PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/02.0006 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

ŠKOLNÍ ZÁJEZD DO.  Ve čtvrtek v pět hodin odpoledne se sešel celý výletní průvod poskládaný z výletníků, rodičů a hory kufrů, na autobusové zastávce.
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Procházka Paříží.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Zájezd do Paříže.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Prohlídka Paříže objektivem fotografa
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Památky Paříže Vítězslav Traurig.
Paříž Prezentace 5.B.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Paříž Termín zájezdu: – Cena zájezdu:6 800 Kč ( cena může být upravena podle počtu nocí ve 3 splátkách ) Ubytování:hotel v centru Paříže.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
Zájezd do Jindřichova Hradce
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši Francie 2006.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PAŘÍŽ 5. – Den první Procházka centrem.
Lucemburk.
Škola1. ZŠ T.G. Masaryka Milevsko, Jeřábkova 690,Milevsko AutorMgr. Ilona Šindelářová, ČísloVY_52_INOVACE_160 NázevPaříž Téma hodinyFrancie.
Francie Maturitní předmět: zeměpis Daniel Krčál, 6.A.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích.
PARIS Odjezd v úterý 30. března odpoledne z parkoviště u gymnázia. Příjezd v sobotu 3. dubna dopoledne.
Zadání úkolu, závazný služební program akce
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Comenius Portugalsko červen Neděle Příjezd do Aveira Ubytování v rodinách Individuální program.
Hlavní město Francie. O P AŘÍŽI je jednoznačně Evropským městem umění. V muzeu Louvre, najdete největší historickou sbírku umění na světě. má svoji čtvrť.
Paříž. O paříži jako o pohyblivém svátku psal Ernrest Hemingway Toto pojmenování se pro Paříž náramně hodí. V Paříži se vždy něco děje. Jedno z míst kde.
Zámek Hluboká nad Vltavou
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ KA2 Exkurze se zpracováním výstupů Základy společenských věd a historie v realitě Terezín 29.
KTERÉMU STÁTU PATŘÍ VLAJKA 1.FRANCII 2.ŠPANĚLSKU 3.ITÁLII.
Anglie a Paříž pro základní školy
CESTOGRAFIE Francie DEN 1. Odjezd Jilemnice-16:00 Semily pekárna Státní hranice-ČR-NĚMECKO Státní hranice-NĚMECKO-FRANCIE.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
Paříž Mgr. Simona Steinbauerová Zeměpis cestovního ruchu Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice 370.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Martina Slánská Kalhousová Název.
Klára Pospíchalová Památky v Paříži (pvp).
Erasmus Slovensko - Nitra.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Paříž Paris Mgr. Jiřina Boušková.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Procházka Paříží.
Paríž Francúzsko.
Paříž Veronika Nováková, 4.A.
POZNÁVACÍ POBYT Aneta Čermáková 4.A.
Procházka Paříží.
ZÁJEZD DO POLSKA OSVĚTIM A KRAKOV
Transkript prezentace:

PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Exkurze se zpracováním výstupů Jazyky v realitě - Francouzský jazyk Paříž

PO ŠKOLE DO ŠKOLY CZ 1.07/1.1.32/ Pozvánka na EXKURZI PAŘÍŽ – historická i dnešní ve dnech – se účastní vybraní studenti 1. až 3. ročníků exkurze do Paříže Odjezd – Gymnázium Kladno: , 18:00 hodin Předpokládaný návrat – Gymnázium Kladno: v ranních hodinách Program: návštěva historických památek, galerií a muzeí. Ochutnávka francouzských specialit, jízda pařížským metrem a výletní lodí po Seine. Cílová skupina: vybraní studenti prvního až třetího ročníku Časová dotace: 25 hodin Cílem: Cílem exkurze je seznámit se s obecnými informacemi o Paříži, historií, historickými památkami i se současným životem Paříže. Žáci navštíví historické památky (viz. Program) s odborným výkladem. Svezou se pařížským metrem i výletní lodí po Seině. V Kladně dne Tereza Černá, Iveta Hrazdirová

Paříž – historická i dnešní – průběh akce: Studenti navštívili všechny důležité památky: Arc de Triomphe, Champs-Elysée, place de la Concorde, Montmartre, La Sorbonne, Quartier latin, les Invalides, Sacre-Coeur, place du Tertre, place des Vosges, de la Bastille, La Défence, la Villette, Bercy village, knihovnu F.Mitterrand, Centre Pompidou a jiné. Prohlédli si sbírky musea Louvre a musée d´Orsay.Vyzkoušeli též jízdu pařížským metrem a projeli se lodí po řece Seině. Vychutnali si příjemnou atmosféru Popis akce: Zájezd byl zajištěn CK JH Travel z Klatov.Cesta probíhala v nočních hodinách, tudíž odjezd byl v neděli v hod. a příjezd do Kladna v sobotu ve 3.45 hod. Vlastní program se uskutečnil v rozmezí pondělí až pátek Studenti byli ubytováni v hotelu „Premiere classe“ Chantilly-sud-Luzarches na předměstí Paříže v třílůžkových pokojích se snídaní. Během cesty nás provázela Paříží průvodkyně perfektně mluvící francouzsky, která studenty doslova zaplavila spoustou zajímavých informací o památkách, Paříži, jejím vzniku, politickém systému atd. Celá komunikace v autobuse i při výkladech probíhala ve francouzštině. pařížských brasserií, kde večeřeli, i pařížských zahrad a parků, kde v poledních hodinách odpočívali a užívali si pikniku. Na závěr zájezdu vyplnili pracovní list. Hlavním výstupem byla skupinová práce ve dvojicích. Studenti připravili prezentace z jednotlivých dnů exkurze, dále pak zpracovali různá témata jako pařížská móda, doprava v hlavním městě, francouzská kuchyně atd. Dvě studentky průběžně zapisovaly deník z cesty, se kterým nás postupně seznamovaly. Zájezd byl velkým přínosem pro všechny studenty, kteří projevovali během celé exkurze značný zájem o nové informace, památky i život lidí v Paříži.

PROGRAM 1. DEN odjezd z Kladna ve večerních hodinách – odjezd, sraz studentů 2. DEN – Eiffelova věž ––třetí patro Martova pole, Trocadero – piknik z domova na Martrových polích Invalidovna - prohlídka hrobky Napoleona – vstup zdarma přesun metrem na Montmartre Montmartre – Sacre Coeur, Place de Tertre – vstup zdarma – večeře ve čtvrti Montmartre 3. DEN – Place de la Bastille, Place des Vosges, Marais, Centre de Pompidou – prohlídka zdarma, Hôtel de Ville ostrov St. Louis – piknik na nábřeží Notre Dame Latinská čtvrť – St Michel, Sorbonna Lucemburské zahrady - rozchod Latinská čtvrť – večeře v restauraci 4. DEN – Vítězný oblouk, Champs Elysées, Concorde – piknik v Jardins de Tuileries Louvre – prohlídka – vstup zdarma večeře - brasserie nebo piknik projížďka lodí

PROGRAM 5.DEN – La Défense Grande Arche nábřeží – piknik Muzeu d´Orsay volno – nákupy – Galeries Lafayette večeře - Galeries Lafayette – rychlé občerstvení 6. DEN – La Villette –porte de la Villette knihovna F. Mitterrand Bercy village - rozchod odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách – cca – příjezd v ranních hodinách v sobotu

evaluační test

ukázky z deníku

s vlajkami

fotografie z exkurze