Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Advertisements

MÉ KRÁLOVSTVÍ.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
JÁ A MOJE ŽENA.
VTÍPKY nad * 18.
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
VY_32_INOVACE_PSYPS110460ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý.
Materiál slouží při výuce učiva „OSOBNOST“..  Český hokejista  Narozen  Od 18-ti let hraje v NHL  Je jedním z nejúspěšnějších hokejistů.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Název Vztahy v rodině   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo
Příbuzenské vztahy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
Procedurální (klasické) programování Popisuje algoritmus – postup, jak vyřešit úlohu.
Křížovka – příbuzenské vztahy
Matematika – 2.ročník ZŠ Zábavná matematika
Mezilidské vztahy 3. ročník
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Rodokmen Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Cigánský romaneto.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_NJ Téma: Tematický okruh rodina Číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Eva Cigániková AUTOR: Mgr. Eva Cigániková VY_32_INOVACE_OV,6_02_RODINA.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_09_ PL Rodinné vztahy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
RODINNÉ VZTAHY Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_01_RODINNÉ VZTAHY Téma: OBČANSKÁ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Podstatná jména Napiš, co vidíš na obrázku.
VTIPY. O BLONDÝNKÁCH  Na ulici jsem oslovil slečnu: "Dobrý den, prosím vás, jak se dostanu na náměstí. "Nevím," odvětila pohledná blondýnka,"mně zeměpis.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Rodina, náhradní rodinná péče
Rodina, příbuzenství.
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_07_ Rodina Téma: Rodina
Vtipy na téma SKLERÓZA
Transkript prezentace:

Uż jsi to slyšela? Blondýnka blondýnce- - Neslyšela. - Já slyšela, že jsi slyšela.

Blondýnka čte rubriku „opustili nás” a říká manželovi: - Píšou, že vymřela cełá ženská část rodiny. - Jak to ??? - Posłouchej: "Odešła naše manželka, matka, babička, sestra, teta, švagrová a tchýně".

Průvodčí ve vlaku se ptá blondýnky cestující se psem: - Zaplatila jste za toho psa? - Ale kdež! Dostala jsem ho k narozeninám...

Blondýnka sedí s kamarádkou doma když v tom zazvoní telefon. Chvíli poslouchá a po odložení sluchátka začne hystericky plakat. - Co se stalo?? – ptá se kamarádka. - Zemřel můj otec... - říká blondýnka. Po chvíli znovu zvoní telefon. Po hovoru se blondýnka opět rozpláče. - Volal můj bratr, jeho otec také zemřel...

- Proč blondýnka otvírá jogurt přímo v obchodě? - Protože na víčku je napsané „zde otevřít". - Proč blondýnka otvírá jogurt přímo v obchodě? - Protože na víčku je napsané „zde otevřít".

Brunetka říká blondýnce: - Byla jsem na těhotenských testech. Blondýnka: - A byly těžké otázky?

Spolucestující se ptá v autobusu blondýnky: „Prosím Vás, stojí to i ve Studené Vodě?” Blondýnka odpoví: „Jak komu, kačerovi možná!!”

Potkají se dvě blondýnky: - Slyšelas, opět zdražili benzín. Druhá jí odpoví: - E...mně to nevadí...já stejně vždy tankuju za 500, Potkají se dvě blondýnky: - Slyšelas, opět zdražili benzín. Druhá jí odpoví: - E...mně to nevadí...já stejně vždy tankuju za 500,-.....

A druhá na to: - Jenom aby to nebylo třináctého! Potkají se dvě blondýnky a jedna říká: - Ty, poslouchej, víš že letos Silvestr vychází na pátek ?