Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seřaď obrazce podle velikosti
Advertisements

Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_102 Jméno autora : Mgr. Lenka Kalivodová Třída/ročník:II. Datum vytvoření: Výukový materi á l zpracov.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_187
Český jazyk Slova se slabikou chy, chý Mgr. Vladimíra Mikulášková
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM12 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s rozdílem mezi obsahem a obvodem a zjistí jak vyvodit vzorec pro výpočet. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy.
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Tvrdé slabiky Český jazyk 2. ročník
Tvrdé a měkké souhlásky
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje základní funkce programu Malování. Druh.
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Český jazyk Souhlásky tvrdé - shrnutí Mgr. Vladimíra Mikulášková
Hy, chy, ky, ry, dy, ty, ny, napiš vždycky tvrdé Y!
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci přiřazují obrázky k hlásce ( písmenu ). Druh učebního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český - 1. stupeň Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_05_13.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_9,čj.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují podle učebnice, zápisů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy souvětí, spojka. Přiřazují spojky do.
Slova se slabikou ny, ný Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_189.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
VY_32_INOVACE_401, 21. sada, Přírodověda
Ruský přízvuk - Ударение
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
Výukový materi á l zpracov á n v r á mci projektu EU pen í ze š kol á m Registračn í č í slo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování a procvičování slovní zásoby.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
Souvětí a jeho vzorce Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s podstatnými jmény. Druh učebního materiáluDUM.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Český jazyk Slova se slabikou ty, tý Mgr. Vladimíra Mikulášková
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s charakteristikou, vzhledem a využitím lípy srdčité. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽák se seznámí s lípou.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníleden 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a.
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_03_Český jazyk
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_04_Český jazyk
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VY 32 INOVACE 361.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Tvrdé souhlásky
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Název školy: ZŠ Kouřim, Okružní 435 Autor: Jana Ležalová Název materiálu:VY_32_Inovace_40_Samohlásky a souhlásky Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Tvrdé a měkké souhlásky
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Dělení souhlásek, souhlásky tvrdé Název projektu: OP VK
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová Téma: Tvrdé souhlásky Číslo projektu : 11
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci rozliší tvrdé slabiky. Pro koho je materiál určen Žáci 2. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku Vzdělávací oblast Jazyk a jazyková komunikace Tvrdé souhlásky Český jazyk VY_32_INOVACE_140, 7. sada, ČJ2

TVRDÉ SOUHLÁSKY -píšeme po nich tvrdé y,ý h, ch, k, r, d, t, n Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

TVRDÉ SLABIKY hy, chy, ky, ry, dy, ty, ny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

HY HÝ Hynek nohy hýbat nahý Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

CHY CHÝ chyba blechy chýše plachý Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

KY KÝ kytara pálky kýchat vysoký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

RY RÝ ryba koryto rýsovat rorýs Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

DY DÝ Dyje dudy dýchat mladý Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

TY TÝ tygr boty týrat motýlek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

NY NÝ noviny vrány nýtek slaný Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Označte ve slovech tvrdé slabiky. jahody, tašky, ohýnek, ořechy, rorýs, boty, bundy, brambory, mladý, chytat, nohy, ryje, kuchyně, týden, rychle, rohy, hajný, maliny, vlaštovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Kontrola: jahody, tašky, ohýnek, ořechy, rorýs, boty, bundy, brambory, mladý, chytat, nohy, ryje, kuchyně, týden, rychle, rohy, hajný, maliny, vlaštovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana