a cukrářů České republiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Velká klášterní restaurace
Advertisements

VI. ročník.
autor Mgr. Alena Marková
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Obor Kuchař - číšník, Kuchařka - servírka
XVIII. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, o.s. probíhá pod záštitou PaedDr. Josefa Novotného, hejtmana Karlovarského kraje.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
„Gourmet Team Challenge“ a "Cukrář České republiky 2012" DOPROVODNÝ PROGRAM VELETRHU TOP GASTRO 2012 a GASTRO TOUR 2012 ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ.
Já jsem kuchař a příjmu kuchaře a číšníki přijďte hned.
, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zeleninový boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Zeleninový vývar se smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s klobásou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Kulajda s houbami 10,60 Kč / 16,- Kč Středa.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Fazolová s uzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Středa BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
Úterý BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 BE – Krémová polévka ze špenátu a sýrem 16,60 Kč / 21,-Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Houbový vývar s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Frankfurtská s bramborem 16,60 Kč / 21,-Kč.
Pondělí BE soup 1 Kuřecí vývar s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Fazolová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou zavářkou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Podkrkonošské kyselo 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Slepičí vývar s masem a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kapustová 16,60 Kč / 21,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
Zeleninový vývar se zeleninou a písmenkami
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
NÁVRHY MENU LA FABRIKA 2016.
16. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou
Zeleninový vývar s hvězdičkami
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Kuřecí vývar s masem a těstovinou
Kuřecí vývar s drobením
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
Hovězí vývar se zeleninou smaženým hráškem
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Dršťková z vepřových žaludků
Zeleninový vývar s rýží a zeleniou
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
Hovězí vývar s rýží a hráškem
Kuřecí vývar se zeleninou a rýží
Zeleninový vývar s kapáním Dršťková z vepřových žaludků
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Hovězí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Zeleninový vývar s písmenkami
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Transkript prezentace:

a cukrářů České republiky Galavečer Výroční konference, XX. REPREZENTAČNÍ PLES Asociace kuchařů a cukrářů České republiky 12.2.2011, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE

Hlavní partner plesu

Partneři plesu

Mediální partneři plesu

Vážení hosté,  dovolte, abych Vás přivítal jménem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na galavečeru Výroční konference, XX. reprezentačním plesu.

Hlavní partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Ostatní partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Generální partner NT AKC ČR, o.s. Odborný garant SHVP + HACCP Oficiální časopis AKC ČR, o.s.

Program galavečera 18:45 otevření sálu, příchod hostů 19:00 Rubin Quartet 20:00 Slavnostní zahájení Moderátor večera: Aleš Cibulka

Program galavečera Uvítání hostů: Bc. Miroslav Kubec, Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kontinentální Ředitel pro Centrální Evropu Světové Asociace Kuchařských Spolků Vystoupení houslového virtuosa JAROSLAVA SVĚCENÉHO a jeho dcery JULIE Jaroslav Svěcený: Paganiniada č.3 ,,Slavnostní" pro sólové housle Jean Maria Leclair: Sonáta pro dvoje housle

Program galavečera Unikátní koncertní vystoupení otce Jaroslava, čerstvého nositele Zlaté plakety prezidenta republiky ČR a jeho 16ti leté dcery Julie, laureátky prestižních mezinárodních soutěží… Předtančení – Profesionální baletní soubor „Kuchař je pán …“

Program galavečera 20:45 otevření slavnostního rautu… tým hotelu TOP Hotel&Congress Centre TOP Band 21:00 Rubin Quartet 21:15

Program galavečera 22:30 Host večera: Martin Pošta & TOP Band 23:00 Představení kuchařského týmu TOP Hotel&Congress Centre Executive Chef Petr Vodolán Hymna slavnostního večera “Kuchař je pán…“ 23:15 TOP Band - k tanci

Program galavečera 24:00 Kapela STRAHOV 01:00 losování a předání hlavních cen tomboly 01:15 TOP Band 02:30 …ukončení XX. Reprezentačního plesu

Večerní raut Zveme Vás k večernímu rautu, který připravil tým hotelu TOP Hotel & Congress Centre pod vedením Executive Chef Petra Vodolána.

Večerní raut Acai Bacardi Long Drink  … Bacardi rum, Acai juice …

Večerní raut Tartar z hovězí svíčkové s toastem a křepelčím vejcem Mini košíčky s kuřecím koktejlem a sherry třešní Větrníčky s lososovou pěnou Rostbeafová rolka s chřestem

Večerní raut Kachní prsíčka marinovaná v bílém rumu zdobená mangem Lososová roláda v palačinkovém těstě Vepřové medailonky s kozím sýrem a ovocem Kuřecí prsíčka s ananasovým chutney Keříková rajčátka s ovčím sýrem a bylinkami

Večerní raut Drůbeží játra na ostro v salátovém lůžku Marinovaný hovězí jazyk v omáčce Hoi sing Filírované vepřové panenky macerované v zeleném pepři Pečený hovězí roštěnec s krustou z  hořčičných semínek

Večerní raut Jelení hřbet zdobený čerstvým rybízem a omáčkou z lesních plodů Variace českých a francouzských sýrů s ovocem Zauzená vepřová pečeně dekorovaná ovocem Losos marinovaný v čerstvých bylinkách a limetkové šťávě

Večerní raut Tygří krevety na ledové tříšti Salát z mořských plodů Okurkový zelný salát s česnekem Mozzarella s tomaty a bazalkou Variace listových salátů s sherry rajčátky a opečenou parmskou šunkou Kaviár Imperátor

Večerní raut Farmářský salát s kuřecími Nigerkami Rýžový salát s restovanými papričkami Penne s kuřecími prsíčky a houbami Řecký salát s olivami a sýrem feta Crulité z čerstvé zeleniny s výběrem dresinků Olivy

Večerní raut Mladá kachní prsíčka se silným fondem a pečenými jablky Křepelčí stehýnka s omáčkou z lesního medu a divokých jeřabin Medailonky z krůtích prsou v domácím bramboráčku Kančí guláš

Večerní raut Vepřová panenka prokládaná angl. slaninou a šalotkou zapečená s brambůrky a sýrem gorgonzola Kuřecí prsíčka s mátou a lunetkami v jogurtové omáčce Pečený losos s bylinkami

Večerní raut Pečená treska s opékanou paprikou a červenou cibulkou zdobená černou olivou a bylinkami Šunka od kosti krájená před hosty s křenem a hořčicí Šalotkové pyré Bramborové knedlíky

Večerní raut Domácí bramboráčky Divoká rýže Opékané brambory Ravioli s rajčaty a mozzarellou Hruškový dort Lívanečky s borůvkami a šlehačkou

Večerní raut Ovocné želé Ovoce v čokoládě Mini dezerty Čokoládové mousse Ovocný salát v melounu Zmrzlinový koutek

Překvapení šéfkuchaře … Pečená jehněčí kýta na medvědím česneku a rozmarýnu filírovaná před hosty

Nápoje večerního rautu Káva Buondi, Nestlé Professional Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Kinley Tonic, Bonaqua perlivá, Bonaqua neperlivá Vína červená a bílá z nabídky společností Vinum Bonum a Templářský sklepů Pivo Holba 11°světlá, nealkoholické pivo ZUBR

Nápoje večerního rautu Bohemia Sekt Svět piva – pivní speciály

Přejeme Vám krásný večer a příjemný kulinářský zážitek ! Slavnostní raut pro Vás připravil tým TOP Hotelu&Congress Centre pod vedením Executive Chef Petra Vodolána. Všem partnerům rautu děkujeme za podporu. Přejeme Vám krásný večer a příjemný kulinářský zážitek !

Děkujeme partnerům rautu

Děkujeme partnerům rautu

Děkujeme partnerům rautu Východočeská pobočka AKC ČR

Děkujeme partnerům tomboly

Děkujeme partnerům tomboly GPT s.r.o.

Děkujeme partnerům tomboly Pavlína Berzsiová pan Žydek Jaroslava Chudá Východočeská pobočka AKC ČR

Děkujeme partnerům tomboly Penzion Peklo, Petr Němeček Orea Hotel Arnika

Děkujeme partnerům tomboly Studio Vitalita, Smíchov Jaroslav Honzajk Ilja Šedivý Caferestaurant U smrku

Děkujeme partnerům tomboly

Přehled významných akcí v roce 2009 - XVIII. Reprezentační ples AKC ČR - Finále GASTRO JUNIOR 2009 - XIV. ročník národní soutěže GASTRO HRADEC - OSLAVY SV. VAVŘINCE 2009 - MEZINÁRODNÍ DEN KUCHAŘŮ 2009 - ČESKÝ KAPR 2009

Přehled významných akcí v roce 2010 - KUCHAŘ ROKU 2009/2010 - XIX. REPREZENTAČNÍ PLES AKC ČR - XV. ročník národní soutěže GASTRO HRADEC - OSLAVY SV. VAVŘINCE 2010, GASTRO VAVŘINEC - MEZINÁRODNÍ DEN KUCHAŘŮ 2010 - ČESKÝ KAPR 2010

Akce AKC ČR Oslavy sv. Vavřince 2009

Vavřinecké melounování 2009 Akce AKC ČR Vavřinecké melounování 2009

Mezinárodní Den Kuchařů 2009 Akce AKC ČR Mezinárodní Den Kuchařů 2009

Akce AKC ČR Český kapr 2009

Akce AKC ČR Kuchař roku 2009 / 2010

Akce AKC ČR Moravský kuchař 2010

Mezinárodní den kuchařů 2010 Akce AKC ČR Mezinárodní den kuchařů 2010

Mezinárodní den kuchařů 2010 Akce AKC ČR Mezinárodní den kuchařů 2010

Akce AKC ČR Český kapr 2010

Přejeme Vám příjemný večer!