Pohádkové hlášky Václava Faltuse

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Budeš se dívat na televizi? Zase vysílají ty volební pořady s výzkumy? Je to docela dobré „ZRCADLO“ – a navíc tam zase bude ten Tuček ze STEM/MARK  To.
Advertisements

Cesta na severní pol.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Máš rád humor pro dospělé ?.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Hledejte podobenství.. (ponaučení o pravidlech na DCŽM Ktiš)
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Pro správné zobrazení stiskněte „F5“ Potom klikejte myší...
Vězeň na útěku. Dobrý den, vítám Vás v našem městě.
MOUDRA.
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Je to chlapec. Co s ním bude? Přece ho neutopím v Nilu!
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý.... Halo tady je Claudia Hofhuberová. Nemohu dostat z počítače disketu... Helpdesk: Stiskla jste tlačítko.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
ST R G TE Spojenci Tollánci TOLLANA Pane… tady je nějaká divná brána.
Létání je krásné!. …nevadí, máme tři další! …byl jsem tu první!
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou 3.I
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
FTÍPKY s textem a muzikou Sen každého řidiče.
Vyznání.
Poznámky pro výuku Předmět: Vlastivěda
1. třída. – 2.kolo Názvy knih 10 Názvy knih 20 Názvy knih 30
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Anglické nametones MicroMedia s.r.o. uvádí Anglické nametones - ženy MicroMedia content Ashley, Ashley's calling, pick up the phone, she wants talk to.
VODA.
Číslo v digitálním archivu školy
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
MicroMedia s.r.o uvádí Lechtivé hlášky.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Proč mají spermie ocásek?
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Příběh planety Země aneb pátrání přímo detektivní vedoucí až do pradávné, prastaré, praminulosti - pravěku, prahor a jiných prapodivností, které se odehrálo.
Hlášky v moravském hantecu
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Témata MicroMedia s.r.o. uvádí. Témata MicroMedia content Valentine Winter fairy.
Židovské Velikonoce neboli Pesach
HESLA PRO KAŽDÝ DEN
Základní škola a Mateřská škola Řepníky,
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Prdící tóny MicroMedia s.r.o. uvádí MicroMedia content V A R O V Á N Í Jen pro silné povahy! Nemusíme se ztotožnit s každým obsahem, který vyrábíme,
Před tvou tváří, Pane, nemám vůbec nic, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc, jen tvé slovo dané: Jdi a nehřeš víc. 1. V Písmu svatém čteme, Ježíš zved.
Clovek se nekdy pta proc...???
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
Vážení přátelé jelikož sem založila novou seznamovací agenturu, a mám již několik žhavých kandidátů…..zasílám Vám jejich fotky s drobným popisem. Pokud.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Máš rád humor pro dospělé ?.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Dneska jdeme do cirkusu.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Helpdesk: Jaký máte počítač? Zákaznice: Bílý...
Proč mají spermie ocásek?
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia s.r.o. uvádí Pohádkové hlášky Václava Faltuse

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Budíky BOB A BOBEK: "Vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do školy." BOB A BOBEK: "Hele Bobku, vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do práce." BOB A BOBEK: "Hele Bobku, vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do školy." BOB A BOBEK: "Vstávat a cvičit, práce šlechtí. No tak se neválej a koukej vyskočit, nasadit úsměv a vyrazit do práce."

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse SMS HURVÍNEK: "Přišla ti nová esemeska, cha chaaa." HURVÍNEK: "Taťuldo, máme novou esemes zprávu, cha chaaa." PYŠNÁ PRINCEZNA: "Našli moji milí rádcové esemesku, co vám zrovna teďka přišla do mobilu. Našli, našli? Našli." PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, přišla vám nová esemeska. Hurááá."

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění BOB A BOBEK: "Hele Bobe, jak mu mám říct, že zvoní telefon? No jak? Normálně zakříč: zvoní. No jo, ale já neumím křičet. Tak zakřičíme společně, jo? Tak jo. 3, 2, 1: zvoní ti telefon" BOB A BOBEK: "Čau Bobku, zvedni ten telefon. Nastartujeme klobouk kouzelníka Pokustóna a někam vyrazíme." HRÁTKY S ČERTEM: "Zvedni to, neboj se toho." HURVÍNEK: "Sjížděl chlapec po zábradlí, nevšiml si hřebíku. Teďka mluví tenkým hláskem, chybí mu kus pytlíku. Cha cháá."

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění PYŠNÁ PRINCEZNA: "Tady král z pohádky. My a moji rádcové hledáme princeznu. Pokud jsme se dovolali správně, zvedněte nám, prosím, telefon a nedělejte drahoty." MACH A ŠEBESTOVÁ: "Pozor, pozor, konec zábavy. Volají rodiče." MACH A ŠEBESTOVÁ: "No a víš, co je dobrého na telefonování? Že nevidíš přece ten ksicht, co ti volá. No to je jasný. No a ten, co volá právě teď, tak fakt stojí za to." MACH A ŠEBESTOVÁ: "Hele, Šebestová, abychom se mu dostali do krku, musíme sem toho člověka nějak nalákat.No jo, to máš pravdu Machu. Tak zakřičíme zvoní a on si nás nasměruje k puse a to už přeskočíme. No dobrá, tak jdeme na to: zvoní ti telefon."

Pohádkové hlášky Václava Faltuse MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Vyzvánění PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, pojďte si vzít telefon. Ba né, já bych si to nebral. To bude zase nějaký vypečený telefon, pane." PANE, POJĎTE SI HRÁT: "Haló pane, pojďte si hrát. Někdo vám volá. Jo a když zmáčknete na mě to zelené tlačítko, tak si s ním můžete popovídat." RÁKOSNÍČEK: "Pozor, pozor. Tady je Rákosníček. Konec zábavy, volají rodiče." RÁKOSNÍČEK: "Pozor, pozor. Tady je Rákosníček. Fakt nekecám. Konec zábavy, volají rodiče." SIMPSONS: "No, tady Marge. Víš, co je dobrého na telefonování, že prostě nevidíš ten ksicht, co ti volá, jo. No a ten, co ti volá právě teď, ten fakt, ten fakt stojí za to."

MicroMedia content Pohádkové hlášky Václava Faltuse Pohádkové hlášky nabízíme v těchto formátech: AMR MP3 56kbit stereo RMF SMAF WAV GSM WAV IMA ADPCM Chce-li vědět, které telefony podporují výše uvedené formáty, neváhejte a obraťte se na nás.

Děkujeme za pozornost MicroMedia s.r.o. U Habrovky 247/11, Praha 4, Czech Republic http://www.micromedia.cz, info@micromedia.cz Mobil: +420 775 710 902 Fax: +420 487 520 821