Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studentská PARDUBICE 2
Advertisements

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Přírodovědecká fakulta UJEP
Informace pro studenty
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
Bibliotheca academica Cíle a perspektivy vysokoškolských knihoven Plzeň
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Blanka Jankovská Univerzitní knihovna, INFORUM 2011, 17. ročník konference o profesionálních informačních zdrojích 24.–26.
Základní informace pro práci s výpočetní technikou na Fakultě chemické VUT Pro studenty 1. ročníku Systémový integrátor: Jan Brada Správce sítě: Tomáš.
Výuka pro studenty U3V Služby knihovny pátek
Dopisy učitelům.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Ústřední knihovna FSS MU Bibliotheca Academica, Brno Irena Šléglová Masarykova univerzita a její knihovny.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Úvod Proč studovat informatiku?
Akademické centrum poradenství a supervize Nový subjekt mezi vysokoškolskými poradnami Vznik ACPS je součástí projektu „Zkvalitnění vzdělávání a odborné.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
IMK088b - Seminář kritiky a on-line publicistiky II. (dálkaři, JS 2010) Vyučující: Jan Miessler (pátky 26.2., 26.3., 23.4., 21.5.,
2. infoschůzka.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Seminář se uskuteční ve dvou sekcích (1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ) a bude zaměřen.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Místo konání: Pedagogická fakulta, Poříčí 7, Brno  Datum konání: 9. prosince 2010 Přehled.
Informační systémy na FHS UK
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU!
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Fakulta informatiky MU Brno
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Jak na IS Informační systém Masarykovy univerzity is.muni.cz Julie Haladová IS-technička PrF 2013.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Akademický rok 2017/2018 Zápis ke studiu.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
První informativní setkání
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

Studijní poradci  Od je pro vás připravena ve vstupní hale budovy Poříčí 9 nová informační služba – Poradci pro studium  Jedná se o studenty PdF MU a jejich služeb můžete využít od pondělí do pátku mezi 9.00 a

Studijní poradci Náplní jejich práce je:  Podávat informace o studiu, studijním řádu a povinnostech z něj vyplývajících.  Vydávat tiskopisy žádostí (o uznání předmětů, o přerušení studia atd.).  Poskytovat informace o úředních hodinách studijního oddělení, knihovny a půjčovny.  Podávat informace o rozmístění učeben, kateder a kanceláří jednotlivých vyučujících.

Studijní poradci Co je nutné i nadále řešit na studijním oddělení?  Potvrzení o studiu a věci s tím spojené (např. razítko pro slevu na jízdné).  Nákup revalidační známky na ISIC.  Vydání / změnu hesla k ISu.  Podávání vyplněných žádostí a dopisů.

Těšíme se, že vám budeme moci v rámci našich možností poradit. Tým studijních poradců

Informace  Navštivte nový celouniverzitní studentský portál LeMUr  Cílem webového portálu je přinášet studentům Masarykovy univerzity nejnovější informace o dění na všech fakultách, o univerzitních akcích a o kulturně- společenských novinkách v Brně.

 Přinášíme informace o zajímavých přednáškách a seminářích, informace o dění na jednotlivých fakultách a v akademických senátech…  Máme pro vás informace o zajímavých brněnských akcích, klubech, či restauracích…  Samozřejmostí jsou studentské názory a komentáře k aktuálnímu (ne)akademickému dění

 Pokud máte zajímavé nápady, chcete napsat článek, nebo se zapojit do naší činnosti, neváhejte a napište nám na náš redakční , staňte se členem týmu a LeMur vám to oplatí!  Jakékoli dotazy, podněty a návrhy nám posílejte na

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

Pozvánka Katedra sociální pedagogiky vás zve na konferenci O výchově a volném čase Tématem konference je Výzkum volného času , autokemp Olšovec v Jedovnicích. Vystoupení a workshopy doplní i zážitkové aktivity. Informace najdete na: Přijeďte podpořit tuto akci!