ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název Heslo/motto Datum
Advertisements

Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Podnikové informační systémy úvod
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Informační systémy a technologie
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
BI, e-commerce Ing. Jiří Šilhán. Úroveň informatiky.
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Představujeme službu Samepage
LCS International, a.s..
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Statistický modul EZproxy a další aktuální vývoj MULTIDATA Praha Mgr. Petr Novák Bibliotheca academica 2009, 3.listopadu 2009, UTB Zlín.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
Projekt z předmětu Strategie a IS Krejčík, Kučera, Roubíček
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Ekonomika informačních systémů
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Obecné informace Příklad procesu a práce s IS Využití pro manažerské rozhodování (analytické a statistické výstupy) xsebm172.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
Franchisa. Co je franchisa Za úplatu poskytnutí vyzkoušeného podnikatelského konceptu/modelu/ značky a podpory jiným podnikatelům. Podnikatel Franchisant.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Organizace a organizování podniku
Zavedení ekonomického systému Microsoft Business Solutions – NAVISION v městě Ústí nad Labem Mgr. Petr Gandalovič primátor města Ústí nad Labem
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
14. Informace vládnou sv ě tu Úloha ICT p ř i ř ízení podniku rb.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
FINANČNÍ GRAMOTNOST REKLAMA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Tvoříme software pro celý svět. Přidejte se k nám. Ondřej Špulka 3. března 2016.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 4: Marketingové řízení MSP.
» » CentroNet, a. s.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
PRŮMYSL 4.0 V PRAXI FIRMY Jaroslav Řasa 5. října 2016.
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Obor podnikání, název a umístění firmy
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Komunikační a prezentační dovednosti / C2b
Lidé, procesy, partnerství
Ekonomika malých a středních podniků
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Informační systémy podnikové systémy CRM
Lidé, procesy, partnerství
4D přístup k integraci ve veřejné dopravě
Transkript prezentace:

ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ

ABRA SOFTWARE a.s. „ABRA Software je dnes obchodní dům se software, hardware službami a řešeními ve světě IT“ Proč?

KDO JE ABRA ? ABRA SOFTWARE V ČÍSLECH PATŘÍME MEZI NEJVĚTŠÍ PRODUCENTY SW V ČR 21 LET NA ČESKÉM TRHU »REGISTRUJEME PŘES zákazníků »KONSOLIDOVANÝ OBRAT: 145 mil CZK / rok »POČET ZAMĚSTNANCŮ: 97 »PRODUKTIVITA: 1,497 mil CZK / zaměstnance ČLEN SKUPINY

PRODUKTY a SLUŽBY PRODUKTOVÉ PORTFOLIO

CO NABÍZÍME SÍŤOVÝM FIRMÁM ? Jsme schopni nabídnout řešení v celé šíři: -od jednoho centrálního systému, kde všichni franšízanté pracují vzdáleně na systému franšízora -přes distribuované řešení, kdy franšízor prosadí jednotný lokální systém všem franšízantům a vidí z něj ve svém systému online celková data - např. prodeje, stav zásobování licencovanými surovinami atd… -až po zcela heterogenní řešení, kdy franšízanté mají každý nějaký vlastní systém a k franšízorovi se dostávají celková data v nějakém přiměřeném čase např. 1 x hodinu HLAVNÍ TÉMA

PRINCIP DISTRIBUOVANÉHO SYSTÉMU S IGATE

V ČEM JSME JINÍ ? ? -Nabídka desítek modulů informačního systému vč. např. Gastro výroby, marketingových akcí, podpory služeb typu drobné opravy atd. Zkušenosti z 21 let analytické činnosti firmy. -Vysoká schopnost přispůsobení řešení konkrétním podmínkám bez potřeby využít nutně IT služby dodavatele. Např. přidat vlastní pole na zadávání nebo naopak skrýt nepotřebné, možnost automatizace procesů pro minimalizaci lidské práce. Naše řešení jsou velmi oblíbena profesionály z oboru IT. -Snadná „rolovatelnost“ jednoho „pracoviště“ na jakákoliv další místa franšízové sítě pomocí speciálních nástrojů. -Schopnost v reálném čase agregovat do jednoho místa data o ekonomických a produkčních veličinách celé sítě. HLAVNÍ TÉMA

PREZENTAČNÍ PORTÁL ABRA iGATE

PREZENTAČNÍ PORTÁL ABRA iGATE

PREZENTAČNÍ PORTÁL ABRA iGATE

GRAF ABRA iGATE

PREZENTAČNÍ PORTÁL ABRA iGATE

PREZENTAČNÍ PORTÁL ABRA iGATE

Mobilní podpora iGate na chytrých telefonech Vše co bylo řečeno o iGate je možné zobrazit také v nativní aplikaci v mobilním telefonu či tabletu, což má výhodu v lepším ovládání i zobrazení něž v klasickém mobilním browseru. Tím není franšízor vázán na jedno místo a může svojí síť řídit odkudkoliv, kde jsou k dispozici mobilní data. mobilní podpora

Třešničkou na dortu mobilních řešení je doplnění vyzváněcí vizitky o vyjmenované ekonomické údaje firmy volajícího Kromě klasických údajů jako jméno, tel.číslo a fotografie z kontaktů je možné zobrazit také informace z ERP a to ještě před tím, než uživatel přijme hovor -kolik volající dluží celkem -kolik z toho je již po splatnosti -jaký je jeho obrat za aktuální rok -za kolik má aktuálně objednáno mobilní podpora

Petr Kuchař Nyní je čas na otázky…