TOM 5603 ze Sedlčan = PEPA JEDE 21 let činnosti Týdenní schůzky na faře Několik generací dětí Začínáme mít „oddílové“ děti – již celkem již 5. Kdo jsou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Role vztahu v pomáhajících profesích Prezentace v předmětu PORADENSTVÍ VE VZDĚLÁVÁNÍ.
Advertisements

Čištění koupaliště. Na sobotu 23.května byla Obecním úřadem vyhlášena brigáda na úklid a čištění koupaliště. V této době je to jediná brigáda za rok, na.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze Agenda Hodnocení komunitních aktivit na Dílech Členové našeho sdružení Plán akcí pro rok 2008 Rozpočet sdružení.
O R D O & I U S T I C I A oddíl skautů při 65. pražském středisku Pata a Mata jako pronajímatel a Křeček a Plundra, s.r.o jako nájemce uzavřeli.
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
2. Chlapecký oddíl.
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
KONCEPCE DVOJKY…. TŘI CÍLOVÉ SKUPINY… RodičeVedeníČlenové.
TÁBOR ….
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Aneb Jak (ne)prodat městský pozemek uvádějí Lidl Tábor &
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Právní problematika financování nemovitostí REM winter 2006.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Zákon o obcích Zlín 2015 Mgr. Michal Abrahámek Odbor právní a Krajský živnostenský úřad.
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
Fundraising. Funkce fundraisingu (FR) v organizaci Zdroje Jak na to… příklady.
Anglie a Paříž pro základní školy
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Peníze, majetek prima gymnázia. Peníze uspokojování potřeb – existenční podmínka potřeby uspokojují: statky – předměty služby – užitečné činnosti výměna.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
NAKLÁDÁNÍ S OBECNÍM MAJETKEM V DOZOROVÉ,KONTROLNÍ A METODICKÉ PRAXI MINISTERSTVA VNITRA Setkání Sdružení tajemníků Ostrava, 20. května 2011.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Obec Tisá Program rozvoje. PROČ ? Zákonná povinnost Požadavek občanů Dané předpoklady obce.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
1. ARPZPD v ČR, z.s., Klub Stonožka Ostrava  Sídlo spolku: Mitušova 1330/4, Ostrava Hrabůvka,  Celoroční integrační tábor Stonožka Ostrava v.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Ekonomika Zdroje finančních prostředků pro neziskové organizace 3. Ing. Miroslava Farmačková VY_62_INOVACE_FAR_EK.3_1_09.
ROZPOČET Mgr. Michal Oblouk. ROZPOČET seznam veškerých plánovaných výdajů a příjmů porovnání pravidelných příjmů a výdajů, rozdělování a užití peněz druhy:
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
Autoři: Lenka Koudelková, Adéla Vičarová, Radek Študent.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Vypracoval: Josef Truhlář Dne
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
Výtvarný tábor na koních
Schůzka rodičů 2017.
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Rozpočet obce.
Porada ODK se zástupci orgánů veřejné správy
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Ahoj, v sobotu zveme tebe i celou tvoji rodinu
RODINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Obec Strupčice získala dotaci na rekonstrukci náměstí z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severozápad. Akce je podporována z Evropského.
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Tábor 2019 DUB.
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

TOM 5603 ze Sedlčan = PEPA JEDE 21 let činnosti Týdenní schůzky na faře Několik generací dětí Začínáme mít „oddílové“ děti – již celkem již 5. Kdo jsou - Jeleni?

Akce : schůzky, výpravy, brigády, Martinská pouť, Mikulášské divadlo + nadílka, Vánoční besídky, oddílový Silvestr, Čarodějnice, Vandr, Voda, Lyže, Adoptuj si svého dědečka/babičku VRCHOL CELOROČNÍ ČINNOSTI: TÁBOR U JEZERA BALVANŮ. Jelen má les rád!

Ono se řekne TÁBOR, ale to máš: …. Stany, podsady, dřevo, lopaty, krumpáče, sekery, plyn, petrolej, toaleťáky, připínáčky, hřebíky, sekery, provázky, dláto, vodováha, pumpička, palice Přihlášky, bezinfekčnost, platby, hlášení na hygienu, kartičky pojišťovny, Posekání trávy, brigáda na ….. Kde TÁBOR postavit?

TÁBOR u Jezera balvanů

TÁBOR u Jezera balvanů … kde žijí i víly…

Brigády dětí, brigády rodičů, Pomoc rodičů se sháněním materiálu a zajištění odborné práce, Parta tátů = ochota pomáhat =Absolutní důvěra rodičů. PRÁCE A ZÁBAVA PRO DĚTI SPOJUJE DOSPĚLÉ. Budování tábora:

TÁBOR u Jezera balvanů

Rok 1993 – PRVNÍ TÁBOR – pronájem Rok 2001 – Zahájení jednání o prodeji pozemku. PENÍZE BYLY, OCHOTA PRODAT NEBYLA …odpor starousedlíků nedůvěra – táboříme jen 9.let.. Rok 2011 – změna v zastupitelstvu. Nový starosta, OCHOTA PRODAT za tržní cenu, PENÍZE NEBYLY …. Historie

TÁBOR u Jezera balvanů

Osobní jednání s každým členem individuálně Veřejné mínění – hospoda, obchod, náves, děti, hasiči… Dobročinnost, prospěch pro obec – úklid, cesty, atd. Vztahy s rodiči a významnými občany – hrabě, starosta, porybný, hajný, babičky u kapličky, hospodský, prodavačka, řidič autobusu. Být připraven na kompromisy Být připraven na vysokou cenu. Jak zvyklat zastupitelstvo? ODPRACOVAT SI TO:

Vyprášení kasiček… příspěvky všech tábořících oddílů Certifikáty pro mecenáše Dotace z obce „Výdělečná činnost oddílu “ – ples, prodej kytek, pohledů… Úvěr od soukromé osoby DAR A PŮJČKA OD ÚSTŘEDÍ A-TOM Jak Jeleni k penězům přišli?

TÁBOR u Jezera balvanů

Rok 2012 – 20. Tábor u Jezera balvanů. V říjnu podpis kupní smlouvy a výpis z KU. „Když se zamyslíte nad slovesem uspět, zjistíte, že má své kořeny ve schopnosti dotahovat věci do konce.“ F. W. Nichol Hotovo!