Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
Požehnaný věk, aneb stáří, má své velké výhody!!!
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
Standardní Standardní prd je vhodný pro většinu příležitostí a ve společnosti téměř kohokoliv. Je v podstatě nudný, ale některé kousky dokážou svým buketem.
Ponoř se do modra ….
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Láska způsobuje bolest.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Úvahy v ranní mlze….
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
Když se stýská….
Všem lidem na celém světě přeji…
Život.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
JenTak na chvilku. Odpověď Paramahansy Nirandžanánandy, jak si udržet při stresu nadhled – „Zapomeň na ego!“. Poznámka:Egem se tu myslí malá, omezená.
Slzy ženy Proč ženy pláčou.
Moudrosti od Ronníka F5 + myška.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Proč „komunitní knihovna“ Knihovnická dílna Zlata Houšková.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Každý den jsme trochu starší…
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Technologie.
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
SURSUM Naše parta Naše parta Cesta k táboru Cesta k táboru  Najdete misku v potoce?  Jasně že jo… čím víc lidí, tím víc rukou.
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Psí Svět.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Odpovědnost za škodu Petr Machala.
Absolventi na trhu práce
Smyčcové nástroje VUS Ondráš
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Úsměv je levnější než elektřina
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
Naučil jsem se....
Rozbor písně Hlupáku najdu Tě -seznámení s pojmy hloupost a moudrost
19 0btížní lidé Cíle: Identifikovat obtížné lidi jak uvnitř týmu, tak mimo něj Porozumět tomu jak správně jednat s obtížnými lidmi.
Každý den jsme trochu starší…
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Přeji krásný den... Pro Tebe.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Jen se tak koukám co zrovna děláš..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Part 2

Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské dílo nejmodernější technologie. Když bylo Furnovo jádro na počátku nabito, došlo k aktivaci Quaza takovou silou, že to všechny kolem málem vymrštilo do povětří. Výbuch natolik přesáhl obvyklé normy, že se všichni vědci Hero Factory shodli na tom, že odpovídal spíše plnému než počátečnímu nabití jádra. Takže teď všichni mohou jen s napětím očekávat, co se stane, až Furno dokončí svou poslední zkoušku pro účast na misích a získá svůj plný náboj. Nikdo nepochybuje o tom, že Furno má všechny předpoklady stát se hrdinou s plným potenciálem...alespoň pokud ho bude provázet štěstí na bojišti a vyvázne se zdravou kůží.

Natalie Breez Nenechte se oklamat éterickým půvabem této začátečnice, není to žádná krasotinka. Natalie Breezová je vysoce inteligentní a přirozená diplomatka, vyznačuje se však i obdivuhodnou bojovností. Pokud se v nebezpečí ocitnou nevinní, chová se jako lvice, která brání svá mláďata. Kromě svých úžasných bojových dovedností toho Breezová může ještě dost nabídnout. Byla vytvořena ve zkušebním programu, kdy po počátečním nabití došlo ke spojení s přírodou v nejznámějších galaktických regionech. Přátelé si ji dobírají, že právě ona je možná tím chybějícím článkem, protože dokáže velmi dobře komunikovat s každým sebezvláštnějším tvorem, kterého potká. Aby Breezová své přátele umlčela, klidně jim na oplátku pošle nějakou tu příšeru do jejich kukaní na spaní.

Dunkan Bulk Bulk patří do Stormerova elitního týmu. Je to jeden z nejsilnějších a nejodolnějších hrdinů, jaký byl kdy stvořen. Jeho přátelé mu říkají chodící demoliční tank. Není žádným tajemstvím, že Bulk má víc odvahy než rozumu, ale je to pravý hrdina a většinou se dokáže dostat z každé zapeklité situace. Bulk má dost síly na to, aby porazil strom. Jeho síla se neustále dobíjí a nikdy neslábne. Podle něj je to způsobeno tím, že je opravdovým nefalšovaným hrdinou - jeho přátelé však tvrdí, že je to tím, že má příliš tvrdou hlavu na to, aby se zastavil a uvědomil si bolest. Ať je to jakkoli. Bulk je vždy připraven na další misi bez ohledu na to, jaké nebezpečí hrozí. Hej, když nemáš odvahu... nemůžeš nepříteli ukázat zač je toho loket!

Jimi Stringer Stringer je jediným hrdinou, jehož Stormer považuje za stálého člena svého týmu. Tento štíhlý bojový stroj dává nový rozměr rozvážnosti a dokonalosti, protože je mimo jiné také muzikantem. Jeho hudební nadání se projeví dokonce i tehdy, kdy doslova odráží zločince svými basovými akustickými výbuchy. Stringer zachovává klid bez ohledu na obtížnost mise a míru nebezpečí, což někdy pořádně rozčiluje Stormera i Bulka. Stringer si ale nemůže pomoci, má prostě na věci poněkud klidnější náhled, což se projevuje i v textech jeho písní. Takže pokud zrovna nechrlí nové tóny, nechává věci volně plynout a užívá si klidu. Ačkoli Stringer neholduje zrovna klidné a pohodové muzice, jeho povaha je velmi vyrovnaná.