Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Představení společnosti
Specializovaná databáze pro výzkum astronomie a astrofyziky Mgr. Radka Svaškova, Astronomický ústav AVČR, v. v.i.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  AutoBusiness  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Seminář Mediální archiv. Obsah semináře Představení NEWTON Media Jak se monitorují média Co umíme s mediálními daty  Cílem prezentace je seznámení s.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
TOPAZ názory & vzdělávání názory & vzdělávání TOPAZ BYL PŮVODNĚ MYŠLEN JAKO THINK - TANK … … ALE JEHO ÚLOHA SE.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Konference Pneu & Business 2014
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Závěry konference „F armářské trhy - m ódní výstřelek nebo vzkříšená tradice?“ Národní zemědělské muzeum, Praha Záštita: ministr zemědělství.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Mediální komunikace ČD
Svaz průmyslu a dopravy České republiky. Aktuální bariéry sociálního partnerství škol a zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský ředitel sekce RLZ a regionálních.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Media relations – základní vymezení
TYPOLOGIE V OBLASTI E- BUSINESS. E-business – veškeré formy elektronické komunikace a obchodování, kdy jsou využívány internet, intranet, extranet E-comerce.
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
ANECT a.s. – představení společnosti
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
TV002/ Základy žurnalistiky Mgr. Bc. Michal Novotný Ústav bohemistiky a knihovnictví.
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
Komunikace evropských záležitostí Současná komunikační politika EK: konkrétní nástroje a projekty Michaela Kozlová.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Informace o úpravách webu
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
RESORT LUHAČOVICE.
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr.Radka Škulaviková
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
ESF – JPD3 Grantové schéma 4
Transkript prezentace:

Komunikační platforma PNEU REVUE

Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik a automobilového aftermarketu. PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 2/12

Z čeho se skládá... Čtvrtletník Pneu revue On-line aktivity Eventy PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 3/12

Časopis PNEU REVUE Od roku 1995 „zrcadlo“ odvětví Spoluvytváří veřejné mínění Pro všechny odvětvové skupiny: mechaniky, vedoucí, manažery, majitele firem... Zřetelná stopa novodobé historie odvětví v ČR PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 4/12

PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 5/12

On-line aktivity Portál Od roku 1999 druhý pilíř komunikační platformy Redakční obsah Diskusní fóra a blogy Prezentační platforma MarketPoint Elektronické newslettery x za rok Silná cílová skupina Dodatečné publikum nad rámec čtenářů časopisu PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 6/12

On-line aktivity Sociální sítě Pravidelně redigovaný profil na Facebook Publero.com Elektronická verze tištěného časopisu na Publero.com PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 7/12

Eventy Obchodní konference PNEU & BUSINESS 2014 Reprezentativní fórum odvětví 170 účastníků 14 top řečníků On-line přenos (streaming) a kompletní archiv akce na PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 8/12

Zahraniční spolupráce Šina pljus (UA) - od roku 2003 První slovenské vydání Pneu revue v roce 2014 Redakční spolupráce Neue Reifenzeitung, Tyres & Accessories a další PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 9/12

Komerční spolupráce PNEU REVUE představuje komplexní a ucelený nástroj pro marketingovou komunikaci a podporu obchodu v odvětví. Tištěná inzerce On-line inzerce PR Advertorial Partnerství na eventech PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 10/12

Shrnutí Proč nás čtou již 20 let? Odbornost Tradice Komplexnost Soustavnost a důslednost Inovativnost PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 11/12

Děkujeme za pozornost a těšíme se na spolupráci! PNEU REVUE|TEAM PREZENTACE KOMUNIKAČNÍ PLATFORMY PNEU REVUE 12/12