Elektronická správa dokumentů ve veřejné správě

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martin Šimeček.  seznámit s APEXem – poskytnout základní manuál  vytvořit webovou aplikaci pro sběr informací o databázových systémech  naplnit databázi.
Advertisements

Podpora terénních prací v projektu NIKM - národní inventarizace kontaminovaných míst, automatizace úloh Roman Bukáček, Jiří Chroust, Petr Pala, Jiří Zvolánek,
Autoři: Jan Makovec Jana Vichrová Tomáš Zika Univerzita Hradec Králové Fakulta informatiky a managementu 2009/2010.
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Konference 80.let sociálního pojištění.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
VYHLEDÁVÁNÍ NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
ČVUT Praha, Fakulta elektrotechnická Diplomová práce Informační systém házenkářského turnaje Petr Plodík.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Ing. Jiří Šilhán.  řízení a podpora spolupráce  správa dokumentů  správa dalších typů dat  správa obsahu - Content Management System (CMS)  řízení.
SW podpora krizového řízení Duben 2006 Tomáš Fröhlich, DiS. ISSS 2007.
© Ing. V. Šebek, CSc. Plánování a řízení projektů IS SW podpora pro řízení projektů  Základní funkcionalita  MS Project.
Školení správců II. Petr Pinkas RNDr. Vít Ochozka.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education workshop HP na konferenci.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Informace o životním prostředí ve veřejné správě Legislativní rámec problematiky, služby pro veřejnou správu česká informační agentura životního prostředí.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
Spisová služba „light“
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Jiří Štěpán, duben 2010 Vlastnosti úspěšných webových prezentací.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Jak využít Office 365? Několik scénářů. | Copyright© 2010 Microsoft Corporation.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Elektronická podání - implementace služeb Ing. Robert Hernady Senior Systems.
Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Technické řešení Mapových služeb Portálu veřejné správy Jiří Kvapil.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Home Office & HP Jan Fara 04/2008.
Portálová řešení pro kraje a obce Jan Toman zástupce pro školství a samosprávu společnost Microsoft v ČR a SR Miloš Sobotka systémový inženýr společnost.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Elektronické spisy před branami českých soudů - Nabídne justice zákazníkům nové moderní služby?
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Seminární práce z předmětu SIPOL
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
Portál hlavního města Prahy Ivan Seyček Jitka Pankrácová Magistrát hl
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Základy práce s informačními zdroji pro bc. studenty SPSP Mgr. Dana Mazancová, DiS. Brno, 11. dubna 2013 Masarykova univerzita Fakulta sociálních studií.
Nasazení nástrojů BI pro analýzu dat z IS STAG Řešitel: Vladimíra Zádová Datum:
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
ECM – Enterprise Content Management
IEC 61850: Soubor norem pro komunikaci v energetice
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
“Analýza agend a optimalizace výkonu státní správy v resortu životního prostředí” Aleš Vokál Ministerstvo životního prostředí.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Elektronická fakturace - technické aspekty
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
TÉMA: Počítačové systémy
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Projekt BOZP Výsledky první části České vysoké učení technické
Zkušenosti z řízení a auditu rozsáhlého mezinárodního IS
Projekt KA3: ZPRACOVÁNÍ METODIK TVORBY NÁSTROJŮ PRO IMPLEMENTACI NÁRODNÍ STRATEGIE ELEKTRONICKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ (NSEZ)
Transkript prezentace:

Elektronická správa dokumentů ve veřejné správě Bedřich Chaloupka Technický konzultant pro region HP EMEA

Co je HP DIS? Řešení, které: umožňuje začlenit papírové dokumenty do elektronického informačního systému organizace napomáhá organizovat, sledovat a sdílet nestrukturované informace podporuje organizace v plnění požadavků daných legislativou a ostatními předpisy

Z čeho se HP DIS skládá? Microsoft SharePoint Portal Server 2003 nástroj pro spolupráci integrovaný s MS Office 2003 jednotné uživatelské rozhraní plná podpora .NET Framework HP AutoStore 3.00 využití HP Multifunkčních zařízení zpracování sejmutých dokumentů výstup do mnoha aplikací Meridio EDRM 4.2 správa všech fází záznamu splňuje požadavky mezinárodních norem rychlý a bezpečný přístup k záznamům SourceCode K2.net 2003 řízení průběhu práce nad dokumenty automatizace procesů v organizaci sledování toku informací

Jak můžeme HP DIS použít? Ukázkový proces – Uzavření manželství. Budoucí manželský pár přijde na matriční úřad s potřebnými doklady (Občanský průkaz, rodný list a vyplněný dotazník k uzavření manželství) Úředník naskenuje všechny dokumenty a predá zpět originály dokumentů žadatelům. Dokumenty jsou zpracovány aplikací Autostore v elektronické formě uloženy v SPS2003. (Dodatečné dotazy: přípitek, hudba, ...) Dotazník by mohl být také vyplněn elektornicky přímo v prostředí SPS. Na základě informací uvedených v dotazníku se vystaví Protokol o uzavření manželství. (Proces) Protokol podepisuji účastnící při obřadu. Příprava oddacího listu, který bude předán po zápisu do matriky (Proces)

Chcete vědět více? Kontaktujte zástupce HP: Navštivte nás na našem informačním místě, stanoviště č. 33. Více informací o HP DIS řešení naleznete na: Petr Šindelář petr.sindelar@hp.com Petr Oubrecht petr.oubrecht@hp.com http://www.hp.com/go/collaborate