IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s prostředím programu
Advertisements

Apple Macintosh.
Nokia N73. Jedná se o telefon se skvělými funkcemi a za celkem dobrou cenu.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Přehled mobilních zařízení
Identifikátor materiálu: EU
… najdu tam, co neznám !.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Formáty grafických souborů
Windows - základy Jiří Beran Windows - základní Jiří Beran.
Historie OS 2. část Od firmy Microsoft. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Apple iPhone 3GS. Funkce fotoaparát 3MPx s autofocusem (zaostření) možností natáčet a stříhat video Nahrávání videa do VGA rozlišení (640x480) Zlepšení.
INFORMATIKA - PC 6. Ročník Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha vyučující informatiky a komunikační technologie 1.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
MOBILNÍ TELEFONY.
Kdo chce být milionářem ?
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Největší společný dělitel
Systémové pojetí hospodářské organizace
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
MP5 přehrávač MP5 přehrávač s 3 palcovým QVGA displejem. Vychutnejte si videoklipy, filmy nebo hudbu kdekoliv se budete nacházet.
IPhone - proč a jak mění svět mobilního Internetu Mobile Internet Forum 2008 Petr Mára, petrmara.com.
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
DĚLITELNOST Prvočísla Dělitel Násobek Znaky dělitelnosti Čísla složená.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.04 Téma: Multimédia Číslo.
K čemu slouží facebook? Díky Facebooku můžete navázat kontakty s lidmi a sdílet s nimi své zážitky.
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
 oblast informačních a komunikačních technologií  sloučení audiovizuálních technických prostředků s počítači či dalšími zařízeními  multimediální systém.
Nokia x6  V současnosti nejvyspělejším modelem Nokia xSeries je Nokia X6  v ČR prodává ve verzi s 16 GB vnitřní paměti.
SonyEricsson W550. Nejstarší z řady Walkman Technické parametry Rozměry: 93 x 46.5 x 22.5 mm Rozměry: 93 x 46.5 x 22.5 mm Sítě: GSM 900/1800/1900 MHz.
NERO 11 praktický kurz Ing. Jaroslav Parma.
Multimédia Autor: Ivana Hampelová Třída: 4. B. Vytvořeno:
Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Apple Computer Jan Šimík, Education manager, Apple IMC
Internetový prohlížeč
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Apple Michaela Vodičková 5. A.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, Ph.D.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Tablety střední třídy Michael Hřib
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_13_APPLE.
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Hardware Tematická oblast: Název vzdělávacího materiálu:Typy počítačů Kód vzdělávacího.
iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení.
Mobilní telefony a tablety
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Operační systém Windows
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
Operační systém Windows
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Transkript prezentace:

iPod

Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001

Co je iPod? iPod je multimediální přehrávač firmy Apple název iPod se užívá pro celou rodinu přenosných MP3 přehrávačů od Apple iPody mají jednoduché uživatelské rozhraní, které se ovládá pomocí dotykového kolečka (výjimkou je model iPod Touch, který se ovládá pomocí velkého dotykového displeje)

Produkty: 1)iPod ShuffleiPod Shuffle 2)iPod NanoiPod Nano 3)iPod ClassiciPod Classic 4)iPod TouchiPod Touch

iPod Shuffle nejmenší MP3 přehrávač z rodiny Apple iPod výjímečný díky dvou věcem, velikostí a absencí displeje váží pouze 15g obsahuje na zadní straně praktickou klipsu, díky které iPod kdekoliv připnete a můžete dělat jakoukoliv aktivitu obsahuje na zadní straně praktickou klipsu, díky které iPod kdekoliv připnete a můžete dělat jakoukoliv aktivitu jeho výdrž je 12 hodin nepřetržitého po jeho výdrž je 12 hodin nepřetržitého poslouchání kapacita iPodu Shuffle je 1 nebo 2 GB

iPod Nano nejprodávanější iPod zvládne přehrávat hudbu, filmy, podcasty, prohlížet fotky a dokonce i hrát hry senzor také obsahuje pohybový senzor přehrávat na jedno nabití dokáže přehrávat hudbu až 24 hodin kapacita iPodu Nano je 8 nebo 16 GB kapacita iPodu Nano je 8 nebo 16 GB

iPod Classic zvládne to samé, co zvládne iPod Nano, tedy přehrávat hudbu, filmy, podcasty, prohlížet obrázky, hrát hry oproti iPodu Nano má ale mnohonásobně vetší kapacitu, přesněji 120 GB skladeb, 150 hodin uchová až skladeb, 150 hodin videa nebo fotografií vydrží neuvěřitelných 36 hodin při přehrávání hudby a 6 hodin přehrávání videa

iPod Touch je iPhone bez mobilní části je iPhone bez mobilní části obsahuje obrovský 3.5“ veliký widescreen display, který podporuje ovládání prsty a revoluční multi-touch (ovládání více prsty) obsahuje obrovský 3.5“ veliký widescreen display, který podporuje ovládání prsty a revoluční multi-touch (ovládání více prsty) iPod Touch je nejzábavnější iPod, co kdy byl iPod Touch je nejzábavnější iPod, co kdy byl obsahuje WIFI, prohlížeč Safari,Mapy Google, kalendáře, poznámky, kontakty, počasí, burzu, kalkulačku, umí přehrávat hudbu, filmy, obrázky, podcasty, a dokonce videa z YouTube obsahuje WIFI, prohlížeč Safari,Mapy Google, kalendáře, poznámky, kontakty, počasí, burzu, kalkulačku, umí přehrávat hudbu, filmy, obrázky, podcasty, a dokonce videa z YouTube iPod Touch obsahuje App store, takže můžete svůj iPod rozšířit o spoustu aplikací iPod Touch obsahuje App store, takže můžete svůj iPod rozšířit o spoustu aplikací díky pohybovému senzoru a akcelerovanému grafickému čipu můžete hrát i skvělé 3D hry, můžete je například ovládat jednoduchým nakláněním iPodu díky pohybovému senzoru a akcelerovanému grafickému čipu můžete hrát i skvělé 3D hry, můžete je například ovládat jednoduchým nakláněním iPodu k dostání jsou tři druhy s různou pamětí – 8, 16 a 32 GB

A to je konec… Autoři: Dominik Klimscha a Karel Hanus