Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seřaď obrazce podle velikosti
Advertisements

Předložky s, z Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_131, 7. sada, ČJ2
Slova souznačná, protikladná a nadřazená
ABECEDA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
ROZMANITOST EKOSYSTÉMU LES
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje příklady obrázků vytvořené v bitmapovém.
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 4 VY_32_INOVACE_087, 5. sada, M ANOTACE
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
VY_32_INOVACE_418, 21. sada, Přírodověda
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci přiřazují obrázky k hlásce ( písmenu ). Druh učebního.
Násobilka 6, 7, 8, 9 VY_32_INOVACE_090, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2, 3, 4, 5 VY_32_INOVACE_085, 5. sada, M ANOTACE
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Ptáci 3.ročník VY_32_ZAZNAM_Prv.I.3.D.04 Autor: Mgr. Anna Emingerová.
Základní škola Soběslav, tř. Dr. Edvarda Beneše 50 Tř. Dr. E. Beneše 50/II, Soběslav, IČO: tel: Vzdělávací.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad pravidel při sestavování souřadnic bodů. Žák se.
VY_32_INOVACE_10_ čtení slov 2 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Zdroj obrazového materiálu
Který živočich do řady nepatří
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.06 Název pro školu:
OBRATLOVCI ptáci.
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy souvětí, spojka. Přiřazují spojky do.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Česká republika: hospodářství, zemědělství
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s podstatnými jmény. Druh učebního materiáluDUM.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Poznej druhy zeleniny Mgr. Heppnerová Eva – ZŠ Nádražní 683, Horní Slavkov VY_32_INOVACE_74_ Poznej druhy zeleniny Šablona III/2.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy : ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
AUTOR: Mgr. Marcela Veisová
Slova nadřazená a podřazená
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Autor: Mgr. Marie Švehlová
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A09Prv2_Zelenina
Název školy : ZŠ Pardubice-Spořilov
Slova nadřazená a podřazená
VY_32_INOVACE_56_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření září 2012 Ročník
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Projekt:. Pomoc škole a žákům, registrační číslo projektu CZ /1
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí správné slovo. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci ovládají řazení slov podle abecedy. Pro koho je materiál určen Žáci 2. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku Vzdělávací oblast Jazyk a jazyková komunikace Seřaď podle abecedy Český jazyk VY_32_INOVACE_126, 7. sada, ČJ2

SEŘAĎ PODLE ABECEDY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

JELEN ZAJÍC LIŠKA SRNEC JEŽEK JEZEVEC JELEN JEZEVEC JEŽEK LIŠKA SRNEC ZAJÍC Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

JABLKO HRUŠKA BANÁN JAHODA MALINA ANANAS BROSKEV ANANAS BANÁN BROSKEV HRUŠKA JABLKO JAHODA MALINA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

MRKEV PETRŽEL CELER RAJČE CIBULE ČESNEK SALÁT CELER CIBULE ČESNEK MRKEV PETRŽEL RAJČE SALÁT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

JIŘIČKA VLAŠTOVKA ČÁP ŠPAČEK RORÝS OSTŘÍŽ REHEK ČÁP JIŘIČKA OSTŘÍŽ REHEK RORÝS ŠPAČEK VLAŠTOVKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

MOTÝL VÁŽKA MANDELINKA MOUCHA VČELKA VOSA ČMELÁK MANDELINKA MOTÝL MOUCHA VÁŽKA VČELKA VOSA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

SÝKORA VRABEC STEHLÍK ZVONEK DLASK SOJKA DATEL DLASK SOJKA STEHLÍK SÝKORA VRABEC ZVONEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

HOUSKA CHLÉB ROHLÍK KOLÁČ MAKOVKA BÁBOVKA ZÁVIN BÁBOVKA CHLÉB HOUSKA KOLÁČ MAKOVKA ROHLÍK ZÁVIN HOUSKA CHLÉB ROHLÍK KOLÁČ MAKOVKA BÁBOVKA ZÁVIN HOUSKA CHLÉB ROHLÍK KOLÁČ MAKOVKA BÁBOVKA ZÁVIN HOUSKA CHLÉB ROHLÍK KOLÁČ MAKOVKA BÁBOVKA ZÁVIN HOUSKA CHLÉB ROHLÍK KOLÁČ MAKOVKA BÁBOVKA ZÁVIN Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

PERO PRAVÍTKO TUŽKA GUMA LEPIDLO NŮŽKY SEŠIT GUMA LEPIDLO NŮŽKY PERO PRAVÍTKO SEŠIT TUŽKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana