KUFR Téma: Savci Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marek Killar. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802–4785,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
(PRÁCI ZAHÁJÍTE STISKNUTÍM KLÁVESY F5)
Advertisements

Otáčivé účinky síly PÁKA
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
Města ČR – orientace na mapě
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
ÚVOD DO DĚJEPISU II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Jančová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Černý Petr – CIZOKRAJNÁ ZVÍŘATA slovní zásoba − rusky
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Savana Obr. 1 – Savana – Gambie
Urči název a zařaď do příslušné skupiny
. Kvadratická funkce ° Narýsuj: -1 -1
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
PYRAMIDA Práce a energie
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
ROVINNÉ ÚTVARY A JEJICH OBVODY
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
MS PowerPoint Příloha - šablony.
Technické kreslení.
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
CHEMICKÝ KUFR Téma: Prvky
FYZIKÁLNÍ KUFR Pohyb tělesa (7. ročník)
KUFR- podstatná jména Autor: Mgr. Monika Dudová
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Lesy mírného pásu Obr. 1 – Listnatý les
Puzzle – jehličnaté stromy
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
HUDEBNÍ KUFR Téma: Hudební nástroje
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Zvukové jevy (8. ročník)
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dobře se podívej na obrázky v horní řadě.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Změny skupenství látek (8. ročník)
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Elektrický proud (8. roč.)
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Země a vesmír (9. ročník) Zdroj: Wikimedia. Suitcase icon.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Střídavý proud (9. ročník) Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Vnitřní energie, teplo (8. ročník) Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu.
FYZIKÁLNÍ KUFR Magnetické vlastnosti látek (6. ročník)
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Mechanické vlastnosti kapalin (7. ročník)
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Světelné jevy Zdroj: Wikimedia. Suitcase icon.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain z WWW:
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
FYZIKÁLNÍ KUFR Vedení el. proudu v kapalinách a plynech (9. ročník) Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Mechanické vlastnosti plynů (7. ročník) Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Elektrické vlastnosti látek (6. ročník) Zdroj: Wikimedia. Suitcase icon.jpg [online] [cit ]. Dostupný pod licencí.
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Vedení elektrického proudu v polovodičích (9. ročník) Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z.
FYZIKÁLNÍ KUFR Elektrický obvod (6. ročník)
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Vedení elektrického proudu
KUFR Téma: Savci Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marek Killar. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
FYZIKÁLNÍ KUFR Téma: Světelné jevy
ZNÁŠ A POZNÁŠ SAMOHLÁSKY?
Téma: Síly a jejich vlastnosti
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
PEXESO NAŠE ZVÍŘATA francouzsky
Název učebního materiálu
OBRÁZKOVÁ NÁSOBILKA 1−10 Využití:
ZNÁŠ A POZNÁŠ SAMOHLÁSKY?
PEXESO NAŠE ZVÍŘATA ruský jazyk
PEXESO NAŠE ZVÍŘATA anglicky
Černý Petr naše zvířata − anglicky
Transkript prezentace:

KUFR Téma: Savci Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marek Killar. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Pravidla hry (otázky promítat přes dataprojektor na plátno) 1. Hru hrají 2 spoluhráči. 2. Jeden si stoupne zády k plátnu,aby neviděl slova. 3. Druhý napovídá slova tak, aby je spoluhráč uhodl. 4. Při nápovědě se nesmí používat kořen slova. 5. Každá soutěžní dvojice má 1 min (event. 2 min, záleží na volbě vyučujícího) na uhádnutí co největšího počtu slov. 6. Vyučující po správné odpovědi posune prezentaci na další slovo, event. posune i v případě slova „dále“. 7. Další dvojice buď: a) pokračuje od dosud neukázaných slov b) hraje od začátku,ale předtím musí jít ze třídy c) hraje KUFR na jiné téma

OVCE

VELBLOUD

PES

LEV

KŮŇ

MYŠ

PAVIÁN

DELFÍN

KOZA

HROCH

KOČKA

TYGR

OSEL

VEVERKA

ORANGUTAN

ZAJÍC

PRASE

ANTILOPA

JEZEVEC

GEPARD

ZEBRA

KRYSA

GORILA

KRÁLÍK

JELEN

BUVOL

MEDVĚD

JAGUÁR

NOSOROŽEC

SVIŠŤ

ŠIMPANZ

VLK

KŘEČEK

JEŽEK

KAMZÍK

KRTEK

RYS

VYDRA

LASICE

LIŠKA

KLOKAN

NETOPÝR

MROŽ

SOB

MAKAK

Použité zdroje 3) SuperJew, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 4) BS Thurner Hof, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 5) Sp..andreea, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 6) Appaloosa, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 9) Bjørn Christian Tørrissen, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 12) Just chaos, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 14) Palefire, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 15) Fallacia83, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 16) Ed Sweeney, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 17) Kabir Bakie, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 18) Malene Thyssen, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 20) Kwh, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 21) BadgerHero, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 23) Malene Thyssen, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 24) H. Zell, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW:

Použité zdroje 26) Ilario, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 27) Smudge 9000, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 29) Jeff Egnaczyk, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 30) Cburnett, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 31) Traroth, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 32) Andrew Hitchcock, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 33) Thomas Lersch, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 36) Claus Rebler, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 37) Rama, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 38) Stanislaw Szydlo, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 40) Sherseydc, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 43) Tannin, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 44) Gcarter2, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 46) Billy Lindblom, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 47) KaurJmeb, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: 11) F. Spangenberg, [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW:

Použité zdroje Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: 1) 7) 8) 10) 13) 19) 22) 25) 28) 34) 35) 39) 41) 42) 45)