Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Advertisements

GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Šťastné a aktivní stáří s CSS KOJETÍN Dr.E.Beneše Dům s pečovatelskou službou.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
PROGRAM PARTICIPACE celorepublikový program umožňující dětem a mládeži spoluúčast na věcech veřejných participace vede děti a mládež k rozvoji komunikačních.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Lobbying Pavel Čech Učo: Úvod Prezentovaný projekt již úspěšně 15 let funguje. Vše se povedlo, ale jak to začalo……. Na počátku byl internet v plenkách.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Kampaň „Česko mluví o vzdělávání“ aneb o co nám jde Silvie Pýchová, EDUin , Olomouc.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ÚVODNÍ SHROMÁŽDĚNÍ STUDENTŮ PRVNÍCH ROČNÍKŮ FPE. VÍTEJTE NA FPE.
Příspěvek DDM a SVČ k rozvoji mladého člověka DDM = SVČ Domy dětí a mládeže = Střediska volného času Širší smysl zájmového vzdělávání: rozvoj zájmu rozvoj.
Místní akční skupina Rakovnicko
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje Zpráva o postupu příprav Rámce pro investice do infrastruktury Červen 2016 PaedDr. Pavel Schneider, vedoucí.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Math Exercises for You (Math4U)
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Podpora nadání na prvních stupních s důrazem na „malé školy“
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
ZŠ 28. října, turnov Náš Parlament.
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Staré Město zsstmesto.cz
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Šťastné a aktivní stáří s CSS KOJETÍN Dům s pečovatelskou službou
ZŠ Staré Město.
Jsem ŠKOLÁK I.
Studentský parlament Gymnázia Uničov
Finanční motivace učitelů při práci s nadanými žáky
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Setkání kariérových poradců
Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov
Centrum kolegiální podpory CKP
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Třídní schůzky
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.

Studentská rada Vznikla v roce 2012. Aktuálně máme 7 aktivních členů. Scházíme se 1x měsíčně.

Složení Studentské rady Koordinátoři: Mgr. Lea Župková                         Ing. Jiří Gála Předseda: Hana Smutná Místopředseda: David Řepa Členové: Kateřina Hermanová Kateřina Pálková Filip Ščudla Slavomír Hoch Lukáš Kozoň

Co jsme zvládli Založit skupinu. Uskutečnit výjezdní zasedání na Podhradí. Zajistit mikrovlnnou troubu pro studenty. Zajistit skříňky na přilby. Uspořádat soutěž pro žáky a učitele. Zúčastnit se výjezdního zasedání s Národním parlamentem dětí a mládeže. Aktivně se zapojit do aktivit Městského parlamentu dětí a mládeže Brno a Krajského parlamentu dětí a mládeže. Uskutečnit zasedání s panem ředitelem.

Výjezdní zasedáni na Podhradí Koná se každý rok, vždy na začátku školního roku a na konci. Jezdíme na 3 dny. Získáváme zde inspiraci, učíme se spolupracovat, ucelujeme nápady a aktivity pro studenty a vypracováváme plán akcí na nový školní rok.

Mikrovlnná trouba Na prosbu žáků, kteří si nosí jídlo z domu a nemají možnost si ho ohřát, navrhli jsme zajištění mikrovlnné trouby k volnému použití v prostorách školy. Mikrovlnná trouba je umístěna v kuchyňce u technického úseku.

Skříňky na přilby Většina žáků dojíždí v letním období na svém motocyklu a přilby nevhodně odkládá ve třídě. Nyní jsou pro ně k dispozici volné skříňky v suterénu. Po nahlášení na technickém úseku u paní Mikulčické a zaplacení zálohy 50,- Kč obdrží zájemce klíč od skříňky.

Plánované akce na školní rok 2014/2015 Bruslení se Studentskou radou Fotografická soutěž – Auto a já Přespání ve škole s promítáním Auto tuning Soutěž pro žáky a učitele

Soutěž pro žáky a učitele Koná se ke konci školního roku. Odehrála se v tělocvičně. Účastnit se může každý, podmínkou je 6-ti členný tým. Vítězný tým obdrží finanční příspěvek na libovolný výlet.

Spolupráce s MPDM Brno a KPDM Už 2. rokem jsme se aktivně zapojili do spolupráce s Městským parlamentem dětí a mládeže Brno a Krajským parlamentem dětí a mládeže. Zástupci MPDM Brno: Hana Smutná, Kateřina Pálková, David Řepa, Zástupci za KPDM: Kateřina Pálková, David Řepa.

Stránky související se Studentskou radou Naše facebookové stránky najdete na: Studentská rada- ISŠA Brno Náš e-mail: parlamentissa@gmail.com