ANIMALS Název sady materiálů: Anglický jazyk pro 2. ročník Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ_2_1601_animals Autor: Bc. Dagmar Pavlová Datum vytvoření:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lesson 1 pozdravy (neformální) počítání 1-5
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.07 Název pro školu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_108.
VY_32_INOVACE_40. A BEAR VY_32_INOVACE_40 AN ELEPHANT.
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE–LAŠŤANY_AJ - 5.ročník Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice-Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
REVISION of U5, U6 AJ - 5. třída VY_32_Inovace/9_ května 2012 Vytvořil: Mgr. Renáta Pokorná.
VY_32_INOVACE_23_01 Základní vzdělávání – Jazyk a jazyková komunikace – Anglický jazyk Název materiálu – Animals Anotace – Žáci za pomoci programu budou.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_ANJ449 Jméno autora:Mgr. Soňa Nekvindová Třída/ročník1. ročník.
Shopping II By Dagmar Machů Škola: SOU Val. Klobouky Ročník: třetí Obor: Kuchař/číšník Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět: Anglický.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_05.
VY_32_INOVACE_06_PRESENT CONTINUOUS Anotace Prezentace k výkladu a procvičení přítomného času průběhového Autor Mgr. Jana Hrbková Jazyk english Očekávaný.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. Šablona číslo: VY_32_24_11 Název výukového.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
12.1 ZOO animals Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: MGR. JAROSLAVA KULÁČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_618_ANGLICKÝ JAZYK_MĚSTO TEMA: Město ČÍSLO PROJEKTU:
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Elektronická učebnice - I
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Short answer VY_22_INOVACE_26 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Verbs about clothes I Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-4 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VY_22_ INOVACE_15_ ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou QUESTIONS Autor: Mgr. Renata Viktorinová.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_ Jazyk anglický TEMA: The alphabet ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals world ČÍSLO.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Mgr. Jana Pravá Název: VY_32_INOVACE_16_ANIMALS Téma: ANIMALS Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: Materiál.
Zvířata v ZOO VY_32_INOVACE_2B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Sada 2 Jazyk a jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
VY_32_INOVACE_16 Aj Animals 3.4.tř. Name:. Let´s play with animals. Go on. Pokračuj.
BEST WISHES.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
My toys NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
Sloveso can VY_32_INOVACE_2B_12 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
MY HOUSE - MY CASTLE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Charakteristika výukového materiálu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
My Favourite Animal Škola
Charakteristika výukového materiálu
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
VY_22_ INOVACE_ 36_ ANGLICKÝ JAZYK 3
VY_32_INOVACE_Spo_I_14 Requests: can,could
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Receptivní řečové dovednosti
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ. 1
WILD ANIMALS.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Animals VY_22_INOVACE_01_26
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
Animals - Exotic animals
Název školy: Základní škola T. G
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Název školy: Základní škola Pardubice – Spořilov
VY_22_ INOVACE_ 35_ ANGLICKÝ JAZYK 3
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

ANIMALS Název sady materiálů: Anglický jazyk pro 2. ročník Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ_2_1601_animals Autor: Bc. Dagmar Pavlová Datum vytvoření: Základní škola UNESCO Uherské Hradiště, Komenského náměstí 350, příspěvková organizace číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: Prezentace je určena pro žáky 2. tříd. Děti se v ní seznámí s názvy některých zvířat v angličtině. V další části prezentace se děti pomocí tématu „animals“ seznámí s otázkou „Can you see a…?“ a učí se na ni reagovat. Klíčová slova: a monkey, a lion, a tiger, a crocodile, a zebra, a snake. Can you see a…? Yes, I can. No, I can´t.

Hi, I’m a MONKEY.

Hello, I’m a LION.

Hello, I’m a TIGER.

Hi, I’m a CROCODILE.

Hello, I’m a ZEBRA.

Hi, I’m a SNAKE.

LOOK…

Can you see a LION? Yes, I can.

Can you see a MONKEY? Yes, I can.

Can you see a LION? No, I can’t.

Can you see a ZEBRA? No, I can’t.

Now, it’s your turn. Answer the questions.

Can you see a CROCODILE? Yes, I can.

Can you see a MONKEY? No, I can’t.

Can you see a SNAKE? Yes, I can.

Can you see a ZEBRA? Yes, I can.

Can you see a CROCODILE ? No, I can’t.

THE END.

Použité zdroje Obrázky: Galerie MS PowerPoint