Kosmetika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Název šablony: Inovace v přírodopisu 52/P22/ , Vrtišková Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Biologie člověka Autor:
BIOLOGIE ČLOVĚKA SOUSTAVA TĚLNÍHO POKRYVU
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Body art aneb milovaná černá.
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
LIDSKÉ RASY.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Přídatné kožní orgány Potní žlázy
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
Povrch těla člověka.
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA KŮŽE Kůže kryje povrch lidského těla. Odděluje vnitřní prostředí organismu od vnějšího prostředí, které na kůži působí chemickými.
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Jolana Fialová SOU Domažlice KOSMETIKA VY_32_INOVACE_01-11.
Dospívání (puberta) 8. ročník
Svět mikrobů BAKTERIE BAKTERIE
Kůže MUDr. Vladimír Compeľ.
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
VY_32_INOVACE_01-05 Jolana Fialová SOU Domažlice KOSMETIKA.
Pitná voda Mgr. Helena Roubalová
Povrch těla - kůže.
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_635_KOŽNÍ SOUSTAVA Téma: VRSTVY KOŽNÍ SOUSTAVY,
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
Biologie člověka.
Speciální část Dějepis Mgr. Milan Šimek
Kůže.
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
KOSMETIKA.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4. Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 PROGRAM MALOVÁNÍ Seznámení.
Člověk lidské tělo.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Kožní soustava.
KOŽNÍ SOUSTAVA. KŮŽE kůže je největší orgán lidského těla, povrch přibližně 1,6 m 2 – 1,8 m 2 funkce: obal, ochrana, jsou v ní uloženy smyslové orgány.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
TĚLNÍ POKRYV OBRATLOVCŮ Přírodopis VIII.. Povrch těla  Ochrana před vnějším prostředím  Kůže:  pokožka  škára  Kožní útvary (deriváty):  šupiny.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_19 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
LIDSKÉ RASY.
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Soustava krycí - kůže Autor: Eva Klabenešová „Tato prezentace slouží pro vzdělávací účely.“
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_01_02_osobní hygiena Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková.
Přírodopis – 8. ročník, Kůže
Drogerie – osobní hygiena I
Kožní soustava.
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Regenerační přípravky II.
Znaky života člověka Průběh lidského života
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
DOMINIKA EBRLOVÁ 3.B Valéria baťková 2.o
Lidské tělo - kůže.
Sada:Přírodopis,2. stupeň Autor: Mgr. Jiří Olexa
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Období lidského života
Transkript prezentace:

Kosmetika

kosmetika obecně Kosmetika obecně je lidská činnost pečující o tělesnou krásu  lidského těla.   Kosmetika slouží k odstranění či zakrývání některých tělesných vad či konkrétních fyzických nedostatků jednotlivých osob. -Kosmetika má velmi dávnou minulost. Její počátky sahají až do pravěku, kdy pračlověk natíral svojí kůži tukem.

Deodoranty Deodoranty jsou látky, které se aplikují na tělo, zvláště do podpaží, hlavně k omezení tělesného pachu způsobovaného bakteriálním rozkladem potu. Podskupinou deodorantů jsou antiperspiranty, které brání vzniku pachu snižováním produkce potu určitými částmi těla. Antiperspiranty se typicky aplikují do podpaží, některé se mohou používat také na nohy nebo jiné části těla, jsou-li ve formě spreje.

Šampony Základní funkcí šamponu je zbavení se nečistot. Z praktických i marketingových důvodů se přidávají další funkce, například:.zbavení se lupů a léčba dalších dermatologickych problémů péče o pokožku hlavy vyživování vlasů ochrana nebo úprava barvy a stylu vlasů

pudry Pudr je druh líčidla, které se nanáší na tvář, případně na jiné části těla aby se odstranil lesk pleti a zjemnil její vzhled. Jedná se o jemný prášek, skládající se především z mastku, dále z kaolínu, křídy a barevných pigment. Na tvář se nanáší pomocí labutěnky nebo širokého štětce.

KONEC