P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/91.00285 bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/91.00285 bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Příležitost dělá(t) zaměstnance
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
„Uč se a pracuj“ CZ.104/3.3.05/ OPLZZ oblast podpory Integrace sociálně vyloučených skupin na trh práce.
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
Evropský sociální fond v Karlovarském kraji „ESF – rovné příležitosti pro všechny“ Úřad práce v Karlových Varech Mgr. Martina Hronková oddělení správy.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
REKVALIFIKACE REALIZOVANÉ ÚŘADEM PRÁCE HL. M. PRAHY
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Krátké představení aktuálních výzev pro NNO zaměřených na podporu zaměstnanosti (3.3 a 2.1 OP LZZ) Seminář pro NNO Rumburk,
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Agentura pro sociální začleňování
Ing. Dominika Prchlíková
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Další vzdělávání v ČR.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Poradenství ve službách zaměstnanosti v rámci celoživotního poradenství ČR Praha
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
SLUŽBY ZAMĚSTNANOSTI A PRÁCE S NEZAMĚSTNANÝMI Téma: Programy vzdělávání a pracovního výcviku FSS MU Brno, 2006.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
„Okna technickým oborům dokořán“
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Prezentace pro účely informační schůzky s cílovou skupinou
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
RÚT Frýdek-Místek sociální rehabilitace
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Transkript prezentace:

P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.

Co je projekt CENTRA 50+ a jaké jsou jeho cíle? projekt zaměřený na zvyšování kvalifikace pro nezaměstnané a zájemce o zaměstnání nad padesát let věku projekt zaměřený na zvyšování kvalifikace pro nezaměstnané a zájemce o zaměstnání nad padesát let věku individuální přístup a specifická péče o každého jednotlivce individuální přístup a specifická péče o každého jednotlivce podpora motivace účastníků k uplatnění se na trhu práce (motivační aktivity vedoucí k lepší znalosti trhu práce, podpora a obnovení pracovních návyků) podpora motivace účastníků k uplatnění se na trhu práce (motivační aktivity vedoucí k lepší znalosti trhu práce, podpora a obnovení pracovních návyků)

využití nové formy poradenství s neformálním přístupem v tzv. JOB KAFE využití nové formy poradenství s neformálním přístupem v tzv. JOB KAFE podpora účastníků při vyhledávání a zprostředkování zaměstnání podpora účastníků při vyhledávání a zprostředkování zaměstnání získání nových pracovních míst pro účastníky za podpory dotací na mzdy získání nových pracovních míst pro účastníky za podpory dotací na mzdy aktivní informační osvěta zaměstnavatelům aktivní informační osvěta zaměstnavatelům

Hlavní aktivity projektu (pro účastníky projektu zdarma): Informační schůzky s realizátory projektu pro zájemce (individuální přístup) Informační schůzky s realizátory projektu pro zájemce (individuální přístup) Motivační aktivity: skupinová práce – blok vzdělávání, blok dovedností, exkurze u potencionálních zaměstnavatelů Motivační aktivity: skupinová práce – blok vzdělávání, blok dovedností, exkurze u potencionálních zaměstnavatelů Poradenská a informační činnost v prostorách JOB KAFE: individuální poradenství dle potřeb uchazeče Poradenská a informační činnost v prostorách JOB KAFE: individuální poradenství dle potřeb uchazeče

Pracovní a bilanční diagnostika: pomocí testů a dotazníků usnadnit nové profesní nasměrování uchazeče Pracovní a bilanční diagnostika: pomocí testů a dotazníků usnadnit nové profesní nasměrování uchazeče Rekvalifikační kurzy: absolvování kurzu dle požadavků trhu práce a výběru uchazeče Rekvalifikační kurzy: absolvování kurzu dle požadavků trhu práce a výběru uchazeče Zprostředkování zaměstnání a informační činnost v oblasti pracovních příležitostí: individuální práce s uchazečem včetně pořádání diskusních stolů se zaměstnavateli Zprostředkování zaměstnání a informační činnost v oblasti pracovních příležitostí: individuální práce s uchazečem včetně pořádání diskusních stolů se zaměstnavateli

Místo realizace projektu: region Strakonicka a Písecka Doba realizace: –

Kontakt na realizátory: Dana Jahodová Dana Jahodová manažer projektu manažer projektu Písek bfz – vzdělávací akademie Písek bfz – vzdělávací akademie Karlova 108, Písek Karlova 108, Písek mobil: Jana Jirsová Jaroslava Haisová Jana Jirsová Jaroslava Haisová poradce JOB KAFE Písek poradce JOB KAFE Strakonice mobil: mobil: mobil: mobil: