3.4.2006 1 Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS 3.4.2006 Portál – kultura.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
Moderní technologie na školách a školských zařízeních na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy 1. června 2006.
Praha - eStrategie a průzkumy Realizace Informační strategie HMP a průzkum stavu městské informatiky ISSS/LORIS/V4DIS Jaroslav Šolc.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Listopad CÍL PREZENTACE 1.Jak vznikl nový úřad 2.Proč nový úřad vznikl.
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
Jiří Pospíšil, ministr spravedlnosti tisková konference
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.

Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
ELEKTRONICKÉ PŘESTUPKOVÉ ŘÍZENÍ REJSTŘÍK PRESTUPCŮ PRAHA
E-Analýza bezpečnosti v Uherském Hradišti 10. Národní konference kvality ve veřejné správě Únor 2014.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
CIS Cizinecký informační systém
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Cesta k ePraze z pohledu Magistrátu HMP
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Realizační tým ICZ duben 2005
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Informační kulturní portál
Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Webová propagační část RTIS - inspirativní průvodce.
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Seminární práce z předmětu SIPOL
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Základní koncepce a prototyp Ing. Břetislav Moc
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Portál hlavního města Prahy Ivan Seyček Jitka Pankrácová Magistrát hl
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Pilotní projekt Ústřední evidence podnikatelů – RŽP ISSS 2004 Hradec Králové Ing. Jan Pokorný odbor projektů životních situací.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
Portál veřejné správy Prezentační část
E PUSA (elektronický portál územních samospráv)
Elektronický identifikátor jako průkaz pojištěnce zdravotního pojištění Ing. Radek Papp vedoucí projektu EI Informace o projektu.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Interaktivní personální portál
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Veřejná databáze Českého statistického úřadu
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Zasedání RSK
Transkript prezentace:

Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura a historie Prahy

Portál - kultura a historie Prahy Důvody eSlužby součástí Informační strategie hl. m. Prahy do r „Cesta k ePraze“ Návaznost na tvorbu webových stránek města Nové technologie Spolupráce s dalšími subjekty HMP Kultura a historie města, Pražská památková rezervace – UNESCO Digitalizace, archivace, zvýšení dostupnosti pro odborníky i veřejnost Virtuální návštěva města

Portál - kultura a historie Prahy Web a Portál HMP Ocenění: Zlatý erb 2002 Eurocrest 2003 eDemokracie (volené orgány, samospráva…) eGovernment (úřad, jak si vyřídit…) eMěsto (kultura, památky, životní prostředí, doprava aj.)

Portál - kultura a historie Prahy Portálové řešení Registrace Oboustranná elektronická komunikace Autentizace - el. Podpis - id. pro konkrétní agendu Evidence - záznam do spisové služby - žurnál podání Integrace a personalizace Jednotné elektronické rozhraní pro přístup občanů a organizací k informacím z různých systémů hl. města Prahy a pro bezpečnou realizaci on-line služeb. Start: usnesením RHMP č ze dne Portfolio projektů

Portál - kultura a historie Prahy On-line podání I. zkušební provoz od Služby Žádost o grant Žádost o bezbariérový byt Žádost o informace o životním prostředí Oznámení veřejného shromáždění Registrace na zkoušky dopravců IS o komunálním odpadu

Portál - kultura a historie Prahy On-line podání II. zkušební provoz od dubna 2006 Služby Evidence psů Výběrová řízení Ztráty a nálezy Správa elektronických dotazů... Řešení dalších služeb pro občany, podnikatele a návštěvníky Prahy TAKÉ KULTURA A HISTORIE Odbor kultury a památkové péče MHMP

Portál - kultura a historie Prahy Internetové stránky MHMP-OKP cíl:  urychlit lidem kontakt s úředníky  přinášet nové informace z oblasti péče o památky  Nový vzhled i obsah  moderní, dynamický a současně přehledný design  uživatelsky příjemné prostředí  anglická a německá verze stránek  fotogalerie, interaktivní mapy, ankety Péče o památky v hl. m. Praze

Portál - kultura a historie Prahy Kultura a cestovní ruch cíl:  poskytnout veřejnosti všechny informace o kulturní politice města  přinášet informace z oblasti kultury a cestovního ruchu  nový atraktivní design  velké množství fotografií, informací, kontaktů

Portál - kultura a historie Prahy Kultura a cestovní ruch  přehled kulturních akcí v daném měsíci  informace pro české i zahraniční návštěvníky Prahy  přehled významných veletrhů, propagačních nástrojů města  informace o institucích a organizacích v oblasti kultury  odkazy na jiné webové stránky a portály

Portál - kultura a historie Prahy Praha historická 3760 památek v Praze Multimediální přitažlivá prezentace Hlubší nežli pouze turistický pohled Pilotní řešení – 30 objektů Základem je registr objektů památkové péče Bude možno rozšířit na všechny památky Architektonicko-urbanistický a umělecký průvodce historickou Prahou se zaměřením na cestovní ruch, na vysoké odborné a výtvarné úrovni.

Portál - kultura a historie Prahy Navigace dle mapy Úvodní informace o objektu

Portál - kultura a historie Prahy Vnější i vnitřní podoba objektu

Portál - kultura a historie Prahy Umělecké prvky objektu, časová osa

Portál - kultura a historie Prahy Stopy lidí a historie, dostupná dokumentace Karta objektu Ucelený, strukturovaný popis

Portál - kultura a historie Prahy Ing. Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy tel Děkuji za pozornost!