KOORDINÁTOŘI NA FAKULTĚ PRÁVNICKÉ ZČU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. INFOSCHŮZKA s 1. ročníky akademický rok 2009/2010.
Advertisements

Webové služby nad IS/STAG 1 / 21 Seminář IS/STAG Kunžak 2008 Seminář IS/STAG – Kunžak 2008 Webové služby nad IS/STAG Lukáš Valenta.
Studentská PARDUBICE 2
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Informace pro studenty
IS MU krůček po krůčku.
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
Studijní informační systém (SIS)
Mobilní portál Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
Grafické přehledy Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
Studijní informační systém (SIS)
Připravil : Martin Pelikán
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
2. infoschůzka.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Výsledky ankety Univerzitní knihovny ZČU Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU?
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
UNIVERZITNÍ KNIHOVNA ZČU
Informační systémy na FHS UK
CZ.1.07/2.2.00/ Centrum interaktivních a multimediálních studijních opor pro inovaci výuky a efektivní učení Těší mě, já jsem IS, Informační systém.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
KOORDINÁTOŘI FAKULTy PRÁVNICKÉ ZČU
Důležité aplikace v IS MU semestr 2011/2012. Struktura a plán semestru 8 hodin 8 hodin 2x2h (6h) 2x2h (6h) 1x80min(2h) 1x80min(2h) 1. Úvod, organizace.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Jak na IS Informační systém Masarykovy univerzity is.muni.cz Julie Haladová IS-technička PrF 2013.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Studentská PARDUBICE 2
Důležité aplikace v IS MU
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
Knihovna a její služby v 21. století
KIV/ZD cvičení 2 Tomáš Potužák.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do studia na FF UHK
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Ročníkový pohovor
Nástroje podpory uživatelů
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Důležité aplikace v IS MU
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
„IS není složitý, IS je jen obsáhlý.“
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

KOORDINÁTOŘI NA FAKULTĚ PRÁVNICKÉ ZČU 23. 9. 2009 Připravil: Ondřej Říha Host:

Obsah přednášky Výpočetní prostředí na ZČU Stručný přehled možností výpočetního prostředí ZČU v Plzni s důrazem na studenty Fakulty právnické. JIS – jednotný identifikační systém Portál ZČU Courseware IS/STAG Univerzitní e-mail HelpDesk CIV Důležité webové stránky

JIS – jednotný identifikační systém JIS karta – „univerzitní průkaz totožnosti“ Funkce JIS karty: přístup do budov, stravování v menze, knihovnické služby a další… Manipulace s JISkou – tj, výdej, vracení, ztráty, poškození, kauce – vše na HelpDesk CIV v univerzitním areálu na Borech, místnost UI205 Až po převzetí JIS karty student obdrží registrační údaje pro přístup k webovým službám univerzity – tj. k registraci ORION konta. http://support.zcu.cz/jis

Portál ZČU – http://portal.zcu.cz Portál ZČU je webový rozcestník a informační server. Integruje v sobě některé aplikace a zastřešuje je jednotným webovým rozhraním, a to zejména Courseware a IS/STAG. Přihlášení jen skrze ORION login a heslo.

Courseware – http://courseware.zcu.cz Projekt dotovaný strukturálním fondem EU. „Cílem je shromáždit na jedno místo (v portálu) veškeré elektronické informace a materiály používané v rámci výuky předmětů na ZČU, jako pomoc při každodenní práci studentů a vyučujících.“ Zobrazuje všechny předměty, které v aktuálním akademické roce máte zapsány. Máte možnost procházet předměty kategorizované dle studijních oborů a programů. Obsahuje prezentace některých předmětů. Na FPR zatím řídce užívané.

IS/STAG – Informační systém studijní agendy ZČU Přístupný buď samostatně přes http://stag.zcu.cz, nebo jako integrovaná součást Portálu ZČU. Slouží především k evidenci a správě: studijních programů, jejich oborů, plánů a předmětů, studentů a jejich rozvrhů, zkoušek, známek a studovaných oborů, místností a jejich rozvrhů.

IS/STAG – Informační systém studijní agendy ZČU Základní funkce: předzápis předmětů zápis na zkoušky vyplnění údajů o dipl. Práci prohlížení a vyhledávání rozvrhů, anotací a studijních plánů hodnocení kvality výuky vizualizace studijních plánů sledování závazků a pohledávek studenta vůči univerzitě; kontrola výpisu předchozích studií, nastavení osobních kontaktů

Univerzitní e-mail V rámci projektu ORION má každý uživatel přidělen poštovní schránku, která je dostupná z http://webmail.zcu.cz. Přihlášení probíhá přes ORION login a heslo. Povinnost číst univerzitní elektronickou poštu !!! – Zaslání e-mailu na školní adresu je považováno za rovnocenné písemnému dopisu (až na zákonné výjimky). Možnost přesměrovat poštu z univerzitní schránky na jinou adresu, viz http://mail.zcu.cz/dokumentace

HelpDesk - CIV Pracovnící HelpDesk CIV pomáhají se vším ohledně elektronického prostředí ZČU, jako jsou např. potíže s registrací konta, zapomenutá hesla, ztráta dat a další… http://support.zcu.cz, operator@service.zcu.cz, Tel.: 377 638 888, osobní návštěva na pracovišti v lokalitách UI, HJ a KL. Provozní doba v prac. dny: 7:00 – 21:00 hod (pouze UI).

Důležité webové stránky Oficiální stránky fakulty - http://www.fpr.juristic.cz/ Juristic Plzeň - http://www.plzen.juristic.cz/ V současnosti hlavní informační portál pro studenty FPR Najmo stránky - http://www.najmo.estranky.cz/ neoficiální stránky o studiu na FPR ZČU najdete zde informace ke studiu, jednotlivým předmětům, články, názory, a další… Správa kolejí a menz ZČU - http://skm.zcu.cz/ Lexdata - http://www.lexdata.cz Zdroj právních informací, plná znění zákonů s fulltextovým vyhledáváním http://www.najmo.estranky.cz/stranka/odkazy - podrobnější právnický webový rozcestník ;) Výběr z právnických blogů: http://jinepravo.blogspot.com, http://www.leblog.cz, http://teorieprava.blogspot.com, http://www.lexforum.cz, http://propravo.blogspot.com

Příště se můžete těšit: 21. 10. 2009 přednáška na téma Zahraniční studium 11

Soutěž Soutěžní otázka: Co znamená zkratka „CIV“? Správnou odpověď zašlete na e-mail koordinatori@email.cz. Vyhraje ten, kdo odpoví na nejvíce otázek správně (celkem bude 7 otázek, na každé přednášce bude položena jedna otázka). Pokud bude mít více soutěžících stejný počet správných odpovědí, rozhoduje los.

Děkuji Vám za pozornost a přeji hodně úspěchů ve studiu V případě jakýchkoli dotazů piště na koordinatori@email.cz Jsme také na FACEBOOKU, hledejte Koordinátoři FPR a nezapomeňte navšítivit také naše webové stránky www.koordinatori.webnode.cz