GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
i-Technologies - kdo jsme ? 4 roky zkušeností s vývojem web-based aplikací a systémové integrace Více než rok vývoje gastronomického software Motivace k vývoji – spojení know-how gastronomického provozu a systémové integrace Integrace managerských a systémových funkcí do pokladního software Testování FUSIONu na vlastním provozu Zkušební nasazení v několika restauracích Sales plán a pozicování software na trhu Strategické partnerství s Lesák-Zeman
Gastronomický informační systém Skladové hospodářství Přehledné nastavení receptur Mezisklady Inventarizace Statistiky Prodejnosti, výhledy Nákladovost, obraty Graficky i textově Pokladní software Přehledné markování Operace s účty Směnový provoz Docházkový systém Odpracované hodiny Momentální přítomnost Sledování produktivity Webové stránky + CC Snadná synchronizace Zákaznická konta Slevy, přehledy Přehled majitele, traceabilita Identifikace procesů Proaktivní informování SMS Vzdálený přístup Křížová kontrola FUSION
Základní moduly systému Konzole administrátora Konzole číšníka Konzole kuchaře Ostatní konzole Konfigurace systému – receptury, zboží, uživatelé Skladové operace – naskladňování, přesuny, přehledy skladových karet Statistiky – přehledy číšnických směn, prodejnosti, SMS info Customer care – zákaznické karty, slevové kupony, jídelní kupony Sestavy – tiskové výstupy Otevírání a uzavírání číšnických směn Prodej zboží a receptur přes pokladnu Rezervace stolů, kontrola stavu skladu, operace s účtenkami Konzole docházky, PDA konzole, konzole pro rozvážku jídel ve vývoji Přehled objednaných jídel, jídel v přípravě a jídel hotových Rychlý přehled nad technologickým postupem a recepturou Rychlé zobrazení fotky připravovaného jídla
Nasazení FUSIONu v gastronomickém provozu Nabídka a projekt Plánování a instalace kabeláže Instalace hardware Instace software, zprovoznění základních modulů FUSIONu Nastavení gastroskupin, zboží, středisek a plánků v systému Konfigurace jídelníčku a receptur, foto jídel Konfigurace uživatelů Zaškolení personálu Provedení prvotní inventury Pravidelný dohled nad systémem a organizační opatření Pravidelná inventarizace zásob
Prodejní strategie a cenová politika Jednoduchá a transparentní cenová politika pro koncového zákazníka Marže pro partnery Kdo je koncový zákazník ? Příležitost pro partnery ,- Kč za instalaci s jedním odbytovým a jedním výrobním střediskem se všemi moduly Aktuální ceník pro koncové zákazníky na webu 30% z koncové ceny Partner musí být schopen systém nasadit a supportovat Majitelé restaurací – ne provozní, ne majitelé, kteří jsou sami v kuchyni Argumenty prodeje : přehled o provozu, péče o zákazníka, kontrola personálu, kontrola cash-flow V rámci nasazení systému se dodává hardware, síť, pokladní hardware Pravidelné servisy a aktualizace software
Budoucnost Práce se zákaznickými konty a integrace s webem – 2Q07 Fiskální tisk, tisk objednávek baru a kuchyně 3Q07 Podpora pro rozvoz s plnou traceabilitou 4Q07 Mobilní číšník 4Q07 Hotelové funkce 1Q08 Vícejazyčná verze 3Q08
Kontakty : Web Mail Osobní kontakt Václav Válek