik toho ještě pro Vás připravujeme.
Avon Corporate Template
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.

NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Obohacujeme životy žen!
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Den matek s Neděle
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Podpora prodeje. soubor různých motivačních nástrojů, krátkodobého charakteru, které jsou vytvořeny pro stimulování rychlejších nebo větších nákupů určitých.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Vsetín proti chudobě Vsetínské školy pro lepší svět Vsetín,
American Diamond Traders inc.
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Výsledky ankety Tým AlterEko – Květa Kupková, Daniela Šmídová, Michaela Dvořáková, Martin Prívara.
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
LIDSKÉ TĚLO VY_32_INOVACE_5A_09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Indikativní Nabídka Data instalace: Rodinný dům Aku do vody
Transkript prezentace:

Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Speaker.ppt

Umění svádět Kampaň 7/2011 Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Speaker.ppt 2

Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Obsah Téma – Umění svádět Hlavní nabídka – Řasenka SuperEnchant a Sada nejoblíbenějších výrobků Hlavní sekce NOVÁ Řasenka SuperEnchant Sada nejoblíbenějších výrobků Sluneční brýle a Termo taška jako nabídka s nákupem z katalogu Nová řada Anew SolarAdvance s Plážovou taškou ve výhodné nabídce ve středu katalogu Advance Techniques v zadní části katalogu Na zadní obálce řada Footworks s mořskou solí – balzám, peeling a pemza Další novinky Nejvýhodnější nabídky Jak sestavit objednávku v kampani 7/2011 Motivace pro Als K5-7/2011 5 zásad pro kampaň 7/2011 Připravte se na kampaň 8/2011 Speaker.ppt

Umění svádět Téma kampaně 7/2011 Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Umění svádět Téma kampaně 7/2011 Speaker.ppt 4

Téma kampaně Umění svádět Objevte naši novou Řasenku SuperEnchant Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Téma kampaně Umění svádět Objevte naši novou Řasenku SuperEnchant Oslavy našeho 125. výročí pokračují Připomeňte svým zákazníkům, aby se zúčastnili velké soutěže od Avonu Upozorněte zákazníký na skvělou nabídku - Perceive EDP jen za 349,- Připravte se na léto NOVINKA! Řada Anew Solar Advance NOVINKA! Termo taška Sluneční brýle s nákupem z katalogu – vyberte si ty své Novinky z řady Skin So Soft Soft & Smooth – pro hebkou pokožku Speaker.ppt 5

Umění svádět Hlavní nabídky : Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Umění svádět Hlavní nabídky : Řasenka SuperEnchant a Sada nejoblíbenějších výrobků Řada Anew Solar Speaker.ppt 6

NOVINKA! Řasenka SuperEnchant Představujeme vám nejnovější řasenku SuperEnchant od Avonu se kterou získáte okouzlující pohled Výjimečné složení společně s unikátním kartáčkem vám dodají svůdně natočené řasy a sexy objem Lehké složení dodá řasám bohatý objem bez zbytečného zatížení. Originálně tvarovaný kartáček s jemnými štětinkami nevynechá ani jednu řasu.

Motivační program jen pro vás! Kupte 2 Řasenky SuperEnchant a zároveň jakékoliv výrobky Avon Color z katalogu 7/2011 alespoň v hodnotě 300,- a v kampani 8/2011 si můžete zakoupit kabelku Babina jen za 1 Kč. Abyste kabelku obdrželi, vyznačte ji v objednávce v kampani 8/2011 Program se vztahuje pouze na výrobky Avon Color z katalogu 7/2011 ze str. 5 a 8-34. Sada nejoblíbenějších výrobků ze str. 8-9 se zahrnuje do tohoto programu. Program je kumulativní, objednávky se v rámci kampaně sčítají. Al/Ag obdrží maximálně 1 ks Kabelky Babina.

Sada nejoblíbenějších výrobků Připravili jsme senzační sadu vašich nejoblíbenějších výrobků jen za 79,- Třpytivý lesk na rty – odstín dle vašeho výběru Tužka na oči Diamonds Black Ice Kosmetická taštička Navíc… 2 duální vzorky novinek z řady Solutions z kampaně 8/2011. Ušetříte 85%!

Novinka! Řada Anew Solar Advance První řada na opalování od Anew s patentovanou technologií Repair Shield Pomáhá chránit proti slunci a obnovovat sluncem poškozenou pokožku Používání výrobků doporučuje organizace Skin Cancer Foundation Pamatujte také na módní plážovou tašku s odnímatelnou květinou, kterou můžete získat za speciální cenu s nákupem jakéhokoliv výrobku Anew Solar ze str. 89

Hlavní sekce Orientace v katalogu Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Umění svádět Hlavní sekce Orientace v katalogu Speaker.ppt 11

Tento rok Avon oslavuje 125. výročí podporování žen po celém světě Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM VELKÁ SOUTĚŽ OD AVONU! Oslavte s námi 125. výročí Avonu a vyhrajte úžasné ceny. Tento rok Avon oslavuje 125. výročí podporování žen po celém světě Jak se zapojit do soutěže: V katalozích 5, 6 a 7/2011 naleznete u speciálních výročních nabídek označených logem „Oslavujeme ženy. 125 let Avonu” postupně 3 různé soutěžní kódy. Kód odešlete do soutěže prostřednictvím SMS ve tvaru např. HRA mezera AVON9999 na číslo 9030906 nebo jej odešlete z www.avonsoutez.cz. Každý týden vyhrává 125 soutěžících balíček výrobků Avon v hodnotě 2075 Kč. Okamžitě se dozvíte, zda vyhráváte! Kód z katalogu 7 zasílejte od 5.5.2011 do 25.5.2011. Každý účastník může každý kód do soutěže zaregistrovat pouze jednou. Speaker.ppt 12

Orientace v katalogu Úvod katalogu Nabídka s nákupem z katalogu Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Orientace v katalogu Úvod katalogu Dekorativní kosmetika Nabídka s nákupem z katalogu Sluneční brýle a Termo taška Střed katalogu Nová řada Anew Solar Advance a plážová taška Skvělé nabídky Zadní obálka Speaker.ppt 13

Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Jedinečná příležitost „125 let legendárních vůní” Vyzkoušejte naši narozeninovou nabídku v kampani 7: Perceive EDP jen za 349,- Soutěžní kód je zde Speaker.ppt

Jedinečná příležitost Nabídka s nákupem z katalogu Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Jedinečná příležitost Nabídka s nákupem z katalogu Představte tuto nabídku každému zákazníkovi! Atraktivní výrobky a nabídka s nákupem z katalogu vám pomůže zvýšit vaše objednávky Vyberte si své oblíbené Sluneční brýle jen za 179,- za každý nákup z katalogu v hodnotě 399,- Speaker.ppt

Jedinečná příležitost Nabídka s nákupem z katalogu Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Jedinečná příležitost Nabídka s nákupem z katalogu Představte tuto nabídku každému zákazníkovi! Atraktivní výrobky a nabídka s nákupem z katalogu vám pomůže zvýšit vaše objednávky Představujeme 1. výrobek z naší letní kolekce Termo taška jen za 199,- za každý nákup z katalogu v hodnotě 399,- Doplňte si svou letní kolekci v kampani 8 a 9/2011! Speaker.ppt 16

Jedinečná nabídka Nabídky s nákupem z katalogu Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Jedinečná nabídka Nabídky s nákupem z katalogu Vytvořte si svou objednávku a budujte dobré vztahy se svými zákazníky Řekněte jim o výhodných nabídkách s nákupem z katalogu Zlatá kolekce + Sada štětců na make-up jen za 149,- s nákupem jakéhokoliv výrobku ze zlaté kolekce Plážová taška jen za 299,- s nákupem jakéhokoliv výrobku Anew Solar Advance Krémy na ruce Avon Care jen za 39,- s nákupem jakéhokoliv výrobku pro péči o tělo ze str. 142-165 Jakýkoliv kartáč nebo hřeben za skvělou cenu Advance Techniques s nákupem výrobků výrobkům z řady Advance Techniques Speaker.ppt

Jedinečná příležitost NOVINKY Vytvořte si svou objednávku a budujte dobré vztahy se svými zákazníky Řekněte jim o výhodných nabídkách s nákupem z katalogu Řasenka SuperEnchant Rtěnka Glazewear Sassy Swirls EDT Vanilla Blossom, Vanilla Berry, Vanilla Bean Řada Anew Solar Advance Řada Simply Delicate pro intimní hygienu Naturals s vůní třešňového květu Šampon a Osvěžující sprej na vlasy

Jedinečná nabídka Tyto výrobky prostě musíte mít ‘Výrobky, které vám nesmí chybět’ - TOP 5 Každý zákazník by si měl koupit alespoň 1 Sassy Swirls EDT Solutions péče o tělo Footworks Footworks s mořskou solí

Jak sestavit objednávku v kampani 7/2011 Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Nejlepší letní výběr Jak sestavit objednávku v kampani 7/2011 Speaker.ppt 20

Jak snadno sestavit objednávku v K7/2011 15% 715 Kč 20% + 2071 Kč

Motivace pro Als K 5-7/2011

Program pro ALs/Ag 1500 Kč & 700 Kč 3000 Kč & 3000 Kč 1500 Kč & 700 Kč C5 C6 C7 1 1500 Kč & 700 Kč Obdržíš Advance Techniques Colour Protection set 1a 3000 Kč & 3000 Kč Obdržíš Get Advance Techniques Colour set + Spotlight EDT 1500 Kč & 700 Kč Obdržíš Windscape EDT 2 2a Obdržíš Windscape EDT + Celebre EDT 3000 Kč & 3000 Kč

Umění svádět 5 zásad pro kampaň 7/2011 Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Umění svádět 5 zásad pro kampaň 7/2011 Speaker.ppt 24

Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM 5 zásad Přesvědčte zákazníky, aby si koupili Řasenku SuperEnchant a Sadu nejoblíbenějších výrobků. Můžete se tak zúčastnit motivačního programu. Zvyšte své zisky díky nabídkám s nákupem z katalogu: nabídněte zákazníkům, že si mohou vybrat sluneční brýle nebo Termo tašku Seznamte zákazníky s našimi skvělými letními novinkami Upozorněte zákazníky na naší nabídku ke 125. výročí - Perceive EDP za skvělou cenu. (připomeňte zákazníkům poslední příležitost zúčastnit se velké soutěže od Avonu) Prodejte alespoň jeden výrobek z řady Footworks s mořskou solí ze zadní obálky! Speaker.ppt

Více informací naleznete v magazínu My Avon Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Připravte se na kampaň 8 Více informací naleznete v magazínu My Avon Speaker.ppt 26

Avon Corporate Template 4/11/2017 3:37 PM Děkujeme! Speaker.ppt 27