Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S ouborné práce celků gastronomie Vypracovali: Ing. Romana Niklová Materiál: VY_32_INOVACE_359 Datum: Anotace:Banket – Splnění cílů Obor: H/01 Kuchař-číšník
Formát SOP Písmo Ariel, běžný text - velikost písma 12 Rovnání textu do bloků Jednoduché řádkování Používat tabulátory, ne opakovaně mezerník Až ZA každým interpunkčním znamínkem je mezera (u pomlčky z obou stran) Číslovat stránky práce
Banket – splnění cílů Rozsah minimálně 10 vět!!!! Vycházíme ze stanovených cílů na začátku práce Odpovědi na všechny položené otázky Splnění předpokladů získaných odborných kompetencí Splnění předpokladů získání a posílení dalších znalostí a dovedností (ICT, EKO, UCT…) Využití mezipředmětových vztahů Přidaná hodnota práce Co nám pomohlo, kde byly potíže…
Banket – splnění cílů Příklad začátků vět z žákovské SOP - splnění cílů: Dosáhla jsem stanovených cílů… Ověřila jsem… Naučila jsem se… Podle mého názoru… Rozšířila jsem si znalosti… Zdokonalila jsem se… Umím… Dospěla jsem k závěrům…
Banket – akceptace charakteristiky příležitosti Rozsah minimálně 10 vět!!!! Vycházíme z popsaných charakteristik na začátku práce Reakce na všechny aspekty příležitosti: - téma banketu - termín konání banketu - složení společnosti hostů - základní informace o firmě, pro kterou je banket pořádán - lokalita, kde se banket pořádá - naše provozovna
Banket – akceptace gastronomických aspektů příležitosti Rozsah minimálně 10 vět!!!! Zohlednění příležitosti z hlediska gastronomického pohledu při sestavení menu i dekorování banketu s důrazem na: - tradice - sezónnost - region - společnost hostů Co nám pomohlo, kde byly potíže…
Příklad na internetových stránkách školy:
WE ARE THE CHAMPIONS! END Zdroje: Salač G., Stolničení, Fortuna Praha Kliparty – free Office Fotografie – archiv školy SOŠ a SOU Horky n/J Vypracovala: Ing. Romana Niklová