Anotace: Anotace: Výukový materiál představuje téma oznámení jako jednoho z druhů informačních útvarů. Seznámí žáky se soukromými, ale i veřejnými oznámeními,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Číslo a název šablony klíčové aktivity
Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Předmět: Český jazyk - mluvnice Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_01.
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Datum vytvoření: Téma: Objednávka Cíl prezentace: Zvládnutí objednávek různých druhů služeb Časová dotace: 45 min Anotace: Výukový materiál.
O Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ O Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ O Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_12.
DNE 27. ČERVENCE 2013 OD 07:00 DO 21:00 HODIN SE USKUTEČNÍ Zveme v á s do m í st, kterými prob í h á linie rozděluj í c í historick é kn í žectv í Česk.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Předmět: Český jazyk - mluvnice Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_10 Škola: ZŠ Dr. Miroslava Tyrše Děčín, příspěvková organizace Adresa: Vrchlického 630/5, Děčín II Autor: Bc. Eva.
1. Datum vytvoření: Téma: Slovesa Cíl prezentace: Základní názvosloví a mluvnické kategorie Časová dotace: 45 min Anotace: Výukový materiál.
Český jazyk (sloh) – 8. ročník
TS Dodatek ŠVP – ŠD – kritéria přijetí Dodatek č. 4 ke školnímu řádu Sloučení současné 4.A a 4.B Škola v přírodě Výlet – zámek Brandýs nad.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_13.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Anotace: Tvoříme pozvánky Autor: Mgr. Michaela Vacková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Očekávaný výstup: žák píše správně.
VY_32_INOVACE_02_BĚLKOVICE-LAŠŤANY_Př-4. ročník
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_05.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Člověk a jeho svět V naší obci Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_695.
Předmět: Zeměpis EU peníze školám
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_09.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_01.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 8. ročník ZŠ Předmět: Chemie Autor: Mgr. Václava Ilkóová Základní.
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: 8. ročník ZŠ Předmět: Chemie Autor: Mgr. Václava Ilkóová Základní.
Číslo v digitálním archivu školy
Zpráva o činnosti SK RVŠ 21. zasedání P RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_11.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
SAZKA OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ 2015/16 ZŠ VELKÉ BŘEZNO.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní schůzky T4
Třídní schůzky T4
ZPRÁVA OZNÁMENÍ Mgr. Michal Oblouk.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Waldorfská škola Olomouc.
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Anotace: Anotace: Výukový materiál představuje téma oznámení jako jednoho z druhů informačních útvarů. Seznámí žáky se soukromými, ale i veřejnými oznámeními, zaměří také svou pozornost na náležitosti a náplň jednotlivých oznámení. V průběhu materiálu žáci s různými druhy oznámení pracují. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Oznámení Cíl prezentace: Informovanost posluchačů / čtenářů Časová dotace: Časová dotace: 45 min 2 VY_32_INOVACE_15 - Oznámení

3

4

5

Velké hradní slavnosti se uskuteční dnes na hradu Radyně nedaleko Plzně. Zájemci se mohou těšit nejen na kuřecí, vepřové a rybí hody, ale čekají je i šermíři, divadelní představení a v neposlední řadě i historický jarmark. Plzeňský deník, Přehlídka divadelních derniér v Celetné Praha – Po osmileté činnosti zaniká Divadelní sdružení CD 94. Poslední představení budou uvedena ve dnech 1. až 9. června. Bude uvedena derniéra inscenace V zajetí filmu, V síti, Jak je důležité míti Filipa, Tři mušketýři, Bouře. Poslední opona spadne v neděli 9. června po představení Hadí klubko. Z Plzeňského deníku, VY_32_INOVACE_15 - Oznámení

7 I. O sportovním utkání v košíkové, které po ř ádá naše škola II. O recita č ní sout ě ži, kterou organizuje naše t ř ída III. O p ř ipravované brigád ě na školním h ř išti IV. O oslav ě konce školního roku

Oznámení Dne 8. června v 15 hodin budou podepisovat v knihkupectví své knihy autoři píšící pro děti. a)Co v oznámení chybí? b)Chybějící údaje doplňte plakát c)Jak by vypadal plakát? (= umělecky ztvárněné oznámení) Pokuste se ho načrtnout. 8 VY_32_INOVACE_15 - OznámeníOznámení Ředitelství Základní školy v Praze 9-Horních Počernicích, Dvořákova ulice č. 1700, pořádá dne 21. ledna v 17 hodin třídní schůzky s rodiči. Schůzky se konají v jednotlivých třídách budovy školy. Na programu jsou informace o chování a prospěchu žáků. Dostavte se všichni. a)Je toto oznámení kompletní? b)Které informace jsou „nadbytečné“? c)Je výše uvedené oznámení spojeno s výzvou?

9 VY_32_INOVACE_15 - Oznámení

10