Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_26. APPLE VY_32_INOVACE_26 BANANA VY_32_INOVACE_26.
Advertisements

Název šablony:Inovace výuky AJ II/2/ Miloš Demel Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Název výukového materiálu: Food Autor: Miloš.
Ernährungstagebuch.
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
VY_32_INOVACE_Aj.9.04-Food and drinks-prezentace
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.12 Ověření.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_16.
Elektronická učebnice - I
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.14 Ověření.
Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_01.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
In the grocery Autor: Mgr. Alžběta Fojtů Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_10 Autor: Kateřina Titěrová Datum: Ročník: 3. Vzdělávací oblast / obor / okruh / téma: Jazyk a jazyková komunikace / Cizí jazyk.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_14.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_24.
15.1 Countability of nouns, food and drink
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
Jídlo − food Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozdej Exercise -1 Exercise - 1 oznamovací kladná záporná otázka Ve větách kladných oznamovacích some. Ve větách záporných any. V otázkách any.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
Název školy:Základní škola Městec Králové Autor:Mgr. Marcela Kloučková Název:VY_32_INOVACE_14_Aj6 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Podstatná.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: ANGLIČTINA ČÍSLO PROJEKTU:
PYRAMIDA VÝŽIVY aneb NAUČME SE SPRÁVNĚ JÍST Obrázek 1.
VY_22_ INOVACE_ 29_ ANGLICKÝ JAZYK 3 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou FOOD Autor: Mgr. Renata Viktorinová.
Anotace – Food and drinks
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Čeština: 2. lekce Czech language: 2nd lesson
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Výživa 1.ročník VY_32_INOVACE_47_Vyziva1 Prvouka - 1. ročník
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj34_38
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
Anglický jazyk 4.roč. slovíčka lekce 15 Name:
Čeština: 2. lekce Czech language: 2nd lesson
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA
VY_32_INOVACE_04_AJI_JÍDLO
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_42_uncountable and countable nouns Číslo projektu:
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
British Typical Meals and Meal Times
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Název školy Střední škola obchodně technická , s. r. o. Číslo projektu
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Food & Drink 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
Transkript prezentace:

Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA CHLÉB KEČUP ČOKOLÁDA VEJCE Jídlo HOŘČICE DORT SÝR PÁREK V ROHLÍKU MÁSLO MED PÁREK POMERANČ DŽEM MASO KONZERVA HAMBURGER ROHLÍK SŮL

ČAJ - TEA ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

BRAMBOR - POTATO ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

ČOKOLÁDA - CHOCOLATE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

DORT - CAKE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

DŽEM - JAM ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

HRUŠKA - PEAR ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

HOŘČICE - MUSTARD ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

MED - HONEY ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

HAMBURGER - HAMBURGER ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

CHLÉB - BREAD ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

MÁSLO - BUTTER ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

MASO - BEARD ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

KONZERVA - PRESERVE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

JABLKO - APPLE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

KEČUP - KETCHUP ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

SÝR - CHEESE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

POMERANČ - ORANGE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

ROHLÍK - ROLL ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

ŽVÝKAČKA – CHEWING GUM ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

ZMRZLINA – ICE CREAM ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

VEJCE - EGGS ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

PÁREK V ROHLÍKU – HOT DOG ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

PÁREK - SAUSAGE ZPĚT NA ZAČÁTEK DÁLE

SŮL - SALT ZPĚT NA ZAČÁTEK