Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cesta byla dlouhá…. První žádost již v roce 2008, ještě se ZŠ Zeleneč
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
„Tělesná výchova a sport na naší škole“
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Mgr. Věra Michalová manažerka kurzů CCV PF UJEP
DM Lovosická a Dittrichova
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2013 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Hry třetího tisíciletí
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
23. listopadu 2013 Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2013.
Pobytové středisko Zastávka
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2012 – Podmitrov.cz. Po 3.9. – pa Areál penzionu PODMITROV (Vysočina) Doprava busem Ubytování v pokojích a chatkách.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Materiálně technické předpoklady
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_43_Člověk a společnost.
Domov se zvláštním režimem.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Výtvarný tábor na koních
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Domov se zvláštním režimem
Škola v přírodě
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Za celý tým vedoucích a instruktorů
Domov se zvláštním režimem
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Domov se zvláštním režimem
Porada ředitelů škol a školských zařízení
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
Setkání kariérových poradců
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová

Filozofie HTT: podpora volnočasových aktivit, provádění vlastní sportovní a tělovýchovné činnosti, preferuje se princip setkání ŠSK AŠSK ČR, pokud možno v zařízeních mimo městské aglomerace, HTT by se měly konat během školního roku.

Program HTT, Melchiorova Huť 2013 Základní sporty: atletika (atletický trojboj pro 1. stupeň) štafeta přátelství malý fotbal Ostatní sporty: vybíjená přehazovaná orientační běh ekohry v přírodě

Ubytování v rekreačním areálu Melchiorova Huť:  10 chatek po čtyřech třílůžkových pokojích  ošetřovna  hlavní budova

Stravování v rekreačním areálu Melchiorova Huť V jídelně hlavní budovy je čtyřikrát denně podávána chutná strava. Je zde zajištěn i pitný režim. K dispozici je bufet a bar. V areálu je možné využít ohniště.

Koho touto prezentací oslovujeme? Všechny sportovně založené učitele, kteří neváhají zprostředkovat svým žákům nevšední zážitky z pobytu v přírodě, mimo domov i školu, v kolektivu spolužáků.  Učitele, kteří jsou ochotni věnovat dětem ze svého času tři dny plné zábavy a sportu.

Pojeďte s námi do „Melchiorky“ Kdy:20. – 22. června 2013, Kdo:dvacetičlenné školní týmy složené ze žáků 4. a 5. ročníků, Předběžné přihlášky zasílejte mailem do na adresu nebo poštou na adresu Mgr. Monika Pelánová, ZŠ Planá, náměstí Svobody č. 59, 348 Případné dotazy na tel

©Mgr. Monika Pelánová V prezentaci byly použity fotografie z osobního archivu M. Pelánové a fotografie rekreačního střediska Melchiorova Huť z adresy: