P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ 2010. Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Beckiland Firemní párty.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Věrnostní program.
Konference S.A.D. BEZDOMOVEC – KDO TO JE? DOBRÁ PRAXE Azylový dům pro matky s dětmi.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO SPOLUPRÁCI SE ZAHRANIČÍM DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Zuzana ČERMÁKOVÁ
Mgr. Iveta Krejčí, ZŠ Olomouc, Zeyerova 28
Prezentace pečovatelské služby
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Propagace České republiky jako golfové destinace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Michal Vondráček, Pavla Zadáková. Psychologické pohnutky Propagace Reklama Zkušenosti Módnost.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Pracovní setkání na téma: Čerpání prostředků realizace SCLLD MAS Sokolovsko v rámci OP Zaměstnanost Datum a místo: , Královské Poříčí.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Karta Toulavka 2017.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
BSE České Budějovice o. s.
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Mezioborový přístup v SP východiska, podmínky, metody
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Název a termín akce Žadatel
Transkript prezentace:

P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ 2010

Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit cca hráčů. Hřiště, na nichž se Tour bude odehrávat patří k těm nejlepším v naší republice. FOR GOLF a přátelé - TOUR 2010 ZBRASLAV 7.5. pátek SOKOLOV sobota KARLOVY VARY neděle Y – LIBEREC sobota MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 6.8. pátek KYNŽVART 7.8. sobota CIHELNY neděle KARLŠTEJN 7.9. úterý DÝŠINA neděle

Fotogalerie

Historie Tour : V roce 2002 byla založena agentura Golf Lady, a do dnešního dne bylo touto agenturou uspořádáno : 96 turnajů na simulátorech v Erpet Golf centru Praha 116 turnajů na devět jamek v Golf Clubu Praha Motol 77 turnajů na devět jamek v Golf Clubu Praha Hodkovičky 46 turnajů na nejlepších mistrovských hřištích : Cihelny, Dýšina, Hluboká, Karlovy Vary, Karlštejn, Konopiště, Malevil, Mladá Boleslav, Mariánské Lázně, Y – Liberec. Velmi úspěšný byl velký rodinný turnaj pro zahraniční firmy na Malevilu, kde byl program zaměřen i na rodiny s dětmi. Oblíbené jsou i turnaje na rakouské Fontaně a nebo na úpatí Alp ve Windischgarstenu. Protože se členská základna našich turnajů stále více rozrůstala, nabídli jsme hráčkám možnost si zahrát se svými přáteli a obchodními partnery, a tímto jsme otevřeli tyto turnaje na výpočet hcp i pro naše mužské protějšky. V roce 2008 změnila Tour své jméno na FORGOLF A PŘÁTELÉ a pod tímto názvem se velmi brzy – v úzké spolupráci s časopisem ForGolf stala jednou z největší tour, kam se mohou také přihlásit všichni zájemci z řad našich golfistů a golfistek.

TRÉNINKOVÉ TURNAJE NA 9 JAMEK Jako v uplynulých letech, tak také i v letošním roce budeme hrát tréninkově : 25 turnajů každou středu v Praze – Hodkovičkách 25 turnajů každé pondělí v Praze – Zbraslavi Turnaje v Hodkovičkách jsou určeny pouze pro ženy, turnaje na Zbraslavi jsou jak pro ženy tak i pro muže. Mimo golfových akcí pořádáme také různé doprovodné aktivity při turnajích, ale i mimo ně, jako např. : Různé tématické návštěvy ve firmách našich partnerů, které jsou spojené s prezentací jejich produktů a služeb. Sportovní akce, sportovní setkání nebo lyžařské zájezdy do italských Dolomit, jichž se pravidelně účastní 70 našich hráčů se svými rodinami. Wellness pobyty v Rakousku s golfovými turnaji a pod. Na závěr každého ročníku je uspořádán velký společenský večer s poděkováním partnerům a vyhlášením výsledků Tour Všechny naše aktivity jsou v úzké spolupráci s časopisem ForGolf a také s golfovým clubem Erbia o.s.

PARTNERSTVÍ – REKLAMNÍ PLNĚNÍ 2010 GENERÁLNÍ PARTNER – účast na všech turnajích (9 – 10 turnajů) - pojmenování Tour dle dohody jménem gen.partnera a uvedení jména partnera v názvu na serveru ČGF - počet hracích míst – 4 v každém turnaji - 2 ks reklamní banner (1x2 m) umístěný u příjezdu na hřiště, nebo v prostoru při předávání cen a vyhlašování vítězů - výrazné umístění loga partnera na společných reklamních plochách - logo partnera ve všech inzerátech a pozvánkách do turnajů - propagační materiály partnera budou předány hráčům při turnaji - možnost pro zástupce firmy partnera osobního předávání cen - prezentace firmy partnera v klubovně a při vyhlášení výsledků - logo partnera na webových stránkách womentour a forgolf v sekci partneři s přímým propojením na stránky a nabídku partnera - partner obdrží CD s fotografiemi z turnaje zpracované profesionálním fotografem

PARTNERSTVÍ – REKLAMNÍ PLNĚNÍ 2010 HLAVNÍ PARTNER - plnění jednotlivě pro jeden turnaj firma je uvedena v názvu turnaje - firma je uvedena jako hlavní partner - počet hracích míst – 2 v turnaji - 1x reklamní roll up umístěný v prostoru předávání cen a vyhlašování výsledků - výrazné umístění pro logo hlavního partnera na společných reklamních plochách - umístění loga jako hlavního partnera ve všech inzerátech a pozvánkách do turnajů - propagační materiály partnera budou předány hráčům - možnost pro zástupce hlavního partnera osobního předávání cen - prezentace firmy hlavního partnera v klubovně a při vyhlášení výsledků - logo firmy jako hlavního partnera turnaje na webových stránkách womentour a forgolf v sekci partneři s přímý propojením na stránky a nabídku partnera - partner obdrží CD s fotografiemi z turnaje zpracované profesionálním fotografem

PARTNERSTVÍ – REKLAMNÍ PLNĚNÍ 2010 PARTNER - plnění jednotlivě vždy pro jeden turnaj - firma je uvedena jako partner turnaje - počet hracích míst – 1 v turnaji - logo partnera na společných reklamních plochách - propagační materiály partnera budou předány hráčům - presentace firmy partnera v rámci turnaje - logo partnera bude uvedeno na pozvánkách a inzerátech k turnaji - logo partnera bude uvedeno na webových stránkách womentour a forgolf s propojením na stránky partnera v období jednotlivého turnaje - partner obdrží CD s fotografiemi z turnaje zpracované profesionálním fotografem

Každá domluvená spolupráce je individuální a dle dohody je možno ji přizpůsobit potřebám klienta. Věříme, že Vás naše nabídka vzájemné spolupráce zaujme, a že se i Vaše firma v budoucnu stane důležitým partnerem našich turnajů. Kontakty: MARCELA CHRPOVÁ M ajitelka agentury Golf Lady, Promoter ForGolf Tour, Manager golfového clubu Erbia o.s. Tel.: , webové stránky : forgolftour.cz, golflady.cz, erbiagc.cz