Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Domácností 2) Firem 3) Chat a chalup • Většina domácností spotřebuje litry různých saponátů, čistidel a přípravků, které pomáhají s úklidem, ale.
Advertisements

Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Základní vzdělání - 2. stupeň
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Animace F5.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Čistění sanitárních zařízení
VY_52_INOVACE_ZB03_2464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
JD Advantage Čištění - podlahy.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
NANOČÁSTICE ELEMENTÁRNÍHO ŽELEZA
Mýdla Mgr. Lenka Fasorová.
JD Advantage Stripy.
Projevy života Život je jeden z nejsložitějších přírodních dějů, které probíhají v organismech. Hlavní projevy života: PŘÍJEM POTRAVY VYLUČOVÁNÍ DÝCHÁNÍ.
 zamezit dalšímu zhoršování životního prostředí  urychlit odstraňování jevů, které ohrožují živé i neživé složky přírody  chránit přírodní i kulturní.
Odpadní voda Mgr. Helena Roubalová
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
BIOREMEDIACE Petr Bor 2. Ročník Bi-Z.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec Anotace ICT 2 _ 1/59 Prezentace seznamuje žáka s principy zdravého bydlení a vlivem.
Čistění interiéru JD Advantage.
Vzduch Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Půčková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
MOŽNOSTI POUŽITI MEMBRÁNOVÝCH PROCESŮ PRO ZPRACOVÁNÍ SKLÁDKOVÝCH VÝLUHOVÝCH VOD Hlavní řešitel: Savchuk Nataliya Membrain 2013.
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
RNDr. Martin Culek, Ph.D. Geografický ústav Př.F. MU
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: V/2 Název: Využívání.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
ABIOTICKÉ PODMÍNKY ŽIVOTA
VODA – ZÁKLAD ŽIVOTA.
Pokuste se vlastními slovy definovat karboxylové kyseliny: Karboxylové kyseliny jsou organickými kyselinami (zároveň kyslíkatými deriváty, které ve.
Hasící přístroje Kateřina Jedličková
VODA.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Voda a vzduch 1. VODA RZ
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
VZDUCH Složení a význam © Mgr. Petra Vojtěšková, Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Zelená kancelář. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Voda Zbožíznalství 1. ročník Voda - nejrozšířenější sloučenina - zároveň velmi vzácný zdroj, kterého ubývá.
Čistota vody je obecný pojem, vyjadřující obsah cizích látek ve vodě Skutečně chemicky čistou vodu H 2 O lze připravit pouze laboratorně!H 2 O.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 4. Vliv činnosti člověka na prostředí Název sady: Základy ekologie pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Valentová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Lucie Imrová NÁZEV:VY_12_INOVACE_02B_24_Environmentalismus TEMA:Člověk a společnost.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiáluVY_32_INOVACE_CH_6E_BAR_30_NAPOJEKOLEMNAS.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Úklidové čistící prostředky I.
Ekologické hotely.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Mytí, smáčivost, emulgace I.
Voda hydrosféra základní podmínka života (tělo člověka – 60 – 70%vody)
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Jak neznečišťovat vodu
Vzduch Materiál byl vytvořen v rámci projektu
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Podnikatelské koncepce
Čistící úklidové prostředky II
Transkript prezentace:

Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Základní charakteristika Nová „zelená“ řada čisticích prostředků Kombinace vysoké čisticí síly a zároveň šetrnosti k přírodě i k čištěným povrchům Pečlivě vybrané účinné suroviny nezatěžující životní prostředí, lehce biologicky odbouratelné Vyvinuto ve vlastní vývojové laboratoři ve spolupráci s firmou EMPLA AG zabývající se výzkumem, vývojem a realizací technologií pro ochranu životního prostředí a zdraví. Vhodné pro domácnosti s vlastními čističkami odpadních vod Dermatologicky příznivé Recyklovatelné obaly Český výrobek Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Eko vlastnosti Vysoký stupeň biodegrability = biologické rozložitelnosti – otestováno akreditovanou laboratoří doložené ekologickým osvědčením dle metodiky OECD 301-D Netoxičnost pro vodní mikroorganismy Pro posuzování vlivu na životní prostředí je důležitá právě biologická rozložitelnost = schopnost celkového rozkladu organické látky na vodu a oxid uhličitý Konzervační prostředek - bez formaldehydu a halogenů, ne bioakumulující, nezpůsobuje alergickou reakci Parfémy – speciálně vyvinuté pro ekologické produkty, bez klasifikace nepříznivé k vodním organismům, bez alergenů Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Real green clean PODLAHY Mycí prostředek na všechny druhy podlah a omyvatelných povrchů Vhodný na dlažbu, laminát, dřevo, linoleum, plast i nerez Šetrně vyčistí a zanechá lesk beze šmouh Obsahuje antistatickou přísadu proti usazování prachu a nečistot Parfemace: Green wash – svěží mix citrusů s květinovými nótami fialek a jasmínu Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Real green clean PLOCHY Multifunkční prostředek na všechny omyvatelné plochy Vhodný pro snadný úklid kuchyní a koupelen Výborná odmašťovací schopnost Složení podle nejnovějších trendů Obsahuje látky zesilující čisticí schopnost hlavní složky Parfemace: Green wash – svěží mix citrusů s květinovými nótami fialek a jasmínu Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Real green clean TOALETY Gelový prostředek na toalety a koupelny Odstraňuje vodní kámen, rez, mýdlové a další usazeniny, zápach Obsahuje účinné „ověřené“ kyseliny vyskytující se v přírodě – citrónovou a octovou Zanechává hygienickou čistotu a lesk Parfemace: Green wash – svěží mix citrusů s květinovými nótami fialek a jasmínu Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Real green cleen NÁDOBÍ Prostředek na nádobí se silným odmašťovacím účinkem Vhodná kombinace aktivních látek zajišťuje účinnost, ale i zároveň šetrnost Velmi dobré výsledky v normovaném talířovém testu Dermatologicky testované Jemná květinovo-citrusová parfemace Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Certifikát Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Plakáty, inzerce: Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Prodejní stojan: Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Produktová stránka www.realgreenclean.cz Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Kampaň MZP Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Víte že, Ekologické čisticí prostředky musí mít užitné vlastnosti srovnatelné nebo lepší než obdobné výrobky této kategorie, jinak by nesplňovaly jednu ze zásad „ekologičnosti“ Naše výrobky splňují podmínky certifikace eko-značek a zásady uvědomělého přístupu k životnímu prostředí (pouze nechceme zdražovat cenu výrobku o poplatky) Správné dávkování šetří náklady a minimalizuje dopad na životní prostředí. Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Zásady, jak se chovat šetrně k životnímu prostředí Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana

Doplnit více z prezentace Zenit,spol.s r.o. Pražská 162 , 286 01 Čáslav strana