Konstrukce střihu dětských sportovních kalhot (M 1:5)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Krychle ABCDA´B´C´D´s podstavou ABCD v obecné rovině a
Karoserie OCTAVIA DRUHÉ GENERACE. Škoda Auto/ Service training Octavia druhé generace - Karoserie 03/2004/Je 2 OBSAH Vysokopevnostní plechy Přední část.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Vzájemná poloha přímek
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Adoptuj panenku a zachráníš dítě! Agáta 1 Ája 2.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
Název školy Adresa školy Číslo projektu Číslo materiálu v sadě Předmět Anglický jazyk Téma (název prezentace) Opakovací hra – slovíčka At home – 4. ročník.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Výroba oděvů 3. cvičení Konstrukce dámské sukně
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Prezentace systémů soutěží od ročníku 2008/09 pro pokračování stiskněte vždy po skončení zvukového komentáře ENTER Uváděné termíny jsou v pracovní podobě,
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Elektrický obvod a jeho části
Test – svaly horní a dolní končetiny
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Kruhový diagram asynchronního motoru
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
ZOHO OFFICE Vypracovala: Iva Ptáčková, A11B0605P 1.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
ProcvičujemenásobilkuProcvičujemenásobilku Klikni na libovolné číslo, objeví se.
* Obsah kruhu Matematika – 8. ročník *
Myčka kontejnerů Mo-Ro ve výměnném provedení. Výměnná nástavba.
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
Konstrukce střihu pánské košile
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Goniometrické funkce.
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.

ZOBRAZENÍ TĚLESA V OBECNÉ ROVINĚ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.

Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
PRAVOÚHLÝ TROJÚHELNÍK
Geometrické značky a zápisy
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
Fyzika 2 – ZS_3 OPTIKA.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Úkoly nejen pro holky.
Postupná interaktivní animace se spouští kliknutím levým tlačítkem myši. Pro zřetelnější zobrazení je vhodné spouštět interaktivní animaci na celé obrazovce.
Konstrukce střihu dámské sukně
VY_52_INOVACE_ZBO2_5664HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Přednost početních operací
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Test určování a zařazování členovců
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3

Výroba oděvů Konstrukce
Konstrukce střihu dámského saka
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

Konstrukce střihu dětských sportovních kalhot (M 1:5)   Konstrukce dětských sportovních kalhot. Použité míry: DK (délka kalhot) – 65 cm OB (obvod boků) – 60 cm HS (hloubka sedu) – 17 cm DŠK (dolní šíře kalhot) – 11 cm = ½ obvodu nohavice Výsledné kalhoty jsou úzké, styl „slim“. Pokud chcete kalhoty pohodlnější, volnější či pyžamové, přidejte při konstrukci 2-4 cm k OB, 2-4 cm k HS a rozšiřte dolní šíři kalhot. Tyto kalhoty nejsou určeny na plenku, pokud máte dítě v látkovkách, doporučuji zvětšit HS (hlavně měřit na plence) o 2-4 cm a zvýšit pas zadního dílu (bod A3) Prezentaci spustíte tlačítkem F5, poté pokračujte klikáním myši © Martina Definitiv Koucká

Konstrukce střihu dětských sportovních kalhot (M 1:5)   1. Nakreslíme si přímku AC = DK+5 2. Kolmo na ni pasovou přímku A3 3. Na boční přímce naměříme hloubku sedu + 2 cm = bod B A2 A4 A1 A 4. Vytvoříme si pomocné přímky v bodech B a C 5. Na pasová přímce vyměříme OB/2 + 0,5 = bod A1 6. Vzniklou přímku rozdělíme na polovinu A1A/2 = A2 7. Z bodů A1 a A2 spustíme kolmice 8. V hloubce sedu přidáme u ZD 6 cm = B1 B1 B B2 9. V hloubce sedu přidáme u PD 3 cm Zadní díl Přední díl 10. ZD zvýšíme nad pasovou přímku o 3 cm = A3 11. Přidání v hloubce sedu u ZD(6 cm) rozdělíme na polovinu = B2 12. Vedeme pomocnou přímku z B2 do A1 a protáhneme 13. Z bodu C2 naměříme na ZD, dolní šíři kalhot + 2 cm = C1 D 14. Z bodu C2 naměříme na PD dolní šíři kalhot – 2 cm = C3 15. Z bodu C naměříme ½ CB+ 1 cm (směrem nahoru) – bod D 16. Vytvoříme pomocnou kolmici z bodu D 17. Kolenní přímku na ZD prodloužíme o 3 cm 18. Z bodu A odměříme 1 cm na pasové přímce = A4 a spustíme kolmici C C1 C2 C3 19. Vedeme pomocnou přímku z bodu B1 do C1 20. Tvarování pasového vykrojení 21. Tvarování předního sedu 22. Tvarování přední nohavice 23. Dolní okraj 24. Tvarování zadní nohavice 25. Tvarování zadního sedu 26. Rozdělíme přední a zadní díl 27. HOTOVO – JUPÍ!!! © Martina Definitiv Koucká