NAŠE NÁVŠTĚVA UMĚLECKÝCH DÍLEN A MUZEA Připravily: Tomáš Haladej Pavel Strážnický Dan Gašper Jakub Grochol.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
UKRAJINA.
Advertisements

Navštivte hlavní město České republiky
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Vznik Regionálního centra celoživotního technického vzdělávání při VŠB – TUO Česká republika, VŠB-Technická univerzita Ostrava Regionální centrum celoživotního.
Střední škola stavební Teplice, příspěvková organizace
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Podíl členů České hutnické společnosti na inovačních procesech v podnicích Ing. Jaroslav Pindor, Ph.D. Předseda České hutnické společnosti Dne
Stanislav Kazda - umělecké kovářství. Vážení zákazníci, dovoluji si Vám, představit svoji firmu, která je zaměřená převážně na umělecko-řemeslnou kovářskou.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
OSVOBOZENÉ DIVADLO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Holajová.
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Nepomuk 28. března 2013 Naše první zastávka v expozici na Zelenohorské poště.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Magická scénografie Tým: Filip Ligocki Petr Holáň Richard Kubica Michal Pospíšil.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
1.B Petr Štefek Petr Machej Martin Žák Adam Marcalik.
PAMÁTKY PRAHA.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci s divadelním souborem Rozmarýn připravili představení pro speciální školy Chotouňská a Strarostrašnická TANCEM.
Komenského Lysá nad Labem Fotogalerie naší školy.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Návštěva SPŠ Písek. Když jsme přišli škola nás zaujala už z venku. Nejdříve nás posadily do jazykové učebny kde jsme si vyzkoušeli test z německého jazyka.
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
17.VY_32_INOVACE_P16_SUROVINY A VÝROBKY
Celulózka a reakce studentů
Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.
Minipodnik ZŠ Litovel, Vítězná Členové minipodniku Ředitel –Toby Náměstek ř.- Dave Ředitel výroby – Kuba Ředitel odbytu – Nicolas Investice – Rišan.
VELIČINY A JEJICH MĚŘENÍ
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Drazí rodiče, letošní skautský tábor na Slezské Hartě plánujeme ve vikingském stylu. V tomto duchu se ponese celý tábor i táborová hra. Rádi bychom vás.
Výpočet potřeby zaměstnanců Pracovní list Zpracoval Ing. Jan Weiser.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Ing. Jiří Trefilík Název prezentace (DUMu): 18. Výrobní výkres a jeho náležitosti Název sady: Technická dokumentace.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
MATEMATICKÝ PROJEKT - POKOJÍČEK
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
DEN ZEMĚ
Poznávací Zájezd do Petrohradu
Textilní nanomateriály pro nanotechnology (TNM)
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
VOŠ A SPŠ JIČÍN ZÁVĚREČNÁ PREZENTACE FIRMY
Strojírenský průmysl ČR 2.
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Výpočet potřeby zaměstnanců
Stánek volnočasových aktivit v Brně
Výrobní provozy a výrobní dílny Dokumentace PO
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Člen skupiny HAVEX 1.
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Administrativní budova
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Prezentaci připravil: Martin Zubalík
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Transkript prezentace:

NAŠE NÁVŠTĚVA UMĚLECKÝCH DÍLEN A MUZEA Připravily: Tomáš Haladej Pavel Strážnický Dan Gašper Jakub Grochol

UMĚLECKÉ DÍLNY  Nejdříve jsme navštívily umělecké dílny NDM, kde jsme měli možnost si prohlédnout jak se vyrábí kulisy a rekvizity.

KREJČOVNY  Krejčovny NDM vyrábí veškeré kostýmy a kostýmní doplňky potřebné k provozu divadla.  Krejčovny dámská a pánská se nachází ve správní budově Divadla Jiřího Myrona. Součástí krejčoven je také provozní sklad kostýmů.

 V této budově se nacházejí dílny truhlářské, zámečnické, čalounické, malířské a zbrojařské tyto dílny jsou vybaveny tou nejlepší dostupnou technologií. Zaměstnanci jsou odborníci ve svých profesích, kteří řadu let drží tradičně vysokou uměleckou a technickou úroveň výrobků.

 v této budově se také nacházejí sklady dekorací, nábytku, kostýmů a rekvizit.  suterén budovy je využíván pro sklady materiálů  přízemní prostory jsou určeny pro ukládání  v prvním poschodí se nachází sklad stovek kostýmů, klobouků, bot a dalších kostýmních doplňků.Druhé poschodí je využito výhradně pro výrobu dekorací, rekvizit, zbraní, šperků a kostýmních doplňků

 Hned po prohlídce uměleckých dílen jsme se vydali do muzea.  kde nás hned při vchodu zaujala podlaha

 Na muzeu nás zaujala sbírka zbraní.  A pokojový orloj.

SCÉNOGRAFIE  Scénografie pro nás už nebyla tak zábavná jako návštěva uměleckých dílen a prohlídky muzea, ale i přes to byla zajímavá.

POKOJOVÝ ORLOJ JANA MAŠKA  Orloj vyrobený v letech 1924–1935. Jeho autorem je technik Vítkovických železáren a amatérský astronom Jan Mašek, který jej v roce 1967 u příležitosti 700. výročí první písemné zmínky o Ostravě věnoval městu. Orloj obsahuje klasický hodinový ciferník, kalendář a astronomickou a planetární část. Celkem má 51 funkcí. TToto je konec naší pretzentace