Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_26. APPLE VY_32_INOVACE_26 BANANA VY_32_INOVACE_26.
Advertisements

Název šablony:Inovace výuky AJ II/2/ Miloš Demel Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Název výukového materiálu: Food Autor: Miloš.
Ernährungstagebuch.
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
VY_32_INOVACE_Aj.9.04-Food and drinks-prezentace
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.12 Ověření.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_16.
Elektronická učebnice - I
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.14 Ověření.
Obrázkový slovník Jídlo ČAJ ŽVÝKAČKA JABLKO HRUŠKA BRAMBORA ZMRZLINA
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_01.
Z Á KLADN Í Š KOLA NOV Á ROLE, OKRES KARLOVY VARY JAZYK A JAZYKOV Á KOMUNIKACE CIZ Í JAZYK SLOVN Í Z Á SOBA Food VY_32_INOVACE_AJ_SO_04 Vypracovala: Mgr.
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
In the grocery Autor: Mgr. Alžběta Fojtů Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_10 Autor: Kateřina Titěrová Datum: Ročník: 3. Vzdělávací oblast / obor / okruh / téma: Jazyk a jazyková komunikace / Cizí jazyk.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_24.
15.1 Countability of nouns, food and drink
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
Jídlo − food Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozdej Exercise -1 Exercise - 1 oznamovací kladná záporná otázka Ve větách kladných oznamovacích some. Ve větách záporných any. V otázkách any.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
Název školy:Základní škola Městec Králové Autor:Mgr. Marcela Kloučková Název:VY_32_INOVACE_14_Aj6 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Podstatná.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: ANGLIČTINA ČÍSLO PROJEKTU:
PYRAMIDA VÝŽIVY aneb NAUČME SE SPRÁVNĚ JÍST Obrázek 1.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Hrátky s angličtinou Název materiálu VY_32_INOVACE_11_Fruit and vegetables Autor Hornová Kajgrová.
VY_22_ INOVACE_ 29_ ANGLICKÝ JAZYK 3 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou FOOD Autor: Mgr. Renata Viktorinová.
Anotace – Food and drinks
Čeština: 2. lekce Czech language: 2nd lesson
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Výživa 1.ročník VY_32_INOVACE_47_Vyziva1 Prvouka - 1. ročník
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj34_38
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS
Anglický jazyk 4.roč. slovíčka lekce 15 Name:
Čeština: 2. lekce Czech language: 2nd lesson
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA
VY_32_INOVACE_04_AJI_JÍDLO
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_42_uncountable and countable nouns Číslo projektu:
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
British Typical Meals and Meal Times
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Název školy Střední škola obchodně technická , s. r. o. Číslo projektu
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ / /21
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Food & Drink 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
VY_32_INOVACE_Kup_II_09 MOJE SNÍDANĚ, SVAČINA
Transkript prezentace:

Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed Hořčice Čaj Sůl Brambor Jablko Pomeranč

Rohlík Čteme: Píšeme: Roll

Máslo Čteme: Píšeme: Butter

Dort Čteme: Píšeme: Cake

Sýr Čteme: Píšeme: Cheese

Hamburger Čteme: Píšeme: Hamburger

Konzerva Čteme: Píšeme: Preserve

Zmrzlina Čteme: Píšeme: Ice-cream

Džem Čteme: Píšeme: Jam

Žvýkačka Čteme: Píšeme: Chewing-gum

Čokoláda Čteme: Píšeme: Chocolate

Párek Čteme: Píšeme: Sausage

Kečup Čteme: Píšeme: Ketchup

Maso Čteme: Píšeme: Beard

Čaj Čteme: Píšeme: Tea

Chléb Čteme: Píšeme: Bread

Vejce Čteme: Píšeme: Egg

Hruška Čteme: Píšeme: Pear

Brambor Čteme: Píšeme: Potato

Párek v rohlíku Čteme: Píšeme: Hot-dog

Med Čteme: Píšeme: Honey

Hořčice Čteme: Píšeme: Mustard

Jablko Čteme: Píšeme: Apple

Sůl Čteme: Píšeme: Salt

Pomeranč Čteme: Píšeme: Orange