Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Advertisements

U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Máš rád humor pro dospělé ?.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Ten je….
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
VTÍPKY nad * 18.
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Úvahy v ranní mlze….
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Ze života !?!.
Pár vtípků.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
U holiče Jeden muž šel, stejně jako každý jiný měsíc, k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Trochu legrace neuškodí :-)
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Blondýnka a 710-ítka.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš vybíraví lidé.
Blondynka a 710-itka. Blondynka vstoupi do dilny na BMW automobily a pta se, zda- li maji "710-itku". Mechanik se na ni tazave diva: Co ma ta "710-itka"
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku? A cikán na to: Hliníková,
1. Ježíši Vykupiteli, | můj duch se v tobě veselí, | v životě, smrti jist jsem tím, | že tvým se vlastním zváti smím. | V tvé ruce vkládám život, | čest.
Jezevčí vrch 2.díl.
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám. „Descartes“ „Descartes“ Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám. „Descartes“
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Ze života !?!.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Otázky pro průběžnou práci
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Moudra střední generace.
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Trochu legrace neuškodí :-)
Vtipy na téma SKLERÓZA
On.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk nežije!"

Manželka zahýbá s černochem. Najednou stojí ve dveřích manžel a říká: Dlouho jsem tě podezříval z nevěry, a teď je to tady - černé na bílém."

"Pepo, platíš daně?"„ Pochopitelně, že platím. Nejen Daně, ale i Lence a Ivaně!"

Blondýnka v autoškole. Instruktor: "Teď přidejte plyn." Blondýnka: "Co si o mě myslíte - že jsem blbá? Jsem v autě a ne u sporáku!" Jsem v autě a ne u sporáku!"

Manželka: "Už vím, co bych chtěla k narozeninám. Přeju si nový mobil." Manžel: "A nemůžeš si přát něco splnitelnějšího?" Manželka: "Tak stačilo by mi, splnitelnějšího?" Manželka: "Tak stačilo by mi, kdybys tolik nechlastal!!!" Manžel: "A chceš k němu i nabíječku?"

On: "Zkusíme dneska večer výměnu pozic?" Ona: "To je dobrý nápad výměnu pozic?" Ona: "To je dobrý nápad -ty budeš žehlit - a já sedět na gauči..."

Manželka se ptá svého muže: "Tak co ta tvoje nová Manželka se ptá svého muže: "Tak co ta tvoje nová sekretářka?" "Dobrý, práce jí jde sekretářka?" "Dobrý, práce jí jde docela od ruky." "A jak se oblíká?" "Celkem rychle."

KONEC LEGRACE …A ŠUPEM DO PRÁCE!!!!!!! DO PRÁCE!!!!!!!