Předplatné pro více zařízení Katka Office 365 pro domácnosti* Office 365 pro vysokoškoláky* Office 365 Small Business Premium Trvalá práva pro 1 PC nebo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nasazení Office 365 na klientech
Advertisements

Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
Andrea Vlčková Jak prodávat produkty Microsoft v akademickém sektoru a v sektoru veřejné správy Andrea Vlčková
Rodina Small Business Server 2011 se představuje
Ing. Jaroslav Parma.  Instalace programu ABBYY Fine Reader 10 Trial  Co to je PDF soubor  Práce s PDF dokumenty  Programy pro práci s PDF dokumenty.
Hotovostný rabat za predaj O365 od apríla do 30. júna 2014 Rabat sa vzťahuje výlučne na predaj O365 produktov malým a stredne veľkým firmám, tzv. SMB zákazníkom,
Kamil Juřík Trainer Team Development Lead (MVP, MCT) Gopas a.s.
Kancelářské balíky Historie a současnost.
Licencování produktů Microsoft® Office System
Zahájení prodeje české verze
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Office 365 a spolupráce s Windows SBS 2011 Essentials
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Microsoft a partneři Partnerský program, Systém partnerské spolupráce
Proč prodávat software jako službu?
Základní součásti PC Základní Škola.
Ing. Jaroslav Parma.  Seznámení s MS OFFICE 2010  PROCVIČENÍ PROGRAMŮ MS OFFICE 2010  DISKUSE  ZÁVĚR.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
{ Microsoft Office 2010 Vytvořil: Petrásek Jan Pozn. Zaměřeno na práci v MS PowerPoint.
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Lukáš Křovák Manažer divize Windows Client Microsoft Česká republika
Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
Mgr. Miroslav Kučera; Mgr. Miroslav Kučera.
Information Worker Přehled aktuálních novinek. Agenda Dostupnost Přehled produktů a sad produktů Odlišení vyšších sad Problematika zkušebních verzí OGA.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Základní škola Třinec, Slezská 773 Microsoft Office System 2007
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Windows Intune Tomáš Kantůrek.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Software. (též programové vybavení) Sada (všech) počítačových programů, které provádějí nějakou činnost První teorie softwaru byla navržena Alanem Turingem.
Office 365 na Fakultě mezinárodních vztahů
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
AMV 2011BPOS / Office 365Snímek 1 AMV 2011 Alternativní metody výuky BPOS/Office 365 ve výuce VŠE v Praze
2OP381 Manažerská informatika 1
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
MS Windows Small Business Server Příležitost pro Váš business Luděk Kremser, Server Product Manager.
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
VY_32_INOVACE_51_Microsoft_Office_2010. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní.
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Představení Office 365.
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Potřebujete vybudovat business aplikaci? Pokryje dílčí obchodní potřeby určité skupiny zaměstnanců, jednoho nebo více týmů Bude vytvořena / připravena.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
MICROSOFT OFFICE 2007/2010. Důvod změny Inovace technologií Nové možnosti použití Kompatibilita Ukončení tech. podpory starších verzí Office 2003 –
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Informatika – Textový procesor Word 2010 Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření leden 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Microsoft Office 2010 Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce: , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Informatika – Kancelářský balíček Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Prosinec 2011 Ročník 3. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
Office 365 Education Scénáře pro univerzity
Operační systém Windows
Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Předplatné pro více zařízení Katka Office 365 pro domácnosti* Office 365 pro vysokoškoláky* Office 365 Small Business Premium Trvalá práva pro 1 PC nebo Mac Office 2013 pro domácnosti* Office 2013 pro podnikatele Office 2013 pro profesionály Office for Mac Home and Student 2011* Office for Mac Home and Business 2011 Katka

3 krát více kapacity SkyDrive 5 PC nebo Macs a 5 mobilních zařízení 60 minut volání přes Skype měsíčně 1 rok předplatného pro celou domácnost Aplikace sady Office Professional Vždy nová verze (nenabízí se v OEM) pro domácnosti

Nepřenosná licence Předplatné Pro domácnosti Pro podnikatele Pro profesionály Pro vysokoško. Pro domácnosti Small Business Premium AplikaceSlužbyLicencování Word, Excel, PowerPoint, OneNote* Outlook Publisher*, Access* Lync, InfoPath* Ukládání do cloudu Roaming dokumentů & už. nastavení Právo na upgrade Office on Demand* Lync, SharePoint, Exchange Online Premium SkyDrive +20GB 60 minut volání přes Skype Počet uživatelů Počet instalací na PC/Mac Mobilní zařízení Pouze nekomerční užití ●●●●●●●●● 155 ●●●●●●●●● Domácnost 55 ● ●●●●●●●●● 122 ● ●●●●● 1 ●●●● 1 ●●● 1 ●