KIV/PRO Cvičení 10 1. 12. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tvorba výrazů s proměnnou
Advertisements

Cena smluvní dopravy cestujícího jak se počítá a proč zrovna tak.
PRIPO Principy počítačů
Kombinatorika a klasická pravděpodobnost
Slovní úlohy O pohybu 2.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Slovní úlohy O pohybu 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Jednotlivé kroky při účtování
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Programování numerických výpočtů - návrh písemky.
Zabývá se různými způsoby výběru prvků z daného souboru.
KIV/ZI cvičení 8 Tomáš Potužák.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Zdroj: Kombinatorika Zdroj:
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 1
KIV/PRO Cvičení Nalezení maxima Nalezněte (co nejefektivněji) maximum v následující posloupnosti: – 2; 12; 8; 39; 9; 4; 3; 20; 28; 19;
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
DalšíPředchozíTÉMA: M. K a d l e c o v á M. K a d l e c o v á.
Cvičení 1 – Úvod, formování trhu
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Databázové systémy I Cvičení č. 9 Fakulta elektrotechniky a informatiky Univerzita Pardubice 2013.
KIV/PRO Cvičení Přátelské mince Mějme nově založený stát – Je potřeba vydat vlastní měnu – Uvažujme pouze mince, bankovky zanedbáme Vstup:
Téma: Trojčlenka Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/2_098.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
KIV/PRO Cvičení Tiskárna Pěnezokazi mají tiskárnu (kopírku) na peníze – co vložím na vstup, dostanu na výstupu 2x Poté přidám jednu novou.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
Mikroekonomie I Chování firmy v modelu dokonalé konkurence
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
KIV/PRO Cvičení Částečný součet v posloupnosti Najděte maximální částečný součet v posloupnosti Vstup: – Reálná čísla Výstup: – Maximální.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Druhy pohybu – rovnoměrný, nerovnoměrný
KIV/PRO Cvičení Prvočísla Vyberte si (přirozené) číslo od 500 do 1000 Vyberte si 10 (přirozených) čísel od 2 do 100 Číslo vybrané z prvního.
KIV/PRO Cvičení Nejkratší cesta Vstup – N měst – Mezi některými dvojicemi měst vedou obousměrné silnice, zadány délky cest Výstup – Nejkratší.
Anotace Prezentace, která se zabývá znaky dělitelnosti třemi. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstup Žáci určí čísla dělitelná třemi. Speciální.
KIV/PRO Cvičení Násobení matic Najděte nejúčinnější způsob, jak vynásobit matice M 1, M 2,...,M n, kde matice M i má r i-1 řádek a r i.
Automaty a gramatiky.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PŘÍKLADY Z PŘIJÍMACÍCH ZKOUŠEK. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č.
* Objem válce Matematika – 8. ročník *
Anotace Prezentace, která se zabývá znaky dělitelnosti čtyř. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstup Žáci určí čísla dělitelná čtyřmi. Speciální.
Téma: Slovní úlohy (trojčlenka)
TROJČLENKA.
Vstupně-výstupní porty
Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Únor CVIČENÍ APLIKACE FRONT + HO … - i pro.
Anotace Prezentace, která se zabývá znaky dělitelnosti šesti. AutorPavel Pavlas JazykČeština Očekávaný výstup Žáci určí čísla dělitelná šesti. Speciální.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
(Popis náhodné veličiny)
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_171_dráha-příklady Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova.
1..
Terénní cvičení Voda kolem nás Bc. Kateřina Smrčková.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Snížit nebo nesnížit spotřební daň?. Navzdory zvýšení sazby nedošlo v roce 2010 k zvýšení výnosu SD.
Prezentace Nicolas Richter
KOMBINATORIKA Je část matematiky, která se zabývá uspořádáním daných prvků podle určitých pravidel do určitých skupin Máme množinu n různých prvků, z níž.
Zaokrouhlování desetinných čísel
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marie Vališová Číslo
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Přenosové soustavy Autor: Pszczółka Tomáš VY_32_INOVACE_pszczolka_
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Kombinatorika. Základní pojmy. Pravidla pro práci se skupinou:
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Rovnice a graf přímé úměrnosti.
Vývoj CNG v České republice
Dělitelnost 2 Znaky dělitelnosti dvěma Příklady
Zopakujeme si jednotky délky, které už znáš.
Slovní úlohy O pohybu 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
FYZIKA 2.B 9. hodina.
BAJAJOVÁ KMENTOVÁ VII.A
Transkript prezentace:

KIV/PRO Cvičení 10 1. 12. 2014

Závorky Vypište všechna možná uzávorkování při použití N závorek Příklad pro N = 3 ()()(), (())(), ()(()), (()()), ((()))

Zámek Potřebujeme odemknout číselný zámek Víme, že tento typ zámku lze vždy odemknout jednou z kombinací, které splňují podmínku, že po nějaké číslici následuje pouze číslice z určité množiny

Zámek Vstup Výstup K - počet cifer čísla na zámku Seznam číslic, které mohou následovat za jednotlivými číslicemi Výstup kolik kombinací splňuje podmínky

Kamiony Firma se zabývá kamionovou přepravou a je potřeba optimalizovat zastávky u čerpacích stanic tak, aby cesta vyšla co nejlevněji Vstup: dojezd kamionu s plnou nádrží, seznam čerpacích stanic (vzd. od cíle, cena nafty) Např.: kamion ujede 300 km na jednu nádrž, trasa 800 km Vzdálenost 200 300 500 600 Cena nafty 10 40 20