Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Videotrénink interakcí
Advertisements

PASTVA.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Skupinové kurzy snižování nadváhy
N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.
Hynek Moliš Králík domácí
20. Josef dokázal faraonovi vyložit jeho sny
Senzitivní období Mgr. Václav Kain.
DORPER plemeno s budoucností
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
Základní škola T.G.Masaryka Rajhrad
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Pes …a jeho plemena.
Produkce mléka komplexní užitková vlastnost samic savců
Kondice je současný výživný stav zvířete;
SOUSTAVA ROZMNOŽOVACÍ
Typy konstituce Konstituce tvrdá, zdravá, silná, pevná:
Nehledáte bílého švýcarského ovčáka ke krytí? Big Boy Rychlý stín nar DKK 0/0, (oba rodiče též 0/0 – GASTON od Liškutínky, AMIRA z Ráje Sidy)
Chovatelská stanice: Barzoj
Proč psi někdy napadnou svého pána aneb – jak jsme zdegenerovali vlky aneb – jak člověk, komik této planety, utváří přírodu k obrazu svému.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Prožili jsme období, kdy nebyla jiná šance, než pejskovi vyvařovat. Bez debaty každý pejsek dá takové vařené stravě vždy přednost. Asi nemusím zdůrazňovat,
Coton de Tulear Jako nejlepší přítel….
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Kavalír king charles španěl. Původ a historie plemene Podobné typy španělů můžeme dohledat již v 15. století. Důkazem jsou nesčetné malby, kde byli tito.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Labrador, labrador retriever
Prevalence obezity v dětském věku – nové výsledky
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Statistika Ukazatelé variability
Jak jsme hledali a našli PROFORMANCE…a zvítězili Informace o krmivu PROFORMANCE se objevila v odborném kynologickém časopise a protože mne jeho složení.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
CHOV ŽIVOČICHŮ V BYTĚ Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Člověk a příroda 7.ročník červenec 2011 Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,8.17.
Jagdteriér.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
Poruchy výživy. Pavel Šuranský.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Základy výživy a krmení hospodářských zvířat
Pohlavní a chovatelská dospělost
Psí Svět.
Chov hlodavců Michaela Kizurová
Pštros Něco málo o biologii.
Siamská kočka Plemeno kočky.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Zdeněk Pilka Název šablonyIII/2.
Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu
Labradorský retrívr.
Adopce zvířátka Klokánek Klokan Rudý Žije v ZOO Praha Žije v ZOO Praha Třída: savci Třída: savci Řád: vačnatci Řád: vačnatci Čeleď: klokanovití Čeleď:
Kuřátka - potrava Speciální krmiva
PLÁNOVÁNÍ SPORTOVNÍHO TRÉNINKU
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Pě Datum ověření ve výuce: Ročník:7.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Zdenka Hánečková Název šablony VY_32_INOVACE OV Název DUMu OV H Stupeň a typ.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
Jak účast v klinickém hodnocení změnila můj život Jakub Kořínek 24 let.
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
HISTORIE A SOUČASNOST DOSTIHOVÉHO SPORTU
Prezentace Michutová Adéla
Název projektu: Živá příroda ve škole
Prezentace Jiří Šebesta
Práva a povinnosti nesezdaných párů
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
Transkript prezentace:

Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace jsme podávali PRO POWER. Porod byl bohužel těžký a feně musela jí být odejmuta děloha. Protože začala přibírat na váze, zkusili jsme MAINTENANCE. Během jednoho týdne se její hmotnost upravila a ustálila. Fena prospívá, nemá pocit nenasycenosti. Její srst je jemná lesklá. Dorka je odmalička zvyklá na LARGE BREED PUPPY. Ochotně je přijímá zvlhčené i suché. Nejaktivnější ve smečce jsou oba psi, Colin a Perry (který je tatínkem Colina i Dorky). Perry je šampionem ČR i Boxerklubu a je vyhledávaným krycím psem. Bohužel stejně jako Bonita nemůže předvést své pracovní kvality veřejnosti v Čechách, neboť se jedná o jedince s kupírovanýma ušima. Na jeho místo nastoupil Colin – Junior. Champ.ČR, který je již též chovným psem a aktivně se věnuje výcviku. V případě obou psů je potřeba v krátkém časovém úseku přeměnit kondici pracovní ve výstavní nebo krycí tak, aby neměli pocit hladu, dostali všechny potřebné živiny a mohli podat co nejlepší výkon. V období s běžnou zátěží a před výstavou podáváme LAMB & RICE. Období zvýšené zátěže se osvědčilo PREMIUM ADULT ev. PRO POWER. Psi ve velmi krátké době (během dnů) reagují bez toho, aby se na nich projevili negativity. Nečiní jim žádný problém jakákoliv změna typu granulí. Všechny přijímají stejně ochotně. Perry, který má velmi jemnou srst a citlivou kůži, měl v minulosti drobné kožní obtíže (výraznější reakce na bodnutí hmyzem, podráždění prachem). Během doby kdy je podáváno LAMB & RICE se tyto obtíže výrazným způsobem snižují. Téměř vymizely. Krmivo mohu doporučit i ostatním chovatelům. Příjemné je i to že chovatelské stanice mohou toto zakoupit i ve zvýhodněném 23Kg balení. Plzeň, Ivana Bäumlová Chovatelská stanice: NB Angiebox Majitelka: Ivana Bäumlová Chovaná plemena: Boxeři Počet psů: 5 Adresa: Sokolovská 14, Plzeň Telefon: Mailová adresa: Chovatelská stanice NB Angiebox byla založena v roce S boxery však žijeme již 20 let. Dnes je jich v naší smečce 5.Anita 11 let, Bonita 6 let, Doris 4 měsíce, Colin 2 roky a Perry 5 let. Protože je nutné zajistit vhodné krmivo pro zvířata širokého věkového i výkonnostního rozpětí, rozhodli jsme se asi před rokem a půl pro krmivo PROFORMANCE, které nabízí vhodnou variabilitu a plně vyhovuje našim potřebám. S krmivem SENIOR CARE se daří jedenácti letou Anitu udržet v dobré kondici. Přestože se jedná o fenu kastrovanou s velkým artritickým poškozením kloubů, bylo možno výrazným způsobem omezit podávání léků. Fena si udržuje stálou váhu, má stále radost s přiměřeného pohybu a kvalitní lesklou srst.

Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace jsme podávali PRO POWER. Porod byl bohužel těžký a feně musela jí být odejmuta děloha. Protože začala přibírat na váze, zkusili jsme MAINTENANCE. Během jednoho týdne se její hmotnost upravila a ustálila. Fena prospívá, nemá pocit nenasycenosti. Její srst je jemná lesklá. Dorka je odmalička zvyklá na LARGE BREED PUPPY. Ochotně je přijímá zvlhčené i suché. Nejaktivnější ve smečce jsou oba psi, Colin a Perry (který je tatínkem Colina i Dorky). Perry je šampionem ČR i Boxerklubu a je vyhledávaným krycím psem. Bohužel stejně jako Bonita nemůže předvést své pracovní kvality veřejnosti v Čechách, neboť se jedná o jedince s kupírovanýma ušima. Na jeho místo nastoupil Colin – Junior. Champ.ČR, který je již též chovným psem a aktivně se věnuje výcviku. V případě obou psů je potřeba v krátkém časovém úseku přeměnit kondici pracovní ve výstavní nebo krycí tak, aby neměli pocit hladu, dostali všechny potřebné živiny a mohli podat co nejlepší výkon. V období s běžnou zátěží a před výstavou podáváme LAMB & RICE. Období zvýšené zátěže se osvědčilo PREMIUM ADULT ev. PRO POWER. Psi ve velmi krátké době (během dnů) reagují bez toho, aby se na nich projevili negativity. Nečiní jim žádný problém jakákoliv změna typu granulí. Všechny přijímají stejně ochotně. Perry, který má velmi jemnou srst a citlivou kůži, měl v minulosti drobné kožní obtíže (výraznější reakce na bodnutí hmyzem, podráždění prachem). Během doby kdy je podáváno LAMB & RICE se tyto obtíže výrazným způsobem snižují. Téměř vymizely. Krmivo mohu doporučit i ostatním chovatelům. Příjemné je i to že chovatelské stanice mohou toto zakoupit i ve zvýhodněném 23Kg balení. Plzeň, Ivana Bäumlová Chovatelská stanice: NB Angiebox Majitelka: Ivana Bäumlová Chovaná plemena: Boxeři Počet psů: 5 Adresa: Sokolovská 14, Plzeň Telefon: Mailová adresa: Chovatelská stanice NB Angiebox byla založena v roce S boxery však žijeme již 20 let. Dnes je jich v naší smečce 5.Anita 11 let, Bonita 6 let, Doris 4 měsíce, Colin 2 roky a Perry 5 let. Protože je nutné zajistit vhodné krmivo pro zvířata širokého věkového i výkonnostního rozpětí, rozhodli jsme se asi před rokem a půl pro krmivo PROFORMANCE, které nabízí vhodnou variabilitu a plně vyhovuje našim potřebám. S krmivem SENIOR CARE se daří jedenácti letou Anitu udržet v dobré kondici. Přestože se jedná o fenu kastrovanou s velkým artritickým poškozením kloubů, bylo možno výrazným způsobem omezit podávání léků. Fena si udržuje stálou váhu, má stále radost s přiměřeného pohybu a kvalitní lesklou srst.