Tisková konference k NTM 11.2.2013, Ing. Jiří Musil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Maminka maminek kontaktní sestra
Advertisements

Prezentace k projektu REPRO CV
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Regionální knihovní systém Clavius REKS
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Sanace rodiny Alena Svobodová, vedoucí sociální služby, koordinátorka projektů.
Šikana a kyberšikana ve školách – HK 2013 Možnosti práce se šikanou na ZŠ v rámci programu všeobecné primární prevence rizikového chování Mgr. Markéta.
Red Bull Stratos NEWTON Media. Akce Pětiletá příprava Stočlenný tým odborníků Rakušan Felix Baumgartner 40 televizních stanic (50 zemí) 130 digitálních.
generální ředitel a předseda představenstva
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Poradenský proces v programech všeobecné primární prevence rizikového chování Markéta Exnerová Vedoucí Centra primární prevence Semiramis o.s. PPRCH 2009.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR Děti vězněných rodičů „Barevný svět dětí“ Program je finančně podpořen ze sbírkového projektu Pomozte dětem a Nadací O2.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
Salesiáni spolupracovníci ASC
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
ohroženým domácím násilím
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Bratrská jednota baptistů
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
Mgr. František Bublan Formy a perspektivy dobrovolnické služby z pohledu neziskové organizace.
Senioři a společnost Mezigenerační solidarita v praxi Jiří Hrabě, Elpida, o.p.s.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Tomáš Baťa Co chceš, můžeš! Jan Pospíšil
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Asociace pracovních agentur, o.s. Založena v roce 2001.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Problémy vymezení hledisek kvality v přípravě učitelů pozitivní přínos určení a uplatňování hledisek kvality závisí na splnění podmínek pro jejich užitečné.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Dobrovolnické centrum Vlaštovka
CÍRKEV BRATRSKÁ Komunitní centrum Liščí Vrch Jana Kříže 3127, Most
ROZBOR VYHLÁŠKY Č. 72/2005 SB. Prezentuje Petra Procházková a Jakub Pivarč UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM Pedagogická fakulta.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B19 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření Duben 2013.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B18 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření Duben 2013.
Mgr. Simona Krajíčková Centrum primární prevence Semiramis o.s. Mladá Boleslav TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOV Á N EVROPSKÝM SOCI Á LN Í M FONDEM A ST Á.
Týden plný zážitků, her, srandy, kamarádů, modliteb, mší… Zakončeme prázdniny společně! Od 12 do 18 let
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Psychologická problematika rodin s dvojčaty a vícerčaty Olomouc PhDr.Petra Tenglerová.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Představení programu Stop násilí ve vztazích PhDr. Anna Stodolová KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH Místo konání: Benediktinské opatství Panny Marie a.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Národní týden manželství (NTM) únor, 2007.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Občanské sdružení ProCit, z. s
Rodinná politika Libereckého kraje
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
I. Setkání se starosty obcí
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Transkript prezentace:

Tisková konference k NTM , Ing. Jiří Musil

Pomáháme druhým získat a upevnit dovednosti manželského umění Pomáháme druhým získat a upevnit dovednosti manželského umění Centrum pro rodinu při Arcibiskupství pražském Centrum pro manželství a rodinu, o. s. Thákurova 3 Praha 6 Asociace center pro rodinu

Preventivní programy Společné přípravy na život v manželství Vzdělávací a formační programy pro manžele Za 19 let téměř párů ve více než 50 kurzech Za 19 let téměř párů ve více než 50 kurzech Manželské večery Škola lásky v rodině podle Jiřiny Prekopové Škola lásky v rodině podle Jiřiny Prekopové

Pomoc v obtížích Psychologické poradenství Internetové poradenství Spolupráce na projektu křesťanské kontaktní linky help.vira.cz Spolupráce na projektu křesťanské kontaktní linky help.vira.cz

Kdo pomáhá 3 zaměstnanci 40 externích spolupracovníků Tým 10 manželských párů

Děkuji vám za pozornost Centrum pro rodinu při Arcibikskupství pražském Manzelstvi.cz Centrum pro manželství a rodinu, o. s. Manzelstviarodina.cz Centrum pro rodinu při Arcibikskupství pražském Manzelstvi.cz Centrum pro manželství a rodinu, o. s. Manzelstviarodina.cz