Www.kanoistika-podebrady.cz NÁBOR 2009 13.9. od 14 hodin v naší loděnici.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Vypracovala: Lenka Danihelková 5.B
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
Sportovní zařízení a akce
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Trénink atletických skoků
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
RYCHLOSTNÍ KANOISTIKA
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
ČESKÉ DÁLKOVÉ BĚHY. JIZERSKÁ PADESÁTKA Nejznámější český závod je Jizerská padesátka Běhá se od roku 1968 klasickou technikou Účastní se jej až 6000 závodníků,
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
SHORT TRACK.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Olešenský potok a Povodně
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
TRÉNINKOVÝ PLÁN A REGENERACE
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
NÁZEV ŠKOLY: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_4C_03_Rozvoj rychlosti TÉMA.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Tel:
Kanoistika 2018.
Plavecký klub Děčín.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici

Co je to „kanoistika“?  olympijský sport s mnohaletou tradicí vrcholových závodníků v našem městě  provozujeme „rychlostní kanoistiku“ na klidné vodě (řeka Labe)  jezdíme v kajaku, tzn. pádlujeme na obě strany narozdíl od kanoe  závodíme na jednomístných, dvoumístných a čtyřmístných kajacích  směr jízdy se ovládá pomocí kormidla  na krátkých tratích se závodí v devíti drahách se startem z bloků  na dlouhých tratích (až maratón) se startuje hromadně

Jak trénujeme?  při tréninku dbáme na všeobecný sportovní rozvoj našich svěřenců  kromě jízdy na vodě také pravidelně cvičíme, běháme, provozujeme sportovní hry, fotbal, …  nejmladší družstvo – „benjamínci“ trénuje třikrát týdně  délka tréninku je přibližně 1,5 – 2 hodiny, z toho polovina na vodě  v letním období převažují tréninky na vodě, v zimním se voda uzamyká a chodíme do tělocvičny  o letních prázdninách pořádáme intenzivní soustředění před MČR

Jak závodíme?  benjamínci závodí především na trati 2 km s hromadným startem, dále se ještě jezdí 1000m, 500 m a 200 m (po 9 závodnících, v drahách)  v průběhu sezóny se koná 7 hlavních závodů Českého poháru  dále pak navštívíme další 3 – 4 nepohárové závody  vrchol sezóny přichází uprostřed prázdnin, kdy se koná Mistrovství České republiky na umělém kanále v Račicích

Nejen sportem živ je člověk…  prostředí loděnice je k tomu přímo předurčeno, a proto nenecháváme potenciál našeho kulturního areálu ladem  vrchol této sezóny přichází vždy na podzim s oddílovým závodem zvaným „Pilíř“ a následnou akcí pro všechny přátele oddílu zakončující uplynulý závodní rok …aneb u vodáků najdeme vždy dobrou partu

Jak rozšířit naše řady?  vždy od 14 hodin bude probíhat na naší loděnici na Labi nábor  přivítáme všechny zájemce ve věku 8-12 let, pro které není plavání problémem, stačí si s sebou vzít jen sportovní věci, které se můžou namočit  připraven bude speciální program, který nové adepty postupně zasvětí do tajů jízdy na kajaku  samozřejmě se dostaneme i k jiným sportovní aktivitám

Jak se k nám dostanete?  naše loděnice je umístěna na pravém břehu řeky Labe, 500 m nad hydroelektrárnou (proti proudu řeky)  GPS N 50°08´16,67“ E 15°07´40,00“  případné další informace, či dotazy rádi zodpovíme   telefon: