Prezentace byla vytvořena v rámci projektu Podpora moderních forem výuky na ZŠ Libereckého kraje Fruit and vegetables 3. ročník Mgr. Alena Hejnová ZŠ Broumovská,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
15.1 Shapes Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
Advertisements

EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
UŽITKOVÉ ROSTLINY Prvouka 3. ročník Gabriela Mikulková 2013.
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.02 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 02 Název materiálu:Fruit Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:
Hlava _______________ ____________ NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Nový Jičín, Komenského 66, p.o. REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Černý Petr slovní zásoba ovoce − anglicky
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ 1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: Novými technologiemi k novým poznatkům II ŠKOLA ADRESA: Základní škola Nový Jičín, Komenského.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.13 Ověření.
Ovoce a zelenina 4. ročník
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
VY_32_INOVACE_10_ čtení slov 2 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Hello.
Procvičování učiva anglického jazyka 1.pololetí Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských.
Slovní zásoba-ovoce, zelenina Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.02 Ověření.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
OPAKOVÁNÍ 7.ročník 1. – 3. lekce
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Some, any VY_22_INOVACE_33 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
VY_32_INOVACE_29_ Prvouka 3.ročník Zelenina
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Nový Jičín, Komenského 66, p.o. REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: Novými technologiemi k novým.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Colours VY_22_INOVACE_27 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
VY_32_INOVACE_275 Numbers Čísla 1-20.
Jídlo − food Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ Jazyk anglický TEMA: Vegetables ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy:Základní škola Městec Králové Autor:Mgr. Marcela Kloučková Název:VY_32_INOVACE_14_Aj6 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Podstatná.
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Anglický jazyk 4 Autor: Mgr. Jaroslava Ledererová a beddrumsa churchrun a guitara colda cinemaa sofa swima streeta.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Hrátky s angličtinou Název materiálu VY_32_INOVACE_11_Fruit and vegetables Autor Hornová Kajgrová.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Anotace – Food and drinks
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Interaktivní procvičování anglických Slovíček – ovoce a zelenina
Charakteristika výukového materiálu
Shapes and colours Škola
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Věcné učení pro nižší stupeň ZŠS
ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I)
Základní škola praktická Česká Třebová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_Barvy a čísla Anglický.
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
FRUIT NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_III.Vu_ZDRAVÁ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Ovoce a zelenina Pexeso.
PEXESO – OVOCE anglicky
ZŠ Praktická a ZŠ Speciální Uherský Brod Projekt číslo CZ /1. 4
Jméno autora výukového materiálu Lucie Hrachová
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Fruit TEMA: Fruit
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
WHAT IS RED? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY_32_INOVACE_Kup_I_02 BARVY I. Název projektu: OP VK
EASTER.
Transkript prezentace:

Prezentace byla vytvořena v rámci projektu Podpora moderních forem výuky na ZŠ Libereckého kraje Fruit and vegetables 3. ročník Mgr. Alena Hejnová ZŠ Broumovská, Liberec

Fruit and vegetables

Exercise Fruit - red Vegetables - blue This is fruit. This is a vegetable.

onions strawberry bananas apple orange pear beans potatoes tomato plum carrots peas grapes cucumbers

Fruit strawberry bananas pear plum apple grapes orange

What is it and what colour is it ? Bananas are yellow. Grapes are green. An apple is red. A pear is green. A plum is purple. An orange is orange. A strawberry is red.

Fruit and vegetables onions strawberry bananas apple orange pear beans potatoes tomato plum carrots peas grapes cucumbers

Vegetables onions carrotstomatocucumberspotatoesbeanspeas

What is it and how many pieces are there? There are two onions. There are six peas. There are five cucumbers. There are thirteen potatoes. There are two beans. There are six carrots. There is one tomato.

Citace z internetu popis na straně prezentace Jméno autora Název stránky Datum publik. Citováno dne URL stránky prac.list 3 Cutline Chrise Pearsona.Prac.listy-srpen 2008-Ovoce- zelenina [online] ,[cit ].URL: < nebo zelenina>. zelenina 2 Michal Kreslík.Úvod-Palivo vítězů [online].2010,[cit ].URL: < mrkev 4,7,8,9.Mrkev na talíři [online] ,[cit ].URL: < na-taliri>. rajče 4,7,8,9.Home-maminka-rajské jablko [online] ,[cit ].URL: < nka&pg=clanek&id=426>. brambory 4,7,8,9.Brambory-Římanky [online].30.ledna2009,[cit ].URL: < mbory>. okurky 4,7,8,9.Starší č.-Není okurka jako okurka [online]. 2006,[cit ].URL: < cibule 4,7,8,9 -Sajrajt-.Zdravá výživa s.2- Cibule [online] ,[cit ].URL: < hrášek 4,7,8,9 P. Ticháček.Školní str-.Učivo vlastní-Prvouka 3. [online].2005,[cit ].URL: < fazole 4,7,8,9 P. Ticháček.Školní str-.Učivo vlastní-Prvouka 3. [online].2005,[cit ].URL: < ovoce 2 Michal Kreslík.Úvod-Palivo vítězů [online].2010,[cit ].URL: < jablko 4,5,6,7 Martin Bestajovský.Tradice-Podzim-Sklizeň-Ovoce [online] ,[cit ].URL: < hruška 4,5,6,7 Frutik.Nápoje-Miešané ovocné-ananas.hruška [online] ,[cit ].URL: < banán 4,5,6,7 Bc. Sandra Schmidová.Okno do světa zdravého životního stylu [online] ,[cit ].URL: < pomeranč 4,5,6,7 P. Ticháček.Školní str-.Učivo vlastní-Prvouka 1. [online].2005,[cit ].URL: < hrozno 4,5,6,7 P. Ticháček.Školní str-.Učivo vlastní-Prvouka 1. [online].2005,[cit ].URL: < švestka 4,5,6,7 P. Ticháček.Školní str-.Učivo vlastní-Prvouka 1. [online].2005,[cit ].URL: < jahoda 4,5,6,7 Niki.Potkánek Čárlosek - Krmení-Ovoce [online] ,[cit ].URL: <