GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98
S YTÉMOVÁ INTEGRACE Ing. Jiří Šilhán. S YSTÉMOVÁ INTEGRACE Jedná se o přístup, který přispívá k integraci nesourodých výpočetních systémů. Vyplývá ze.
Mobilní aplikace TECH/NTK. -cílem poskytnout rychlý a jednoduchý mobilní přístup k základním službám pro typické zákazníky NTK -část aplikační a informační.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Rozšíření informačního systému
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Informační systémy Tomáš Maděra.
 Projekt CZ.1.07/1.1.38/  Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku  uměleckých řemesel a oborů gastro  TENTO PROJEKT JE.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Informační systém pro řízení lidských zdrojů ve veřejné správě
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
System Management.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Systém pro podporu komunitního plánování
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Personální systém na MF ČR
8. Marketing.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
LECTURA VALUATION Page 1 LECTURA Systém oceňování mobilní stavební a zemědělské techniky.
UIS pro uživatelů Milan Šorm. 20. října 2006UIS pro uživatelů2 Obsah prezentace Struktura informačního systému UIS na MZLU v Brně Srovnání.
„systém přes internet“. chtěli bychom prodejní systém různé lokality různé identifikační karty většinou pokladny možná někde objednávkový systém různí.
Řešení inventarizace hmotného majetku
Skalský Dvůr 2015 VÝROBA SMĚSÍ Ing. Bohuslav MAJOR.
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Marketingový plán podniku
Letecká informační služba pro GA 2017
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Sytémová integrace Ing. Jiří Šilhán.
ABRA FlexiBee Developers Day 2015 Integrace Flexibee - ABRA G3
Odbytová střediska Hana Stejskalová Ns /2017.
Transkript prezentace:

GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí

i-Technologies - kdo jsme ? 4 roky zkušeností s vývojem web-based aplikací a systémové integrace Více než rok vývoje gastronomického software Motivace k vývoji – spojení know-how gastronomického provozu a systémové integrace Integrace managerských a systémových funkcí do pokladního software Testování FUSIONu na vlastním provozu Zkušební nasazení v několika restauracích Sales plán a pozicování software na trhu Strategické partnerství s Lesák-Zeman

Gastronomický informační systém Skladové hospodářství Přehledné nastavení receptur Mezisklady Inventarizace Statistiky Prodejnosti, výhledy Nákladovost, obraty Graficky i textově Pokladní software Přehledné markování Operace s účty Směnový provoz Docházkový systém Odpracované hodiny Momentální přítomnost Sledování produktivity Webové stránky + CC Snadná synchronizace Zákaznická konta Slevy, přehledy Přehled majitele, traceabilita Identifikace procesů Proaktivní informování SMS Vzdálený přístup Křížová kontrola FUSION

Základní moduly systému Konzole administrátora Konzole číšníka Konzole kuchaře Ostatní konzole Konfigurace systému – receptury, zboží, uživatelé Skladové operace – naskladňování, přesuny, přehledy skladových karet Statistiky – přehledy číšnických směn, prodejnosti, SMS info Customer care – zákaznické karty, slevové kupony, jídelní kupony Sestavy – tiskové výstupy Otevírání a uzavírání číšnických směn Prodej zboží a receptur přes pokladnu Rezervace stolů, kontrola stavu skladu, operace s účtenkami Konzole docházky, PDA konzole, konzole pro rozvážku jídel ve vývoji Přehled objednaných jídel, jídel v přípravě a jídel hotových Rychlý přehled nad technologickým postupem a recepturou Rychlé zobrazení fotky připravovaného jídla

Nasazení FUSIONu v gastronomickém provozu Nabídka a projekt Plánování a instalace kabeláže Instalace hardware Instace software, zprovoznění základních modulů FUSIONu Nastavení gastroskupin, zboží, středisek a plánků v systému Konfigurace jídelníčku a receptur, foto jídel Konfigurace uživatelů Zaškolení personálu Provedení prvotní inventury Pravidelný dohled nad systémem a organizační opatření Pravidelná inventarizace zásob

Prodejní strategie a cenová politika Jednoduchá a transparentní cenová politika pro koncového zákazníka Marže pro partnery Kdo je koncový zákazník ? Příležitost pro partnery ,- Kč za instalaci s jedním odbytovým a jedním výrobním střediskem se všemi moduly Aktuální ceník pro koncové zákazníky na webu 30% z koncové ceny Partner musí být schopen systém nasadit a supportovat Majitelé restaurací – ne provozní, ne majitelé, kteří jsou sami v kuchyni Argumenty prodeje : přehled o provozu, péče o zákazníka, kontrola personálu, kontrola cash-flow V rámci nasazení systému se dodává hardware, síť, pokladní hardware Pravidelné servisy a aktualizace software

Budoucnost Práce se zákaznickými konty a integrace s webem – 2Q07 Fiskální tisk, tisk objednávek baru a kuchyně 3Q07 Podpora pro rozvoz s plnou traceabilitou 4Q07 Mobilní číšník 4Q07 Hotelové funkce 1Q08 Vícejazyčná verze 3Q08

Kontakty : Web Mail Osobní kontakt Václav Válek